Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %90 bataryadan dostum sorun. Benim aynı durum %20 lerde olmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

%90 bataryadan dostum sorun. Benim aynı durum %20 lerde olmakta.

değiştirecem artık napalım. telefonu bir arkadaşa yardımcı olmak için aldım telefoncuya hurda niyetine verecektim. alırız dediler bende önden parayı yolladım arkadaşa daha sonra mırın kırın edip almadılar telefon elimde kaldı. bende birazcık uğraşınca farklı bir rom ile çalıştırabildim fakat başka hiç bir romda çalışmıyor. pek masraf yapmak istemedim ama yapacaz artık. 100 lira verip orjinal batarya taktıracağım. sorun çözülürse yazarım buraya
  • Anakartta olsa daha büyük sorun çıkarırdı diye biliyorum .

Örneğin hiç açılmama , farklı renkte ışık yakma vs .

Sanırım telefonun bataryadan ötürü kapandığı için bazen bir nevi resetliyor kendini . Değişmeden bilemezsin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Elime m8 geçti bir yerden, telefon önceden çalışıyordu şimdi açmayı deniyorum ekrana görüntü gelmiyor. Sorun neden olabilir?

• Bu cihaz hala alınır mı? Kamera performansı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

%90 bataryadan dostum sorun. Benim aynı durum %20 lerde olmakta.

değiştirecem artık napalım. telefonu bir arkadaşa yardımcı olmak için aldım telefoncuya hurda niyetine verecektim. alırız dediler bende önden parayı yolladım arkadaşa daha sonra mırın kırın edip almadılar telefon elimde kaldı. bende birazcık uğraşınca farklı bir rom ile çalıştırabildim fakat başka hiç bir romda çalışmıyor. pek masraf yapmak istemedim ama yapacaz artık. 100 lira verip orjinal batarya taktıracağım. sorun çözülürse yazarım buraya

Sorunun cözüldü mü acaba .

Bende de m8 var. %20 de cihazim bazen kapaniyor. Bataryayi Değiştirsem mi düşünüyorum.

• Sorun çözüldü mü Hocam?
  • taxaa kullanıcısına yanıt
    omerkaraman04 kullanıcısına yanıt
    dün akşam değiştirttim bataryayı. yeni bataryayı sonuna kadar kullandım sonra şarja taktım.3-4 saat kapalı olarak şarja taktım geldiğimde telefon ısınmıştı şarj almayıda kesmişti. söktüm şarjdan telefonu açtım şarj %51 di. tekrardan şarja taktım sabaha kadar şarjda bıraktım. 1 saattir kullanıyorum mobil veri ile şarj %90 batarya süresi baya iyileşti gibi battery calibration yapmadığım halde. Şimdi tekrardan şarja takıp full şarj edicem daha sonra battery calibration yapıcam. yarına kadar belli olur kapanıyor mu kapanmıyor mu gerekli dönüşü sağlarım.
  • Selamün aleyküm cümleten. One m8 alalı 1 ay olucak arkadaşımdan almıştım. Bir kaç yorum okudum şimdi de batarya hakkında benim aldığım da yüzde 30 falan kapanıyordu flash fener açınca direk kapanıyordu. Bataryayi değiştirdim şuan sıfır sıkıntı büyük ihtimal sizin sorunlarda bataryadan. Fakat şöyle bir sorunum var ekrana widget eklerken 1 saat geriden gösteriyor saati. Kendi telefon saatim normal fakat widget eklerken ana ekranda ki saat geriye düşüyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.