Şimdi Ara

HTC ONE M8 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HTC Desire serisinden beri HTC kullanıyorum. Desire HD, Incredible S, Sensation XL, en son One+ ı kullanmaktayım. HTC si den oldukça memnunum beni kendisine çeken birşey var açıkçası. 5 le birlikte IPhone a geçmeyi plaanlıyordum ama bir türlü beceremedim. Şuanda da M8 almayı düşünüyorum ama bir yandan da yeni çıkacak olan IPhone u düşünmeden edemiyorum. Aslında IPhone u düşünmemim başlıca nedenlerinden biri IOS mobil programlamaya başladım. Ben sadece fikir almak için açtım bu konuyu M8 i direk alsam mı yoksa IPhone un çıkmasını mı beklesem ?

• Hiç beklemeden daha fazla düşünmeden, HTC One M8 al ,alıncada bilgilendirme yaparsın umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni iphone u bekle derim.
  • Bugün benimde deneme şansım oldu gercekten cok karizmatik telefon

• Peki bu dot kılıfı yanında veriyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FamesJranco

Peki bu dot kılıfı yanında veriyorlar mı ?

Kutu içeriğinde slikon kılıf çıkıyor o kılıf 150 tl gibi bi fiyattan satılıyor yada satılacak

• Her zaman dediğim gibi isterse altın kaplama olsun ben olsam o telefona 2500tl vermezdim.
  • Ayrıca buradaki arkadaşların bazı profillerine dikkat edersen ne kadar samimiyetsiz olduklarını ve reklam amaçlı yorum yaptıklarını da farkedersin. İsim vermiyorum.
  • Aslında bende 2500 vermem ama şuan htc one kullanıyorum ve 2 yıl olmuştur herhalde alalı sıktı biraz. Iphone u bekleme diyen arkadaşta ben aslında ios üzerine çalıştığım için beklesemmi diyorum ama en kötü ihtimal bi tane iphone 4 alıcam gibi duruyor çünkü m8 i elime aldım geçen gün gerçekten çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FamesJranco

Aslında bende 2500 vermem ama şuan htc one kullanıyorum ve 2 yıl olmuştur herhalde alalı sıktı biraz. Iphone u bekleme diyen arkadaşta ben aslında ios üzerine çalıştığım için beklesemmi diyorum ama en kötü ihtimal bi tane iphone 4 alıcam gibi duruyor çünkü m8 i elime aldım geçen gün gerçekten çok hoşuma gitti

iphone'a 2500den daha fazla verirsin
  • iphonu bekle sonra pişman olma
  • arkadaşlar m8 i ankarada inceleyebileceğimiz bir tekno mağaza varmı ? sanırım daha gelmedi ankaraya
  • arkada?lar telefon elime geçti ve size ?unu söyleyeyim telefon mükemmel 2500tl fiyata sahip iphone 6 da bu fiyatlara gelicek diye tahmin ediyorum
    m8 için bütçesi uygun olanlar m8 tervih edebilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresezin

arkada?lar telefon elime geçti ve size ?unu söyleyeyim telefon mükemmel 2500tl fiyata sahip iphone 6 da bu fiyatlara gelicek diye tahmin ediyorum

Hayırlı olsun telefonu bende almak istiyorum ama sanal tuş olayı aklımı bulandırıyor şuan htc one x kullanıyorum hoşumada gidiyor aslında m8 de sanal

tuşlar ekranı küçültüyor 5 değilde sanki 4 inç gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresezin

arkada?lar telefon elime geçti ve size ?unu söyleyeyim telefon mükemmel 2500tl fiyata sahip iphone 6 da bu fiyatlara gelicek diye tahmin ediyorum

Bendede M8 var. Uygulamala sayfaları aşağıya doğru açılıyor. iphonda ki gibi Sağ sol şeklinde geçiş yapabiliyor muyuz?. Telefon zaten uzun aşağı doğru açılması çok zor oluyor.
  • bence yeni iphone bekle büyük ihtimalle oda 2500 TL civarı olur bakarsın ikisinede :D
  • iphone yine ufak batarya ile gelirse boşuna beklediğinizle kalırsınız
  • Zaten yeni iphone daha büyük ekran ve pille gelmesse büyük ihtimalle linç ederler :D
  • Yıllardır iphone kullanıyorum. Androide geçtim ve M8 e seçtim gerçekten hoş bir cihaz ama Android de adam gibi klavye bulamadım.. Touchpad ve SwiftKey denedim yine ısınamadım. Adam gibi klavye neden yapmazlar anlamıyorum. İphonda klavye çok rahattı.... Tek rahatsız olduğum nokta bu

• O kadar telefon kullandım m8 bir harika herşeyiyle kalite ve kullanışlı birde yurtdışından dot view kılıf getirttim yok böyle bir şey kullanım zevki ikiye katlandı karizmasida ayrı tabi tavsiye herkese

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.