Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flyx

merhaba bu cihaz içinhttp://www.mobilcadde.com/spigen-slim-armor-htc-one-m8-fume-kilif-17218

ORJİNAL olarak nereden temin edebilirim arkadaşlar?

ben spiegen'in türkiye sitesinden almıştım ama kaldırmışlar M8'i : ((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansah

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaslar telefonun sarji bittiginde surekli telefon sifirlaniyor. Ilk defa rehberde silindi neden yapiyor acaba?

ben de bir kaç kere bu sorunla karşılaştım. tamamen kendini sıfırlamadı ama %17'lerde kendiliğinden kapandı. sonra şarj edip açtığımda quick toggle'lar ilk haline geri dönmüştü. Ana menüde font büyüklüğü falan da ilk aldığım haline dönmüştü. Yazılımsal bir sorun sanırım.

Aynen hocam normalde oyle oluyordu simdi komple rehber falan gitti. Bizden baska yasayan var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana amerikadan arkadaşım htc m8 hediye getirdi ama telefon verizon versiyonmuş benim vodafon hatım var hatım acık kulanıyom wife kulanıyom ama vodafon hattımdan internet kullanamıyom vodafon yapıladırma yaptım ama yok olmuyo telefon pasaporta kayıtlı lütfen yardım edin şimdiden teşşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizo

arkadaşlar bana amerikadan arkadaşım htc m8 hediye getirdi ama telefon verizon versiyonmuş benim vodafon hatım var hatım acık kulanıyom wife kulanıyom ama vodafon hattımdan internet kullanamıyom vodafon yapıladırma yaptım ama yok olmuyo telefon pasaporta kayıtlı lütfen yardım edin şimdiden teşşekürler

Netten vodafone htc one m8 ayarlarina bakin ya da 7000 i ucretsiz arayip 3g ayari isteyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 hala var spigen.com.tr de sadece m9 olarak ismini yanlış yazmislar.m8 slim armor Var ama siyah ve gri kalmamış diğer renkler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdappo -- 9 Şubat 2016; 13:05:47 >
  • merhaba arkadaslar
    m8 ime 6.0 güncellemesini yaptıktan sonnra sim kartı ara ara gormuyordu .bu gun ıtıbarıyle artık hıc gormemeye basladı baska sımde denedım ama nafıle.sımı baska telefonda denedım calısıyor yanı sımde bı problem yok.reset attım ama sonuc gene aynı.
    benım gıbı bu sorunu yasııyan varmı acaba yada cozumu bılen.saygılar.
  • auxlander A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende cihazı ilk aldığım zamanlar olmuştu. Servise gönderdim yapıldı geldi.

• fzt_fatih49 F kullanıcısına yanıt
    Kamera evet çok değişik. Bende m8 var arkadaşımda m8s hdr siz çekimlerde renkler rezalet ötesi çok kurdalayamadım telefonu ayarlarından mı alakalı bilmiyorum ama otomatik çekimde felaket idi. m8 de böyle bir durum söz konusu değil.
  • aranıza yenı katıldım htc ılk defa kullanıyorum htc sensenın kandine has bariz ozellıklerı varmı
    bırde bu dot case satan varmı aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dradox

Arkadaşlar HTC One M8 almayı düşünüyorum 1 hafta 10 gün içinde siz ne dersiniz bu seçimime şimdiden teşekkürler!

Dostum naptın ? Bende İphone 5S ile ONE M8 arasında kaldım bi türlü seçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Ben m8 alıcaktım fakat kamerası bana biraz düşük geldi videoları felan izledim beni etkilemedi açıkcası bende gittim 5s aldım mutluyum

Hayırlı olsun kardeşim iyi yapmışsın. Android çile başka birşey değil. M8 var ama iphone 4 ümü özlüyorum nedir bu ya...

Neden dostum? Bende şuan yeni bir telefon alacagım 1.5lira nakit param var cebimde.İphone 5S ila ONE M8 arasında kaldım.Oyun vs oynamam ne yapmalıyım sence?
  • Dostum iki telefonu da kullanmış birisi olarak bence iki telefona da bak eline al ona göre karar ver ikisininde kendine göre avantajları var.

