Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Skype'da görüntülü görüşme yaparken kamera 15-20 saniyede bir donuyor, öylece takılı kakiyor ve tekrardan başlatmak zorunda kalıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mi? Skype'i yeniden kurdum ama fark etmedi. Normal camerada hiçbir sorun yok; ama skypeda donuyor kalıyor öylece. Garantiye görürsem yapmazlar kamera çalışıyor diye...

Bu konuda yardımcı olabilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Arkadaşlar hava durumu widget i için güncelleme saat aralığını değiştiremiyorum. Ne yaptıysam ordaki ayara dokunamıyorum. Her saat hava durumu güncellemesi yapıyor. Bunu nasıl kapatabilirim??
     HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

Farklı widget kullanın widgetlerde farklı olanlar mevcut.ben rahatlıkla kapatıyorum.

Otomatik esitlemeyi ac araligi degistir ve sonra esitlemeyi kapa ;)

• One m8 kullanan arkadaslar m8s kullaniyorum ve dikkat etmeden m8in orjinal dotwiew kilifini satinaldim turkcelden 119 tl ye iki cihaz arasinda milim kalinlik farki var dolayisiyla kilif hafif havada duruyor hic kullanmadim daha zaten dun aldim isteyen olursa 80 tl ye vericem

• yaza doğru 1500tl civarı bir telefon almak istiyorum da bu telefonu kullananlar ortalama ekran süresi ne kadar
  • Mtcn2425 M kullanıcısına yanıt
    4bucuk 5 saat ekran süresi alıyorum ben. Yoğun kullanan biriyim. Daha yüksek süreler alan arkadaşlar da var.. Güzel telefon tavsiye ederim.

• aklımda huawei mate 7 de var ikisi arasında kaldım gibi bir şey hangisini tavsiye edersiniz veya max 1500 hadi 1600 tl ye önerebileceğiniz telefon var mı
    Her cihazın birbirine göre artısı ve eksileri var. Kaliteli bir yapıya sahip telefon istiyorsan m8 harika. Eline aldığın anda hissedeceksin kaliteyi. Donanım olarak daha iyi ve daha ucuz cihaz çok ama aynı kaliteyi aramayın. Burada tercih size kalıyor. Önceliklerinize göre karar verin

• selam

HTC M8S vodafoneden aldım telefon dahili hafızası 16gb ama bilgisayara taktığımda dahili hafıza 9,25gb gözüküyor bu sounu yaşayan varmı tanızada?
  • shadow08 S kullanıcısına yanıt
    bu bir sorun değildir bütün telefonlarda dahili hafızanın bir bölümünü sistem kaplar
  • ben bir video izledim videoda htc one m8 antutu da 70bin civarı puan alıyordu ne kaar doğru bilemedim kullananlar ne kadar aldıklarını açıklarlarsa sevinirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_113448492/tm.htm Bu cihaz sıkıntı çıkarabilir mi?
    Dün itibariyle marshmallow yükledim antutuda 68071 puan aldı cihazım. android 5.0.1 de 40000 leri görememiştim hiç.
  • merhaba arkadaslar telefonu 2 gun once android 6.0 a yukselttim o gunden beri uygulamalara izin vermek istedigim de su sorunla karsilasiyorum.baska bu sorunu yasayan var mi, nasil cozerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: trygoly

merhaba arkadaslar telefonu 2 gun once android 6.0 a yukselttim o gunden beri uygulamalara izin vermek istedigim de su sorunla karsilasiyorum.baska bu sorunu yasayan var mi, nasil cozerim?

Güncellemede gelen lookout uygulaması güvenlik izinleri denetliyor gibi.Onu kont et.

• desing kullanıcısına yanıt
    o uygulama yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Arkadaşlar merhaba,
    HTC'nin 2.0 Rapid Charge şarj aletini almak istiyorum; ama hiçbir yerde bulamıyorum Turkiye'de. Alan oldu mu acaba? Kendi şarj aleti 2buçuk saatte şarj ediyor.

bulursan banada haber ver.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Sony UCH-10 aldım hocam HTC Rapid Charge beklemenize gerek yok. Sony'ninkiyle aynı.

• Arkadaslar telefonun sarji bittiginde surekli telefon sifirlaniyor. Ilk defa rehberde silindi neden yapiyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaslar telefonun sarji bittiginde surekli telefon sifirlaniyor. Ilk defa rehberde silindi neden yapiyor acaba?

ben de bir kaç kere bu sorunla karşılaştım. tamamen kendini sıfırlamadı ama %17'lerde kendiliğinden kapandı. sonra şarj edip açtığımda quick toggle'lar ilk haline geri dönmüştü. Ana menüde font büyüklüğü falan da ilk aldığım haline dönmüştü. Yazılımsal bir sorun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtcn2425

yaza doğru 1500tl civarı bir telefon almak istiyorum da bu telefonu kullananlar ortalama ekran süresi ne kadar

4 saati en yoğun kullanımda bile alırsın. 5-6 ve üstü kullanım alışkanlıklarına bağlı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.