Şimdi Ara

HTC ONE M8 KULLANANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnsan yalan söylesin de böyle bir yalan söylemesin.Belki de kasmayan android telefon varsa o da m8 dir.
  • En ufak problemle karsilasmadim 1 aydir kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı gerçekten gereksiz pahalı olan gillerden. Ama tasarım 10 numara... Sırf tasarımı için bile alınır. Hiç kullanmadım, deneyimi nasıldır bilmiyorum. Ama sonuçta sağlam bir chipi ve çok sağlam bir arayüzü var. Gereksiz 2K saçmalığı da yok. Fiyatı 500 TL daha uygun olsa alınabilir yegane Android cihaz olacak Oneplus One ile birlikte.
  • burdurluuu15 B kullanıcısına yanıt
    Ne demek en küçük oyunda kasıyor ya ?
    Hazirandan beri oynuyorum çok şükür hiçbir oyunda kasma yapmadı.
    Tabikide gtan sanandreas veya fps oyunları oynamadım sevmem bilgisayarda oynarım genellikle ama asphalt 8 real racing gibi oyunları oynadım son ayarlarda nokta hatasız oynadım.
    Isınıyor demişsiniz evet aluminyum olduğundan ısınma söz konusu yalnız kesinlikle kapanma veya kasma veya ekran parlaklığını kısma gibi birşey söz konusu değil :) G3 dediğiniz telefon oyunda ısınmaktan performans düşüklüğü ve ayrıca ısınmaktan ekran parlaklığını kısıyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hd4650 -- 20 Ekim 2014; 15:07:41 >
  • esc42 E kullanıcısına yanıt
    Hazirandan beri m8 kullanıyorum kardeşim sadece hophalör değil genel olarak hiçbir sıkıntı yaşamadığımı söyleyebilirim.
    Ayrıca kılıfsız jeletinsiz çıplak haliyle kullanmaktayım çok memnunum :)
    Hakikaten kılıfla kullanılacak bir telefon değil zaten o muazzam kalitesini hissetmek gerek :)
  • beyler telefon sadece rootladım ve şimdi orjinal haline geri çevirmek istiyorum

orjinal recoverye nasıl dönerim
  • Kesinlikle bu kılıf bence çok daha güzel ve sağlam, sizce ?

Otterbox Symmetry HTC One M8 Kılıf
     HTC ONE M8 KULLANANLAR
  • Arkadaşlar kullanıcılar çektikleri güzel fotoğrafları paylaşırlarsa güzel olur. Ben oldukça merak ediyorum bu konuyu çünkü cep telefonu fotoğrafçılığı bölümünde bile m8 e rastlamadım. Bizlerle paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

Htc one m8 gece cekimi kendim cektim
     HTC ONE M8 KULLANANLAR

İç ortama göre gayet başarılı çekim :) hocam daha varsa manzara makro modunda paylaşın lütfen :)

• Lg g2 den htc one m8 e geçilir mi tasarımı saymayalım ama kafamda htc one m8 var kararsızım biraz 4k yok pil düşük htc de kullanan arkadaşlar memnun musunuz gerçekten tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Lg g2 den htc one m8 e geçilir mi tasarımı saymayalım ama kafamda htc one m8 var kararsızım biraz 4k yok pil düşük htc de kullanan arkadaşlar memnun musunuz gerçekten tavsiye edermisiniz

4k yı ne yapacan? Kaç video çekip de 10.000 liraya aldığın 4k tv'nde onları oynatacan? Pili düşük olsa da 1 günü rahatça çıkarıyor. Kamerası iş görüyor ama detay düşük 4mp olduğu için. Lg g2'den M8'e ben olsam geçmem. Hangi işini görmüyor ki G2? Sıfırdan alacak olsan alınır M8 ama zaten f/p ürünü olan cihaza sahipsin. He param zaten var sıkıntım yok diyorsan geç tabi.
  • SirPhilosophy kullanıcısına yanıt
    Haklısın bencede.... Lg g2 gerçekten çok performanslı kamerası sadece düşük ışıkta epey kötü onun dışında bir kusuru yok cidden 8 aydır kullanıyorum ama hani başka telefonlarında tadına bakmak yani deneyim sahibi olmak bende ayrıyeten Lumia 1020 sahibiyim sırf fotğraf için aldım oda var....kamerası cidden muazzam bir şey.....açıkçası m8 tasarımı çok hoşuma gitti ama tasarım içinde o para verilmez sonuçta bir süre sonra sıkılırız ve lg g2 de tasarım olarak iyi bir telefon 📱 alüminyum değil tabi ama tasarımı iyi

