Şimdi Ara

HTC ONE M8 KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC ONE M7 de yaşanan kronik problemler bu telefonda var mı?
    Kullanıcı yorumlarını alabilir miyim?
    Teşekkürler

• Daha önce m7 kullanmadım ama cihaz hakkında bilgi verebilirim.
    M7 de ne tür sorunlar var bilmiyorum ama söylerseniz yardımcı olabilirim.
    Cihaza gelirsek, son derece kaliteli ve elde tutulduğunda güven veren bir alet. Kamera konusu göreceli bir husus bana çokça yeterli geldiğini söyleyebilirim. Şu durumda cihazın tek handikapı fiyatı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar bugün M8 alarak aranıza katılmis bulunmaktayim

• Merhaba,
    2 telefonu da kullandim ama kronik problemden kastini soylersen daha da yardimci olabiliriz.M8 deki klavye daha kucuk ve sanal tuslara alismak zaman aliyor.simdilik bunlar var.
  • M8 de m7'nin sorunları yok
    Z2 de çıksa bence piyasanın en iyi telefonu bu olacak
    En iyi dizayn, en iyi hoparlörler, en hızlı android işletim sistemi, muhteşem batarya, fazlasıyla yeterli kamera en azından karanlık ortamda Z2 gibi
    rezil değil
    Kısacası kesinlikle tavsiye ederim

• Valla ben and aldim 've kullaniyorum gayet memnunum.. alan arkadaslara da hayirli ugurlu olsun

• M7'nin şu an kronik sorunu kalmadı zaten. Kamera sorunu yeni modellerde yok ki olsa da servis değiştiriyor kamerayı ücretsiz. Kasa açıklığı aynı şekilde. Batarya sorunu da son Sense 6 güncellemesiyle mazide kalmış gibi gözüküyor.
    M8 ayrı bir durum. Onda bu sorunlar zaten yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Spigenin şu kılıfı çok hoşuma gitti ne dersiniz?
    http://www.mobilcadde.com/spigen-slim-armor-htc-one-m8-koyu-mavi-kilif-17219
     HTC ONE M8 KULLANANLAR

• Guzel gorunuyor ben kutudan cikan skikon kilifi kullaniyorum gayet memnunum.. belki onuda cikartip Onune arkasina jelatin kaplatip kullanirim telefon kendini gostersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Guzel gorunuyor ben kutudan cikan skikon kilifi kullaniyorum gayet memnunum.. belki onuda cikartip Onune arkasina jelatin kaplatip kullanirim telefon kendini gostersin

En iyisi önlü arkalı jelatin kaplatmak

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

M8 de m7'nin sorunları yok
    En iyi dizayn, en iyi hoparlörler, en hızlı android işletim sistemi, muhteşem batarya, fazlasıyla yeterli kamera en azından karanlık ortamda Z2 gibi
    rezil değil

mı acaba?https://www.youtube.com/watch?v=YlAxqNfHBbc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

M8 de m7'nin sorunları yok
    rezil değil

mı acaba?https://www.youtube.com/watch?v=YlAxqNfHBbc

S5 kullandım ve tekrar m8'e geri döndüm
    M8 genel anlamda en iyisi bence
    Kamera istiyorsan S5 veya Z2 alırsın (ama Z2 lumia 1020'nin yanından geçemez o da ayrı konu her ne kadar dxomark skorunda 1. çıksa da gerçek hayatta kral lumia 1020)
    Saygılar

• Arkadaşlar benim telefonum kendi kendine sesini kapatıp titreşime geçiyor. yani telefonun zil sesi sonuna kadar açıkken bir süre sonra bakıyorum tamamen kapatmış sesi. kurcaladım ama böyle bir ayar falan bulamadım sebebi ne olabilir acaba
  • fkaratilki F kullanıcısına yanıt
    Ses kapama tuşunda bir girinti olabilir yani basılı kalmış gibi olabilir her ne kadar basılı görünmüyo görünsede sana bunlar milimetrelik işler olduğu için büyük ihtimal ondandır yoksa hiçbir telefonda böyle bir saçmalık olmaz yani:) garantiye yolla bence yeni aldıysan telefonu hiç uğraşma fabrika çıkışlı öyleyse 0ıyla bile değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaclo350

Ses kapama tuşunda bir girinti olabilir yani basılı kalmış gibi olabilir her ne kadar basılı görünmüyo görünsede sana bunlar milimetrelik işler olduğu için büyük ihtimal ondandır yoksa hiçbir telefonda böyle bir saçmalık olmaz yani:) garantiye yolla bence yeni aldıysan telefonu hiç uğraşma fabrika çıkışlı öyleyse 0ıyla bile değiştirirler.

Htc yetkiliyse görüştüm cihazı fabrika ayarlarına çevirelim mutlaka yazılımsal bir sorundur dediler ama fabrika ayarlarına çevirmemiz bir sonuç vermedi hala devam ediyor aynı sorun. garantiye göndericem çok can sıkıcı bir problem
  • fkaratilki F kullanıcısına yanıt
    muhtemelen benim sana dediğim gibi olmuştur. düzeltilir çok büyük bir sorun değil.
  • Bende geçen hafta aldım. Çok memnunum kamerası fazlası ile yetiyor.. Normal fotoğrafları telefondan çeken biri değilim. Kameraya laf diyenleri anlamıyorum. Fotoğraf arşivini telefondan mı sağlıcaklar? Düzgün çekim ve kalite isteyen yanında prof kamera bulundurmalı.. Telefondan bu kadar şey beklenmemeli.. Dizayn olarak çok kaliteli ve sağlam. Ben kılıf kullanmıyorum. Link verdiğim üründen iki adet aldım ve çok memnunum uygulaması kolay ve oldukça kalın. Azda olsa darbeleri azaltır. önlü arkalı isteyenler gönül rahatlığı ile alsınlar.

http://www.cebimikoruyorum.com/U2783,879,ipg-htc-one-m8-gorunmez-tam-kaplama-one-m8-ipg-one-m8.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Merhabalar,
    HTC ONE M7 de yaşanan kronik problemler bu telefonda var mı?
    Kullanıcı yorumlarını alabilir miyim?
    Teşekkürler

1 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım henüz.
  • selam arkadşlar bişey merak ediyorum.ben htc one kullanıyorum fakat hopörlerinden sıkıntın var 4 sefer patladı 1 sefer değiştirdiler.para iadesi alabilirsem htc m8 almayı düşünüyorum fakat korkum m8 dede hopörler sorunu yaşayan varmı.artık kvk göndermekten bıktım
  • M8 berbat ötesi bi telefon bence hem pahalı hem kötü arkadaşımın birinde vardı en küçük bi oyunda kasıyodu+bide telefon çok ısınıo ben olsam onun yerine lg g3 tercihim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.