Şimdi Ara

HTC One M8'i Satayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meot1

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

iPhone 6 ya da G3 32GB al kesinlikle. Mükemmel tasarımı var ve istediğin MultiWindow var. Xperia kesinlikle alma. İğrenç tasarım ve arayüzü var. G3'ün tasarımı arayüzü mükemmel.

off ne yapsam bilemedim bide bunun üstüne para vermek istemiyorum.

Xperia kesinlikle alma diyorum ben sana ilerde çok pişman olursun. G3 32GB ya da iPhone 6 al hiç olmadı Galaxy s
    S5 al. G3 ve S5'in üstüne para isteyeceklerini sanmam

ya plastikde alasım hiç gelmiyo içimden ama g3 ü düşünüyorumda oyunlarda nasıldır çünkü bi gta san yükledim kasıyodu onda oyun performansı nasıldır.

Ben sana şöyle söyleyeyim; Android daha tam stabil ve sağlıklı değil oyunlarda. M8'de kasıyorsa G3'te de aynı. G3 1080P açıyor oyunları yani M8 ile aynı donanım. Bende de G2 var kastığı oyunlar oluyor. iPhone'da 1GB RAM var ve görüyorsun. Telefonlar çok güçlü ama sorun Android'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G3 al bak keyfine ..
  • Büyüklük sıkıntı olmazsa Note 4 dışında bir cihazdan başkası yazık olur bence. Attan inip eşeğe binme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Büyüklük sıkıntı olmazsa Note 4 dışında bir cihazdan başkası yazık olur bence. Attan inip eşeğe binme...

yani m8 z2 yada g3 den daha mı iyi yada güçlü
  • Bence yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Bence yanlış

Yani değiştirmeyim mi m8 g3 ve z2 den iyi midir.

• meot1 kullanıcısına yanıt
    Kullanışlı büyük değil o açıdan düşündüm

• Direk sat takas etme. Z3 Compact al
  • Of yaa g3 performans olarak m8den iyi mi değilmi

• Bence satmada takas etmede güzel telefon elindeki bence tek eksiği kamera si s5 te g3 te aynı arayuzler işin ayristirani sony e birşey diyemem hiç kullanmadım farklılık istiyorsan bilemem ben olsam en kötü 2 sene kullanırım zira 3 seneye 64bit işlemciler yaygın olarak kullanılacak o zaman degistirirsin hemde kullanıp parasının hakkını vermiş olursun sonuçta cep telefonları ile en fazla whatsaap tan yazisip internete giriyoruz çok nadir oyun oynarıZ zira en kral telefon iki saatlik oyundan sonra isinip kasar :)

• quote:

Of yaa g3 performans olarak m8den iyi mi değilmi

Değil en hızlı arayüz m8 de şu an kamerası falan tabi daha iyidir g3 ün orası ayrı

• quote:

Of yaa g3 performans olarak m8den iyi mi değilmi

Bence değil ikiside aynı işlemci aynı ram aynı grafik işlemci arayuz olarak sikildiysan farklı yoksa aynı performans talar hemen hemen sadece g3 2k ekranla daha çok enerji harcar

• nomenore kullanıcısına yanıt
    Neyse en iyisi takas etmeyeyim boşu boşuna para vermeyim üstüne

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Büyüklük sıkıntı olmazsa Note 4 dışında bir cihazdan başkası yazık olur bence. Attan inip eşeğe binme...

yani m8 z2 yada g3 den daha mı iyi yada güçlü

Bence çok daha iyi
  • evet gerçekten tespit dogru..htc nin arayüzde biraz makyaj yapması lazım...ama keşke almadan önce biraz daha kurcalayıp,test etseydiniz...telefoncuların htc one m8 i alacagı para 1200,1300 tl aralıgıdır diye tahmin ediyorum...bence yeni telefon alacak arkadaşlar,tabii acelesi,acil ihtiyacı olmayan kişilerin yeni yılı beklemelerini öneririm...zaten dünya para veriyoruz bu telefonlara,biraz daha sabredip en güncel,en yeni,en dogru cihazı almak en mantıklısı...
  • Evet maximum 1200 yl veriyorlar.malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

evet gerçekten tespit dogru..htc nin arayüzde biraz makyaj yapması lazım...ama keşke almadan önce biraz daha kurcalayıp,test etseydiniz...telefoncuların htc one m8 i alacagı para 1200,1300 tl aralıgıdır diye tahmin ediyorum...bence yeni telefon alacak arkadaşlar,tabii acelesi,acil ihtiyacı olmayan kişilerin yeni yılı beklemelerini öneririm...zaten dünya para veriyoruz bu telefonlara,biraz daha sabredip en güncel,en yeni,en dogru cihazı almak en mantıklısı...

dediğin gibi yapsam iyi olacak
  • Ya abicim başka telefon alacaktım orada fikrimi değiştirdiler M8 aldım diyorsun. Şimdi bütün mesajların okudum kim nereye çekerse oraya gidiyosun. Ne istediğini en başından bilseydin bu konuda olmazdı başka telefona takas için 1000 küsür verme ihtimalinde. Sen bence sakin kafayla düşün ne istediğini, Sonra tekrardan pişman olmamak için...

• quote:

Orijinalden alıntı: blackboy021671

Ya abicim başka telefon alacaktım orada fikrimi değiştirdiler M8 aldım diyorsun. Şimdi bütün mesajların okudum kim nereye çekerse oraya gidiyosun. Ne istediğini en başından bilseydin bu konuda olmazdı başka telefona takas için 1000 küsür verme ihtimalinde. Sen bence sakin kafayla düşün ne istediğini, Sonra tekrardan pişman olmamak için...

Kabul ediyorum doğru söylüyorsun.Pek karar veremedim.

• 2. El z2 ile takasa gir z3 sana 2800e falan gelir takasa girersen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.