Şimdi Ara

HTC One M8 hakkında bir bakın ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015'in ilk çeyreğinde çıkacak olan HTC One M9 yada Hima isimli cihazdan sonra HTC One M8'in kaderi ne olur sizce ?

Bir konu hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum farkettiyseniz son uygulama guncellemelerde eklentiler geç yanıt vermeye başladı..
    Örneğin; HTC LockScreen uygulaması guncellendi ve motion launch özelliği 2 hafta öncesine kadar dokunulan anda tepki verirken şimdi ekrana dokunduktan bir süre sonra yanıt veriyor (ekran daha geç açılıyor)

Bu konu hakkında HTC Destek birimine şikayette bulundum operatör soruma yanıt vermeyip başka soruma cevap verdi..

Sorum: " HTC One M9 çıkacak diye One M8'i yavaslatmaya başladınız" dedim

Açıkçası Android 5.0.1'e guncellemek için acele etmeyeceğim biraz bekleyin derim.. HTC 'de olsa Apple gibi bir önceki cihazı yavaşlatmak için uygulamaları ayarlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 25 Aralık 2014; 0:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bu açıdan düşünmemiştim ama M8 üzerinde Android 5.01 güncellemesi gayet akıcı ve güzel görünüyor. 2 Video

Bir telefonun son güncellemesi olunca bugların düzeltilmemesi sorunları hep kafamı karıştırıyor. Android 5.o'ın birçok telefon için son güncelleme olması hataların düzeltilmemesi anlamına gelebilir. Şu anda Android 5.1'den söz ediliyor ki neredeyse tamamen hata düzeltmesi olacak ama birçok telefona 5.1 gelmeyebilir bu da o telefonların hatalarıyla başbaşa kalmalarına neden olabilir. Bu açıdan bakınca hataların düzeltilmiş olduğu versiyonda kalmak daha mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Us-Ta -- 25 Aralık 2014; 1:12:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.