Şimdi Ara

Htc One [M8] kamera/performans/fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc yeni modeliyle tasarımını çok ileri taşısa da kamera çözünürlüğünü düşük olması dışında derinlik sensörüyle iyi görüntüler elde edilebiliyor. Her zaman daha iyisini isteyeceğimizden dolayı en kralını da yapsalar yetmiyecek. Bir kusur takılacak. Bu yüzden fiyatı biraz yüksek olsa da alınabilir bir cihaz. Ama M7 kullanıcıları kamera performansından memnun iseler geçmeleri için tek neden olarak tasarımdaki iyileşmeler gösterilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• one plus xiamoi nin türkiyeye gelecegi konuşulan şu günlerde artık diğer markalara fazladan para vermek aptallık olur şu an için en iyisi 2-3 ay daha beklemek

• Tasarım iyileştirme değil geriye gitmiş resmen. Sadece malzeme kalitesi biraz daha arttırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Tasarım iyileştirme değil geriye gitmiş resmen. Sadece malzeme kalitesi biraz daha arttırılmış

Katılmıyorum. Bence tasarım ilerlemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tasarım iyileştirme değil geriye gitmiş resmen. Sadece malzeme kalitesi biraz daha arttırılmış

Kesinlikle katılıyorum şuana kadar çıkmış en iyi cihaz m7 dir m8 de düşüş yaşadı bence tasarım anlamında htc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

Kesinlikle katılıyorum şuana kadar çıkmış en iyi cihaz m7 dir m8 de düşüş yaşadı bence tasarım anlamında htc.

M8in tasarımını ilk gördüğümde ben de beğenmemiştim ama geçen kurşun rengini inceledim sonra bi m7ye baktım tasarımı hiç çekici gelmedi yani m8den sonra. M8in tasarım anlamındaki tek kötü yanı sanal tuşlar olmuş bence ama o da gerekli yazılımlar uygulanıp tarayıcıda falan kaybolsaydı tuşlar sorun olmazdı pek şimdilik sadece bazı yeni nesil oyunlarda tam ekran modu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: werewollf

quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

quote:

M8in tasarımını ilk gördüğümde ben de beğenmemiştim ama geçen kurşun rengini inceledim sonra bi m7ye baktım tasarımı hiç çekici gelmedi yani m8den sonra. M8in tasarım anlamındaki tek kötü yanı sanal tuşlar olmuş bence ama o da gerekli yazılımlar uygulanıp tarayıcıda falan kaybolsaydı tuşlar sorun olmazdı pek şimdilik sadece bazı yeni nesil oyunlarda tam ekran modu var.

m8 in tasarımını bozan 2 şey var bunlardan birisi htc logosu diğeri ise sanal tuşlar. Bu ikisi olmasa gerçekten m7 ile yarışır diyebilirdim ancak telefonun en boy oranı bile bozulmuş. Yanlış anlaşılmasın çok şık bir telefon ancak m7den daha güzel değil.

• M7 sahibi olarak bana daha guzel geldi her ne kadar sanal tuslari hic sevmesemde.

• Tasarım Kötü Değil Bence gayet alınası bir telefon olmuş.
    1. M7 deki Kamera sıkıntılarını ben cok yaşadım özellikle pembeleşme sorunu vs
    2. M7 deki plastik çerçeve uzun kullanımdan sonra tırtıklı hale gelmişti.2 kez yere düşürmüştüm.
    3. M8 Ses konusunda M7 den %20 Daha iyi diyebilirim.

Eksileride

1. Sanal Tuş
    2. Hafıza 16 Gb Ne yazikki Yetmiyor ( Ben 64 Gb lık Class 10 Hafıza Kartı Alarak Bu Sıkıntıyı Çözdüm 115 TL daha verdim yani )
    3. Ses kısma açma çok hassas cogunlukla farkında olmadan zil sesini kısabiliyorum. ( çözümü Varmı bilmiyorum )
    4.Dot View Kılıfın neden bu kadar pahalı oldugunu hala anlamış degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 25 Nisan 2014; 19:06:03 >
  • Tasarım on numara hele ki çift kamera olması insanların dikkat çekmesini çok sağlıyor

• htc her zaman farklı kitlelerin sevgisini kazanmıştır. Kapasitif tuş olmamasını da buna baglıyabiliriz bence. Sizin fikirleriniz nedir ? İyi forumlar.

• M7'nin içine snapdragon 800 koy sat bundan çok daha iyi bir telefon olurdu.Z2 çıkacakken bu telefona 2500 TL verilmez.S5'e bakın 4k video çekiyor Htc M8'de 4 mp kamera var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

M7'nin içine snapdragon 800 koy sat bundan çok daha iyi bir telefon olurdu.Z2 çıkacakken bu telefona 2500 TL verilmez.S5'e bakın 4k video çekiyor Htc M8'de 4 mp kamera var.

Biz Verdik Kardeş. Özelliklerine değil kalitesine para verdik
  • quote:

M7'nin içine snapdragon 800 koy sat bundan çok daha iyi bir telefon olurdu.Z2 çıkacakken bu telefona 2500 TL verilmez.S5'e bakın 4k video çekiyor Htc M8'de 4 mp kamera var.

+1 yanlız sadece buna değil hiç bir tele 2500 verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

quote:

snapdragon 600 , 2gb ram e 2000 lira verdik.
    Teknoloji gelişti 801 , 3gb oldu 2500 lira vermek insanlara normal geliyor .
    Bende karşıyım telefona çok fazla para verilmesine.
  • herkes en iyisini ucuza almak ister. Fiyatın artması teknolojinin gelişmesinden daha çok ülkenin ekonomik durumu. Eğer Lg gine agresif bir fiyatla pazara girerse kaybedenlerden olabilir htc. Her firmanın kendine has özellikleri var. Htc m8 in m7 pahalı olma nedenlerinden birisi de bu özelliklerinin geliştirilmesidir. İşlemcinin artması ole bir alakası olduğinu düşünmüyorum. Arada maaliyet olarak son tüketiciye yansıyacak kadar fark olmadığını düSünüyorum. İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

quote:

snapdragon 600 , 2gb ram e 2000 lira verdik.
    Teknoloji gelişti 801 , 3gb oldu 2500 lira vermek insanlara normal geliyor .
    Bende karşıyım telefona çok fazla para verilmesine.

kamera performansında geri kaldığın farkındayım. çözünürlüğü yükseltselerdi ve plyasaya sürselerdi çok daha iyi sonuç verebilirdi. Ama kameranın òzellikleri çözünürlüğü göz ardı etmemizi sağlıyabilir. İyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.