Şimdi Ara

HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2-3 hafta once on kamera cizilmisti. Cok koymadi yine idare eder cekiyodu. Bugun farkettim arka kameram cok fena cizilmis. Kucuk kucuk cizikler direk mercegin ustunu kaplamis. Ayni telefon ablamdada var karsilastirdigimda fark harbi harbi belli oluyo. Acaip canim sıkıldı herhangi bir oneriniz varsa dinlemeyr acigim. Simdide eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kolay çiziliyor dostum bende ikinci el almıştım resim berbat çekiyordu fluu çekiyordu bir aylık cihazdı geri iade ettim hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • How to fix scratched camera lens on the HTC One M8:
    youtube
    How to fix scratched camera lens on the HTC One M8
    http://youtu.be/xhhOcIRMfWc
  • PB258 kullanıcısına yanıt
    valla denemekten bişey olmaz. zaten tamire vericektim eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: PB258

How to fix scratched camera lens on the HTC One M8:http://youtu.be/xhhOcIRMfWc

aga allah razı olsun diyorum başkada bişey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: skerington

quote:

How to fix scratched camera lens on the HTC One M8:
    youtube
    How to fix scratched camera lens on the HTC One M8
    http://youtu.be/xhhOcIRMfWc

Önemli değil kardeşim. Çok mutlu oldum işe yaradığına. Kameranın üzerinde üretimden gelen ince bi tabaka var diyorlar , çizilen de o tabakaymış. Bu işlemle o tabaka çıkartılarak bir daha çizilmeyecek olan asıl katmana kavuşmuş oluyorsun. Denen o yani inşallah öyledir :) . Benim makine de yapmadım henüz böyle bişey çizilme falan yok henüz. Nasıl oldu cam eskisi gibi çok çabuk toz iz oluyor mu onu da yazarsan sevinirim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skerington

quote:

Önemli değil kardeşim. Çok mutlu oldum işe yaradığına. Kameranın üzerinde üretimden gelen ince bi tabaka var diyorlar , çizilen de o tabakaymış. Bu işlemle o tabaka çıkartılarak bir daha çizilmeyecek olan asıl katmana kavuşmuş oluyorsun. Denen o yani inşallah öyledir :) . Benim makine de yapmadım henüz böyle bişey çizilme falan yok henüz. Nasıl oldu cam eskisi gibi çok çabuk toz iz oluyor mu onu da yazarsan sevinirim..

valla bende senin dediğin gibi bi tabakadan şüpheleniyodum sonuçta 2 bin liralık telefonda sadece cepte gezerken lensi çizilicek degil. ama ben arka kamerada oldugunu bilmiyodum açıkçası benim ön kamera oldu ilk önce ufak ufak çizikler ama katman katman gözüküyodu üstünde sanki koruyucu varmışta o çizilmiş gibi. onu umursamadım pek normal çekiyodu yine. arka kamerada olunca taktım kafaya falan. tamirciye verelim verelim diyodu abim 2 gün oyaladım allahtanki oyalamışım. o videodaki işlemi yaptıktan sonra kameranın tam ortasındaki cam ve yanları arasında bi renk farklılıkları oldu bidaha yapmayı düşünüyorum aynı işlemi senin dediğin gibi bi tabaka varsa üzerinde tümden gitsin yani zaten gereksizmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videoda biraz artistlik yapmışlar.Ben ıslak mendille sildim tertemiz oldu. O kadar çok çizik vardı ki fotoğraflar bulanık çıkıyordu. Kısaca kötü bir ıslak mendille silin yeter iyi ürünlerde alkol olmadığı için zor çıkabilir.

• quote:

Merhaba bu yöntemi uygulayıp da sonuç alan var mı ? Nefret ettim artık htc'den bu benim 2. one m8 im ilki de ilk haftada böyle olmuştu bunu o kadar özenli kullanmama rağmen bu da berbat oldu.
  • ufuk_c5 U kullanıcısına yanıt
    var bir sürü adam var. cihazı elinize alın silin.
  • Sizlerden allah razı olsun :)

• arkadaşların işine yarar up
  • fakat altından çıkan yüzeyinde aşırı kolay çizildiği söyleniyor,

• o halde önlemimizi almak lazımkamera camı çizilmesine engel olan icadım :-)
     HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ HTC ONE M8 KAMERA CAMI ÇİZİLDİ

• TesekkurleTesekkurlerTesekkurleTesekkurler

Gözlük cami bezine biraz dış macunu sürüp ovaladim sonra ıslak mendille silince süper oldu

• Ben yaptım aynısını kamera mahvoldu daha çok çizildi

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrass34

Ben yaptım aynısını kamera mahvoldu daha çok çizildi

Düz macunla yapman gerekiyordu, içinde pütür pütür şeyler olanlar veya rengarenk olanlarla yaparsan daha da çok çizer.
  • Arkadaşlar video da adamin yaptığını bende yaptım ama alkolle değil ıslak mendil ile yaptım ve gerçekten işe yaradi. Ama dış macununun içinde putur vb şey olmasın dikkat edin. Telefon tekrardan eskisi gibi temiz ve net fotoğraf çekiyor videoyu bulup ta paylaşan arkadaştan Allah razı olsun

• Arkadaş m9 nasıl satacak işte böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutello57

Arkadaşlar video da adamin yaptığını bende yaptım ama alkolle değil ıslak mendil ile yaptım ve gerçekten işe yaradi. Ama dış macununun içinde putur vb şey olmasın dikkat edin. Telefon tekrardan eskisi gibi temiz ve net fotoğraf çekiyor videoyu bulup ta paylaşan arkadaştan Allah razı olsun

Yani macundan sonra direk ıslak mendille silsek yetiyor öylemi hocam alkole gerek yok banada olursa ona göre uygulayım bende.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.