Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slh2516

SAHIBINDEN.COMDAN YURTDISI CIHAZ ALAN VAR MI BILGI VERIRSE MEMNUN OLURUM

uzak dur, yamuk ekran yan sanayi batarya, 4g yok, ve daha değişik sorunlar, taklitin bi üst versiyonu
  • slm.arkadaşlar benim htc one m8 dışarıdan gelme 32gb 4.4.4 yüklü 6.0 yüklemek istiyorum ama bir türlü
    android stüdio kuramadım hata veriyor bu ne hatasıdır onuda anlayamadım

bu hata neden kaynaklanıyor yardım rica ediyorum...

NOT:java dan bahsediyor.javayı da kurdum gene aynı hata yı veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f47xfenerli -- 14 Temmuz 2016; 3:12:03 >
  • f47xfenerli F kullanıcısına yanıt
    Java 8 değil 7 kurun buna dikkat. Ancak bunlarla uğraşmayın minimal adb klasörünü indirin aynı şey birkaç mb. Tüm sdk kurmaya ne gerek var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sene 2016 telefon hala cayır cayır çalışıyor
  • Dokunmatiğe bisiler oldu duzgun calismiyor telefon daha yeni ne yapicam

• Telefonda ghost screen cikmaya basladi garanti ekrani yeniler mi?

• life_is_good kullanıcısına yanıt
    Bendede dokunmatik sorunu vardı kendiliğinden ekranin üst kısmına basıyordu. Baska bi cihazdan video kaydına aldım servise verirkende galeriye attım videoyu. Galeride arizaya ait video mevcuttur diye yazdırdım. 16 günde cihazım teslim edildi eski cizik ekranımı değiştirdiler. Teleservisin maltepe subesine vermistim.

• Arkadaşlar bende de 32 GB Htc One m8 Sprint yani amerika cihazı var. Sizce m8 lere android 7.0 gelir mi?
  • Hala alınır mı bu telefon ?

• Bugün oyun oynarken kendi kendine kapanıp açıldı telefon. Isınmıştı baya. Bu durumla karşılaşan oldumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar m8 verizon cihazlara s off yapabilen var ise bana özelden ulaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhack

Merhabalar m8 verizon cihazlara s off yapabilen var ise bana özelden ulaşabilir mi

ÜCretsiz yapılmıyor bildiğim kadarıyla, sunshine methodu var belirli bir ücret karşılığında
  • Arkadaslar bende amerika cihazi var imei atilmis android 6.0 nasil yukseltirim ve yükseltdiğinde imei gider mi

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Hala alınır mı bu telefon ?

Guzel telefon niye alinmasin sahsen beni kesiyor bunun omru 5 sene ise 5 sene daha m8 e devam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Hala alınır mı bu telefon ?

Guzel telefon niye alinmasin sahsen beni kesiyor bunun omru 5 sene ise 5 sene daha m8 e devam :D

arkadaşa katılıyorum. ben çok memnunum telefonumdan. çıkarılabilir bataryasının olmaması engel sadece. bir sorun çıkmazsa (mayıs 2016'da aldım) en az üç sene kullanırım. çıkarılabilir bataryası olsaydı daha da uzayabilirdi bu süre.
  • Arkadaslar Att cihazi var imei kayitli wifi de bazi uygulamalar calismiyor ama mobil veri kullanirken sorun yok neyden kaynaklaniyor olabilir arkadaslar

• bende 5 yıllık htc kullanıcısıyım bu arada. soaradan karar değiştirdim redmi note3 almaya karar verdim. sd650 islemci var çok güçlü bi telefon

• Merhaba Arkadaşlar htc one m8 kullanıcısıyım. duo kamera engelleniyor hatası alıyorum. orjinal kamera ile cektiğim resimlerde ufocus 3d gibi efektler uygulanmıyor fakat başka kameralar ile cektiğim resimlerde efektler uygulanıyor. yazılım güncellememe rağlen sounum devam ediyor. sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir ?
  • Beyler bi problem var
    benim M8 2 metrelik su kuyusuna düştü ve kuyunun dibi yarım metre çamur (mil)
    sim kart ve hafıza kartı kurtulur ama telefon için ümit var mı dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxemilian

Beyler bi problem var
    benim M8 2 metrelik su kuyusuna düştü ve kuyunun dibi yarım metre çamur (mil)
    sim kart ve hafıza kartı kurtulur ama telefon için ümit var mı dersiniz

Telefonu bezle silin telefonun tum kapaklarini cikartin sonra pirinc dolu kaba dik sekilde batirin kabin kapagini kapatin 2 gun beklesin sonra cikartip deneyin. Camura dustugunden Calisma ihtimali suya dusmesine gore yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 29 Ağustos 2016; 15:58:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.