Şimdi Ara

HTC ONE M8--- Iphone 5s veya 6 ????uzmanların ve kullanıcıların görüşü????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  HTC ONE M8--- Iphone 5s veya 6 ????uzmanların ve kullanıcıların  görüşü????

HTC ONE M8--- Iphone 5s veya 6 ????uzmanların ve kullanıcıların  görüşü????

HTC ONE M8--- Iphone 5s veya 6 ????uzmanların ve kullanıcıların  görüşü????

Arkadaşlar yarın sipariş vereceğim, ıphone 6 düşünüyorum fakat fiyatı yüksek, 2015 ocak şubat ayında ucuzlarmı

• Uzmanlığa gerek yok kullanıcı olarak htc one m8 nefis telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 alın geçin. Düsünmeyin bile.

İyi forumlar dilerim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 30 Kasım 2014; 15:24:31 >
  • Butce sıkıntısı yoksa 2015 ocakta alacaksaniz M9 bekleyin !!
    M8 için geciktiniz bence iPhone 5S içinde..

Normal kullaniciysaniz iPhone 6 ve iOS en ideal cihaz ve işletim sistemi olur kolay ve guvenilir.

Teknoloji bilginiz yüksek ve cihazla uğraşırım derseniz Android HTC One M8 ya da M9 en iyi cihaz olur sizin için.. iPhone'dan HTC One M8'e geçiş yaptım memnunum açıkçası

• M8 şu an açık ara piyasadaki en şık telefon. Bugün detaylı bi inceledim iphone daha iyi onu söyleyebilirim ama m8 cidden çok şık cihaz. M9 güzel olursa muhtemelen m9 alırım ama duşuk donanım koyar kamerayı da dandik yaparlarsa m8 gibi bulaşmam bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayozdemir

Butce sıkıntısı yoksa 2015 ocakta alacaksaniz M9 bekleyin !!
    M8 için geciktiniz bence iPhone 5S içinde..

Normal kullaniciysaniz iPhone 6 ve iOS en ideal cihaz ve işletim sistemi olur kolay ve guvenilir.

Teknoloji bilginiz yüksek ve cihazla uğraşırım derseniz Android HTC One M8 ya da M9 en iyi cihaz olur sizin için.. iPhone'dan HTC One M8'e geçiş yaptım memnunum açıkçası

Üstat M9 ya da Desire eye ne zaman çıkacak? Bir bilgin var mi?

• HTC One M9 şubatta tanitilacak en geç mart ayında gelir tabi 3.000 TL olursa şaşırmam One M8 2.500 TL'ydi çünkü.. Desire Eye aynı dönemde gelir herhalde desire eye hakkında bilgim yok..

Şu ayrıntıyı unutmamak ta fayda var : Eğer One M9 2K ekran ve snapdragon 805 ile gelirse almayın 810 ile gelirse harika olur..

Ama büyük ihtimalle Snap805 ile gelecek Bu dönemde cihaz almayı düşünüyorsanız 2 ay daha bekleyin derim sonra pişman olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayozdemir -- 30 Kasım 2014; 19:29:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erayozdemir E kullanıcısına yanıt
    ne tur bir pismanlık
  • ıkısıde o paraları hak etmeyen cıhazlar benım nazarımda.

m8 dekı o batarya kamera ve amıral gemı olarak 2 gb olması benı sogutuyor kendınde,saglamlık ve tasarım guzel sıstem ıyı.

ıphoneları ıse tek kalemde gecıyorum hele 5s,evlerden ırak.

hedıye gelecekse bana m8 gelsın ısterdım acıkcası ıostansa herhangı orta yada ust duzey androıd tabıkı tercıhım olur.
  • Zaten M8 performans amaçlı değil içindeki güçlü işlemcinin yapabileceği yeniliklerle donatılmış bir cihaz One M8 BoomSound ve UltraPixel var cihazda bence gayet güzel gece çekimi özellikle..

Tasarımı sağlam ve şık..

Kağıt üstünde özellikler bir tık düşük bir cihaz olabilir ama Sense 6 arayuzu ile en stabil android işletim sistemine sahip.

2GB ram de az miktar değil su an cihazımda 1 GB yakın boş alan var.. 50 tane uygulama acmayacagina göre ramin 3GB olması pazarlama amacıyla yapılmış bir arttırım sadece

Başta belirttiğim gibi apple ve HTC yazilimsal açıdan LG Sony Samsung donanım açısından on plana çıkıyorlar..

bir cihaz da herşey donanım demek değildir.

