Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim ilginiz için programla artık ekran süresini görebiliyorum ortalama 4 saat ekran açık kalıyor bu değerler iyi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu 6.0 a guncelledikten sonra klavvyemde bir yavaslama ve ekranda olur olmadık dokunmadigim yerlerde dokunma hissi almaya başladı telefon sizede Aynı durum varmı yoksa nasıl verebilirim yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 Telefonu aldım. İlk izlenimlerim beklediğim gibi gayet iyi. Özellikle ses 10 numara hakkaten. Güncellemeleri kontrol ettim Android 5.1 e kadar güncellendi dün. Ama 6.0 için bir güncelleme gelmedi. Bu neden kaynaklı olabilir sizce?
  • Xperia z3 ile takas düşünen varsa whats up tan ulaşabilir 5397445443 I

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar internete giriyorum ama paylasamiyorum. Laptoptan baglanamiyorum. Ayarlarda mobil veri yok . Mobile ağ paylaşımı var hostpot kapalı açık hale gelmiyor.

Tel:Htc m8
    Surum:4.4.3
    HTC sense surum: 6.0
    HTC SDK API duzeyi:6,25

• Arkdaşlar HTC ONE M8 Birkaç aya almayi düşünüyorum .. Tavsiye edermisiniz son güncellemede bi sıkıntı çıkardımı ?
  • jarmenkellbilisim kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yok ama fazla fotoğraf çekiyorsanız M9 vb daha iyi kameralı olanlar değerlendirilmesi gerekir.

Telefon seri, son güncelleme de bana yaradı, şarj süresi az arttı.

• Telefonu Mart başında aldım. Android 5.1 versiyonu ile kullanıyorum ve çok memnunum. Şarj konusu özellikle en beğendiğim özellikleri arasında. Aktif kullanmama rağmen 1.5 gün çok rahat gidiyor. Sabah şarj'dan aldığımda ertesi gün yatana kadar yetiyor, bu çok iyi bir özellik :)

Android 6.0 gelmemişti bana henüz. Onun için HTC Türkiye'yi aradığımda seri numarasına göre geldiğini ve zaman içerisinde geleceğini belirtti. Ama 6.0 versiyonu ile alakalı sadece konuştuğumuz gün için 10-15 çağrı aldığını belirtti. Kullanıcı şikayetlerinin çok olduğunu söyledi. Eğer kurmak istersem de 5.1 için yedekleme yaparak kurmamı tavsiye etti. Bir sıkıntıyla karşılaştığımda 5.1 e geri dönmek için mutlaka yedekleme yapılması gerekiyormuş. Yedekleme yaptıktan sonra deneyeceğim müsait bir vakitte.

Kamerasında EV özelliği ile ışıklandırmayı kendiniz ortama göre ayarlayabilirsiniz. HDR özelliği de güneş ışığı altında son derece kullanışlı bir özellik. Rötuş yaparak fotoğrafları hızlı düzenleyebiliyorsunuz. Selfie çekimleri gayet başarılı. Foto çekerken hem normal, hem de selfie özelliği ile foto çekerken, foto üzerinde kendinizi çekebiliyorsunuz aynı zamanda. Bunun için video incelemelerini izlemenizi tavsiye ederim.

DOT view kılıf da çok hoşuma gitti. Kapağı açmadan kimin aradığını görüp sadece kulağına götürüp konuşmaya başlıyorsun. Özetle ben BEĞENDİM :)

• sorunsuz m8 imi 780 tl ye satıyorum. henüz 1 yıllık cihaz, yurtdışından aldım ilgilenenler irtibata geçebilir
  • Arkadaslar sahibinden.com'da htc m8 i yurt dışı cihaz olarak 600 700 800 tlye satanlar var 0 olarak. Kapıda kontrol sistemi ile Acaba bunları almakta herhangi bir sakınca varmıdır? Aramızda alan var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar hattını türk telekom dan 4.5g ye taşıdim fakat şebeke modu kısmında lte gözükmüyor sadece 2g ve 3g var yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarn26 -- 1 Nisan 2016; 23:53:37 >
  • serdarn26 S kullanıcısına yanıt

• Bende 4g ye giremiyorum bütün ayarlar doğru

• Valla ben vodafone um. 4.5g yazıp 4545e yolladım sonra kullanmaya başladım ayarlArdan açıp
  • bugün izmirde LTE yazısını görebildim, ilçede yanyana iki telefon aynı operatör, biri giriyor biri girmiyor , sistem daha gelişmesi gerek
  • M8 qc 2.0 destekliyor mu?

• ukisla7 kullanıcısına yanıt
    Quick charger 2.0 diyorsan evet destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmino_fb

Arkadaslar sahibinden.com'da htc m8 i yurt dışı cihaz olarak 600 700 800 tlye satanlar var 0 olarak. Kapıda kontrol sistemi ile Acaba bunları almakta herhangi bir sakınca varmıdır? Aramızda alan var mı?

benimde dikkatimi çekti acaba bi numarası var mı diye düşünüyorum

• irfan_zrn İ kullanıcısına yanıt
    Eski alışkanlık t 9 kullanıyorum çok acayip kasılıyor klavye öyle böyle değil yani kişisel sözlüğü de yedekleyemedim bir türlü klavye uygulamasını silip tekrar yüklemede yapamıyorum htc çağrı merkezini aradım güvenli mod dan başlat bide öyle dene dediler güvenli modda da aynı sorun vardı ayrıca ekran sorunu da bende var

Edit Htc sense input daki güncellemeleri kaldırdım klavye canavar oldu hiç ne kasma ne bişey kaldı, kişisel sözlügüm de yerinde tavsiye ederim şuan yeni telefon almış kadar mutlu oldum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YmE17 -- 15 Nisan 2016; 0:07:51 >
  • cihazımı servise verdim locked ve s-on şekilde.

illegal yazılım bulunduğundan garanti dışı bırakılmıştır deniyor.

fabrika ayalarına sıfırlayıp vermiştim.

böyle birşey mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruell2 -- 15 Nisan 2016; 9:55:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.