• quote:

Haklısın bencede.... Lg g2 gerçekten çok performanslı kamerası sadece düşük ışıkta epey kötü onun dışında bir kusuru yok cidden 8 aydır kullanıyorum ama hani başka telefonlarında tadına bakmak yani deneyim sahibi olmak bende ayrıyeten Lumia 1020 sahibiyim sırf fotğraf için aldım oda var....kamerası cidden muazzam bir şey.....açıkçası m8 tasarımı çok hoşuma gitti ama tasarım içinde o para verilmez sonuçta bir süre sonra sıkılırız ve lg g2 de tasarım olarak iyi bir telefon 📱 alüminyum değil tabi ama tasarımı iyi

Zaten kamerasi icin 1020 aldim diyorsun g2 gibi performansta uzmeyecek bir cihazi birakmana gerek yok bence cunku bosa harcama yapmis olursun ama dedigim gibi param var m8 i de deneyimlemek istiyorum dersen sen bilirsin orasini

• Fiyatı gelmiş 1800'e, piyasanın test oyunlarından Asphalt 8'de canavar gibi çalışıyor onun altında kalan zombili, vurmalı kırmalı oyunlarda zaten tık yok, bu fiyata piyasada güven veren tek telefon bence.

Uzun zaman oldu kullanıyorum, daha 3 hafta önce falan antutu testinde 45bin küsür puan aldı. Şöyle masaya koyduğunda iPhone ile karşılaştırmaya kalkanlar pişman oluyorlar hala.
    Kötü yanı yook mu diyenlere söylenecek daha anlamlı şey şu olur S4, S5'ten, G2, G3'ten, Iphone 5-6'dan, Xperia Z3'ten, falan geçip, ultra performans, 8 gün şarj, süper kamera falan bekliyorsanız gerek yok. Ancak bu saydığım telefonlardan çok çok iyidir (çünkü ben arayüzünü ve tasarımını çok seviyorum, göreceli bir durum yani) mesela

Iphone 6 ile defalarca karşılaştırdım arkadaşlarımın telefonları sayesinde onların en çok merak ettiği kamera olayında kesinlikle üstün bu telefon (4 Mp'ye laf edenler sanki o fotoğrafları sosyal medyadan başka bi yerde kullanıyormuş gibi konuşuyor, 2 metreye 1 metre baskı mı alacaksınız sanki ramazanda pide kovalar gibi megapiksel kovalıyorsunuz)

Bir iki kere Note 4 ile karşılaştırdım, performansta Note 4 yerlerde bana sorarsan menüsü bile takılan telefonu amiral gemisi diye satıyorlar ya neyse, samsung S6 edge ile karşılaştırmayı isterim ama alan yok onu da çevremde patlatamadım şöyle duo kameranın 3D'sini tepelerinde

Akıllı kılıfı aldım, uzun süre onu kullandım kılıfla, çebimden paraları döktü saçtı kaç defa kılıf, yüzeyin yapısı beni biraz gıcık etti bu aralar şeffaf ince bi kılıf var onu kullanıyorum, çok güzel gösteriyor telefonu, her tarafını da koruyor (ekran hariç, onu da orta kalınlıkta bir film ile koruyorum zaten)

Bana göre telefonun en büyük iki eksiği var
    - 16 GB dahili almıştım pişman oldum 32'si olsaydı keşke alırken, harici kart işe yarıyor ama dahili iyi oluyor
    - HTC Rapid Charge 2.0 dedikleri hızlı şarj olayı çok gecikti, hızlı şarj olmalı biran önce olmalı, hemen yarın olmalı
    - HTC Yazısının kapladığı alan (Hoparlörün üzerine doğru gayet görünün biçimde yazabilirlerdi illa yazacaklarsa, ön tarafta logo nedir ya, tasarım şefini bu yüzden kovdular bence)
    - Gece çekiminde rakiplerinin gerisinde kalması
    - Dahili olarak görüntülü aramanın desteklenmemesi, (facebook messenger'a geldi sonunda tango belasından kurtulduk gerçi)

