Şimdi Ara

HTC ONE M8 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • An itibariyle piyasadaki en iyi Android cihaz budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası nasıl acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

Kamerası nasıl acaba?

Crop yapmadığın sürece fazlasıyla yeterli ama her çektiğin fotoğrafı bilgisayarda açıp en ince detayına kadar giren bireysen galaxy s5 vb yüksek megapikselli cihaz almalısın

• Arkadaşlar M8'de HTCSync pc suit görevini görüyor değilmi ? Bilgisayarıma kurulumunu yaptım ancak telefonumu bağladığımda hiçbir aygıt bağlı değil ibaresi çıkıyor karşıma.Bir diğeride telefonumda not defteri gibi bir uygulama varmı ? bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FamesJranco

Merhaba arkadaşlar HTC Desire serisinden beri HTC kullanıyorum. Desire HD, Incredible S, Sensation XL, en son One+ ı kullanmaktayım. HTC si den oldukça memnunum beni kendisine çeken birşey var açıkçası. 5 le birlikte IPhone a geçmeyi plaanlıyordum ama bir türlü beceremedim. Şuanda da M8 almayı düşünüyorum ama bir yandan da yeni çıkacak olan IPhone u düşünmeden edemiyorum. Aslında IPhone u düşünmemim başlıca nedenlerinden biri IOS mobil programlamaya başladım. Ben sadece fikir almak için açtım bu konuyu M8 i direk alsam mı yoksa IPhone un çıkmasını mı beklesem ?

İpad al. İpad'de ios kullanıyor. Ben su an ipad air ve htc one max kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • one m8 al

• M8 ap derim.. çok karizmatik bi telefon ve bu paraya deymez diyorsan inan değer. Iphone 6 da 2500+ fiyatla satılacak..

• htc m8 için aksesuar sitesi buldum bir tane çok güzel kılıf ve yedek parçalar var orada. Beende m7 var aldım oradan kılıf ve ekran jelatini. htc için turkiyede çok iyi aksesuar siteleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman0991

M8 ap derim.. çok karizmatik bi telefon ve bu paraya deymez diyorsan inan değer. Iphone 6 da 2500+ fiyatla satılacak..

iphone 6'nin fiyatini nereden biliyorsunuz?

Bir kere, iphone 5S'in su anda kendi resmi sitesindeki satis fiyati 2150. (Havale yaparsaniz 2063 TL)

Apple, zaten her sene bir onceki amiral gemisinin fiyatini dusuruyor (bir sure yurtdisinda yasadigim icin apple store'un isleyisini az cok biliyorum). Dolayisi ile Turkiye'de de benzer bir durum olur diye dusunuyorum.

Senelerce, apple kendisi telefon getirmedigi icin, Gold-Bimeks-Turkcell gibi yerler 3 milyar kusurlerden satisa cikardilar cihazlari, artik oyle bir dunya yok.

Ozetle, 16 GB'lik iphone-6 Apple Store'da tas catlasa 2,300 TL olur diyorum , bu mesajimi ekleyin bir yerlere

Ama baz model direk 32 GB'dan baslarsa 2600'e kadar yolu var onuda belirteyim...

• beyler sizce bu kılıf nasıl? kullanan var mı?
    MobilCadde.com
    Spigen Slim Armor HTC One M8 Koyu Mavi Kılıf | Ücretsiz Kargo
    http://www.mobilcadde.com/spigen-slim-armor-htc-one-m8-koyu-mavi-kilif-17219

HTC ONE M8 hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: tecno_man

beyler sizce bu kılıf nasıl? kullanan var mı?
    http://www.mobilcadde.com/spigen-slim-armor-htc-one-m8-koyu-mavi-kilif-17219

HTC ONE M8 hakkında

http://forum.donanimhaber.com/m_91712450/tm.htm

Burda deneyen arkadaş var bence gayet güzel.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.