Antutu 3D testlerinde 3GB ramli Xperia Z3 GFx T-Rex grafiklerinni 29FPS de 2GB Ramli One M8 30FPS'de oynatıyor buda işletim sisteminin stabilitesinin nasıl olduğunu gösteriyor..

Saygılarımla efenim

• Tabiki m8 en başta şaşirtici derecede stabil , ardından ses , batarya omru , tasarim , işçilik ve daha fazlasi hepsi icinde tek cihaz.

• Bugün iphone 6 ya bakmıştım m8e ne kadar benziyor tasarım olarak. M8 en uygun kaça alınıyor şu anda. Birde kamerası kötü demiş bir arkadaş. Ben şu anda htc 8x kullanıyorum kamera açısından çok iyi. One m8 bundan daha mı kötüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 30 Kasım 2014; 22:27:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel olarak herkez htc m8 de kararlı :)

benim diğer sorum teknoloji mağazalarında örnek olarak ıphone serisi telefonlar mağazada neyse internettede aynı fiyat aşağı yukarı

fakat htc m8 e baktım teknoloji mağazalarında 2300-2500 arası internette 1850 tl ye kadarda var????
  • M9 geliyor.yeni note 4 tasarim dahil her anlamiyla oturmus ve stabil bi telefon.bu butcenin karsiligini verecek nadir android telefonlardan biri

• m9 ne zaman geliyor m9 geldiğinde m8 in fiyatı ne kadar düşer. m8e bugün vodafone mağazasında bakdım, androidden beklenmeyecek bir hıza sahip şaşırdım kaldım ama iphone 6ya göre baya kaba duruyor. foto incelemelerinde ois olmaması negatif bir özellik olarak belirtilmiş, iç mekan çekimlerinde ışığın yetersiz olduğu durumlarda fotoğraflar nasıl çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

m9 ne zaman geliyor m9 geldiğinde m8 in fiyatı ne kadar düşer. m8e bugün vodafone mağazasında bakdım, androidden beklenmeyecek bir hıza sahip şaşırdım kaldım ama iphone 6ya göre baya kaba duruyor. foto incelemelerinde ois olmaması negatif bir özellik olarak belirtilmiş, iç mekan çekimlerinde ışığın yetersiz olduğu durumlarda fotoğraflar nasıl çıkıyor.

Ikinci ceyregin basinda gelir hocam.acikcasi paralel ithalatta 1.5-1.7 k civari almadiginiz surece 2k ve ustu paralara kamerasi sorunlu bu makine alinmaz.zaten bu durumu yeni serilerde degistirecekler.hizi iyi olsada kisisellestirmenin en az oldugu android arayuzu.bence alicaksaniz note 4 alin yada yeni arayuzuyle m9u bekleyin

• KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Konu Android te ise m8 diyecekler tabi iOS Bölümü'ne aç aynı konuyu ne diyecekler bi bak para sıkıntısı ı Phone 6 almanıza Engelse, 5s en iyi tercih olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

m9 ne zaman geliyor m9 geldiğinde m8 in fiyatı ne kadar düşer. m8e bugün vodafone mağazasında bakdım, androidden beklenmeyecek bir hıza sahip şaşırdım kaldım ama iphone 6ya göre baya kaba duruyor. foto incelemelerinde ois olmaması negatif bir özellik olarak belirtilmiş, iç mekan çekimlerinde ışığın yetersiz olduğu durumlarda fotoğraflar nasıl çıkıyor.

Ikinci ceyregin basinda gelir hocam.acikcasi paralel ithalatta 1.5-1.7 k civari almadiginiz surece 2k ve ustu paralara kamerasi sorunlu bu makine alinmaz.zaten bu durumu yeni serilerde degistirecekler.hizi iyi olsada kisisellestirmenin en az oldugu android arayuzu.bence alicaksaniz note 4 alin yada yeni arayuzuyle m9u bekleyin

kamerası sorunluysa aman aman kaçalım o zaman.

:)

• telefonu bugün itibariyle aldım arkadaşlar

htc one m8

güncelleme diyor kitkat ne yapqyım indireyimmi
  • Arkadaşlar net doyurucu ve tarafsız bilgiye ihtiyacım var. İphone 4s ve 5'den sonra İphone 6 gümüş gri 16gb kullanıcısıyım.

HTC One M8 ile kafa kafaya değiştirme teklifi ettiler. Benim cihaz yurtdışı m8 gold renk ve vodafonedan alınma. ikiside bir haftalık.

1- Ekonomik olarak mantıklımı?

2- Kullanım açısından çok problem yaşarmıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.