Şimdi Ara

Htc one m8 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam şahsi fikrim ıphone artık ülkemizde değer göstergesi oldu insanların parası yok üç kuruş maaşla gidip alıyolar ben buna karşıyım bugun bi ıphone 6 2500 lira ne gereği varki o kadar parayı vermeye ıphone artık isme satıyor izledinizmi bilmiyorum amerikada insanlara ıphone ilk modelini veriyolar ve bu ıphone 6s nasıl diyolar insanlar o takoza kötü diyemiyor süper olmuş menü hızlı renkler iyi felan baktım ben utandım bizde daha beteri olurdu o yüzden bir kişiyle olmaz ama bir bir derken olur o yüzden one m8 z3 g4 gibi modeller çok çok yeter uzaya çıkmayacaz ya
  • m8 alıcağınıza desire eye alın arkadaşlar hem daha ucuz hemde işlemcisi ram i aynı ve desire eye ın kamerası daha iyi
  • lalala25 kullanıcısına yanıt
    aynı para bi kamera farkı var bi metal plastik
  • furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Zaten 5s falan düşünüyorum iphone 6 dan sonra bozdu tamamen. Büyük ihtimal 7 de eski tasarıma gidilecek. Benim gözümde sony değersiz. Su geçirmezliğiyle övünüyor ama kapaklar kapalı olmasına rağmen su geçiriyor çoğu ve kullanıcı hatası oluyor bu. Birde güncellemeleri çok geç veriyor sony. Lg desen sadece g2 modeli çok iyi tam bir fiyat performans cihazı. G3 ve g4 bence yakışmadı. Gözüm htc one m8 ve huawei ascend mate 7 de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kör Gardiyan kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 3000 bin küsür lira bir telefona verilmez ona vereceğine şimdi m8 al seneyede yine alacak paran olur bir anda harcarsan bu işin sonu yok dağ kadar param olsa sadece hava atıcam diye vermem o paraları.ayrıca desire eye modelininde suya karşı dayanaklılığı var sonye alternatif modeller htc dede var
  • furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin son çıkardığı telefonlarda başarılı.

• Kör Gardiyan kullanıcısına yanıt
    Aslinda kirin 950 beklenmeyecek islemci degil ama fiyat perfirmans mantigini onlarda birakti trende.uydular basti hepsi fiyata

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.