• Selamlar,

M8 Telefon almayı düşünüyorum ben de. Bu telefonda 6.0 marshmallow güncellemesi geldi diye biliyorum. Bu güncellemeden sonra sorun yaşayanlar oldu mu, çözülemeyen bir problem oldu mu karşılaştığınız. Telefonu yeni aldığımda android 4 yüklü olacak. 6.0 yüklediğimde kronik bir sıkıntı oluyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum aslında. Yoksa 300 tl daha verip m9 mu almak daha mantıklı, yorumlarınızı bekliyorum.
  • M8 kullanıcıları baya pasif anlaşılan :) yok mu tecrübesini paylaşacak olan?
  • Merhaba arkadaşlar g2 yi verip m8 alarak aranıza katıldım telefon her yönüyle çok güzel de bi problemim var acaba ekran süresi ne nerden bakılıyor baya kurcaladım bulamadım?

• SES jakı değişimi yaptıran var mı? ne kadar oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilma

Selamlar,

M8 Telefon almayı düşünüyorum ben de. Bu telefonda 6.0 marshmallow güncellemesi geldi diye biliyorum. Bu güncellemeden sonra sorun yaşayanlar oldu mu, çözülemeyen bir problem oldu mu karşılaştığınız. Telefonu yeni aldığımda android 4 yüklü olacak. 6.0 yüklediğimde kronik bir sıkıntı oluyor mu onu öğrenmeye çalışıyorum aslında. Yoksa 300 tl daha verip m9 mu almak daha mantıklı, yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, biraz geç olacak ama ben normal kullanımda bir sorunla karşılaşmadım. Sadece bazı temalarla kullanırken şarja takıp sabah cıkardığımda parmak hareketlerimle uyanmama sorunu yaşadım. O da kendiliğinden ya da reset atınca düzeliyor. Bunun dışında ne bir donma ne de başka bir sorun 1 yıldır yaşamadım.

Ek olarak +1gb ram fazlalığı ve daha iyi işlemci - grafik performansının yanında daha iyi kameralara sahip m9 tabi ki daha iyi olacaktır. Ancak m9 ile ilgili sorun yaşayanlara da bir göz atabilirsiniz. Ben m8 kullanıcısı olarak gerçekten çok memnunum ve öneririm ama m9 bariz daha iyi donanıma sahip bir üst modeldir. 300tl ye değer mi değmez mi o sizin kullanım tarzınıza da bakan bir durumdur. Benim açımdan değer tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 1 Mart 2016; 12:34:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: hilma

Selamlar,

Merhaba, biraz geç olacak ama ben normal kullanımda bir sorunla karşılaşmadım. Sadece bazı temalarla kullanırken şarja takıp sabah cıkardığımda parmak hareketlerimle uyanmama sorunu yaşadım. O da kendiliğinden ya da reset atınca düzeliyor. Bunun dışında ne bir donma ne de başka bir sorun 1 yıldır yaşamadım.

Ek olarak +1gb ram fazlalığı ve daha iyi işlemci - grafik performansının yanında daha iyi kameralara sahip m9 tabi ki daha iyi olacaktır. Ancak m9 ile ilgili sorun yaşayanlara da bir göz atabilirsiniz. Ben m8 kullanıcısı olarak gerçekten çok memnunum ve öneririm ama m9 bariz daha iyi donanıma sahip bir üst modeldir. 300tl ye değer mi değmez mi o sizin kullanım tarzınıza da bakan bir durumdur. Benim açımdan değer tabi...

Bilgi için teşekkürler, henüz almadım daha telefonu. M9 elbette daha performanslıdır. Ama m8 in performansı da gayet yeterlidir benim için. Üst düzey oyunlar oynama gibi bir alışkanlığım yok, o yüzden benim için m8 performansı yeterli olur diye düşünüyorum. M8 in stabilitesinden emin olduğum takdirde bunu alacağım.

Android sürümünüz nedir? 6.0 yükselttiniz mi, versiyon güncellemeden sonra ne kadar kullandınız telefonu. herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

• hilma H kullanıcısına yanıt
    Evet 6.0'a güncelledim. Güncelleme ne zaman geldiyse ertesi günü yükselttim tam tarihi şimdi hatırlamıyorum ama bulunur. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve çok beğendim marshmallow'u.
  • sinan627 S kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki ekran süresine bakılamıyor. Google play'den gsam battery monitor indirerek bakabilirsin de bunun için de uygulama yüklemek çok saçma geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.