Şimdi Ara

HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim kamera da çok çizildi. Deneyip sonucu bildireceğim arkadaşlar 😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ayni ya

• Denedim ve şok oldum :) Telefondan soğumuştum ve şu anda sadece ıslak mendil ile temizledim ve sonuç harika :) Valla arkadaşım çok sağolasın, çok teşekkür ederim...
  • video da diş macunundan sonra alkol mü kullanıyor?

• :) çok komik... bende htc one x+ kullanıcısıyım ve aynı sorun hem one x de hemde one x+ da mevcutdu... zaten eski htc one x konularına bakarsanız bol bol paylaşılmıştı bu yöntemler... ben her 6 ayda bir bu işlemi yapıyorum,çünkü bu sürekli tekrar ediyor ,sürekli o kamera camı kirleniyor,çiziliyor ve fotolar soluk çıkıyor... bu şu demek oluyor m8 de de kullanılan kamera camı one x ve one x+ dakinin aynısı...yani bu yönteme alışın... arkadaşın dedigi gibide yaptık,kamera camına koruma filmi yaptık ama kullanışlı olmuyor...en güzeli 6 ayda bir bu işlemin tekrarı başka yolu da yok... bizim birde kronik bir sorunumuz daha var belki sizde de olur ileride ; bu hoparlör delikleri pislikden dolayı araları doluyor,tıkanıyor ve görüşme esnasında karşı tarafın sesi çok kötü geliyor...napıyorsunuz peki; kamera sorunun da diş macunu kullanmıştık şimdi ise diş fırçası kullanıyoruz ... :) :) gülmeyin gülmeyin valla dogru...diş fırçası ile delikleri temizliyoruz bir güzel...bu işlemide 4 ayda bir tekrar ediyoruz...bu demek oluyorki evdeki eski diş fırçalarını atmayın... şimdilik bu kadar arkadaşlar...

• Arkadaş doğru diyor, benim de bir arkadaşım hoparlörden ses az geliyor diye araştırmıştı ve mucize çözümü bulmuştu :) Diş fırçası... Allah HTC'den razı olsun, diş fırçası ve diş macununun kullanım şekillerini değiştirtti bize :)))
  • Önceki telefonum onex i 2.5 sene kullandım şimdide m8 kullaniyorum.daha hiç kamera camını cizmedim.kilifla kullanmiyormusunuz.muhakkak kılıfla kullanın kamera biraz içe gömülü olmalı.yoksa kamera cami yüzey ile aynı hizada kolay cizilebilir.

• Arkadaşlar bugün Htc one m8 aldım ama kamera hoşaf ti

Aşırı bulanık çekiyordu bende yazılanları okudum sonuçları yazıyorum

Uygulama
    1 video dakika gibi güzel bir diş macunu ile silme
    2 diş macucununu sirke ile temizleme
    3 hafif nemli mikrofiber bez ile lens temizliği

Sonuç

On numara beş yıldız telefona ısındım çok şükür

• diş fırcasına gerek kalmadı ofıstekı normal ıslak mendılle sildim kuruladım bulanıklık gıttı.camın uzerındede oyl erıyen bır tabak vs yok normal cam silersen ıyı cekersın kırlıyse kotu cekersın duz mantık
  • M8 mi desire eye mı

• Telefondan sogumama sebep olan kamera bulaniklasmasini dis macunu - islak mendille cozdum. Ilk gunki gibi oldu bebek gibi kameram

• Beyler bende Xperia Z3 var kamerası çizildi bende bunları uygulamam sonuç alır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

o halde önlemimizi almak lazımkamera camı çizilmesine engel olan icadım :-)
     HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ

Vay be ne günlerdi... Şimdi m9 kullanıyorum bu sefer kamera camını safir yapmışlar. Ama m8 in karizması başkaydı be.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Ne o kamerada camindaki bantmi yoksa su jelatinlerdenmi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.