Artıları ise,
    - Muhteşem arayüz (son güncelleştirme ile tam özelliştirme)
    - Şarj azalınca ortaya birden çıkan ultra tasarruf modu (%10'da iken 24 saat dayanması nedir )
    - Duo Kamera sayesinde fotoğraflara verilen harika efektler, derinlik 3d gösterim falan (az hava atmadım onunla)
    - 100 GB google drive depolama alanı
    - Sürekli ve hızlı güncellemeler
    - Konuma göre uygulamaların ana ekranda otomatik değişmesi (evde oyunlar, işte mail falan, dışarda swarm falan :D çok hoş yani)
    - Metal gövde, muhteşem tasarım
    - Blinkfeed uygulamasının güzelliği
    - Hoparlörlerin güzelliği,
    - Motion launch isimli özel hareketleri çok kullanıyorum mesela çok başarılı
    - Akıllı kılıf bu ara delirtse de kılıf dediğin böyle olur dedirtiyor adama, bi kere yüksekten düşürdüm ve düşene kadar açık olan kılıf kapandı ekranı korudu o zaman dedim haketmişler aldıkları parayı.

yazarkenuyuyakaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Zaten kamerasi icin 1020 aldim diyorsun g2 gibi performansta uzmeyecek bir cihazi birakmana gerek yok bence cunku bosa harcama yapmis olursun ama dedigim gibi param var m8 i de deneyimlemek istiyorum dersen sen bilirsin orasini

selamlar hocam :) kızgınlığınız yada kırgınlığınız geçmiştir umarım daha önce tatsızlik yaşamıştık çok gereksiz yere :)

mesaj atmıştım barışmak için özür dilemiştim ama cevap yazmadınız forumda görünce yeniden yazmak istedim

• Hala HTC M8 kullanıyorum bildiğin canavar, he yeni çıkan telefonlara özenmiyor değilim ama şöyle bakıyorum da pek fark yok sadece biz uzun zamandır kullandığımız için farklı görünümlü yeni çıkan tellere özeniyor insan oysa onuda 1 yıl kullan aynı olacak içleri aynı hemen hemen yaptığı işler aynı, ama isterdim ki kamerası daha iyi olsun bu canavarın artık bir sonraki telefonum hangisi modeli olur bilmiyorum ama HTC olacağı kesin m9 plus da çok hoş bakalım hayırlısı :)
    Şunu da belirtmek isterim şuan piyasının en güclü oyunlarını banamısın demeden oynatması büyük + birde bende ki 2,5ghz modeli kasma ne onu unuttum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daante -- 31 Mart 2016; 11:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daante

Hala HTC M8 kullanıyorum bildiğin canavar, he yeni çıkan telefonlara özenmiyor değilim ama şöyle bakıyorum da pek fark yok sadece biz uzun zamandır kullandığımız için farklı görünümlü yeni çıkan tellere özeniyor insan oysa onuda 1 yıl kullan aynı olacak içleri aynı hemen hemen yaptığı işler aynı, ama isterdim ki kamerası daha iyi olsun bu canavarın artık bir sonraki telefonum hangisi modeli olur bilmiyorum ama HTC olacağı kesin m9 plus da çok hoş bakalım hayırlısı :)
    Şunu da belirtmek isterim şuan piyasının en güclü oyunlarını banamısın demeden oynatması büyük + birde bende ki 2,5ghz modeli kasma ne onu unuttum :)

Hocam S6 ile M8 arasında kaldım ama nedense M8 bana daha hoş geliyor. Arada 300 lira falan fiyat farkı var ne dersiniz pişman olur muyum M8 alsam bu saatten sonra? Kamera hiç önemli değil tek istediğim stabil olması telefonun ve tabii ki şarjı.

• DreamGod kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni gördüm mesajınızı m8 kesinlikşe çok stabil hiç tık yok bende pişman olmazsınız ben kullanıyorum çok memnunum androidi en stabil kullanan cihazların başında geliyor htc bence gönül rahatlığıyla alın htc one 10 geliyor muazzam bir telefon olmuş ama tuzlu olacak gibi fiyatı imkanın varsa bir düşün derim canavar gibi makina

• Daante D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için Almanya'dan 330 euroya M8 aldım aldığıma gayet memnunum kesinlikle doğru bir seçim yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Teşekkür ederim yorumunuz için Almanya'dan 330 euroya M8 aldım aldığıma gayet memnunum kesinlikle doğru bir seçim yapmışım.

hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.