Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sergen383

quote:

Orijinalden alıntı: osmino_fb

Arkadaslar sahibinden.com'da htc m8 i yurt dışı cihaz olarak 600 700 800 tlye satanlar var 0 olarak. Kapıda kontrol sistemi ile Acaba bunları almakta herhangi bir sakınca varmıdır? Aramızda alan var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

benimde dikkatimi çekti acaba bi numarası var mı diye düşünüyorum

hocam ben 2 gün önce aldım 750 liraya 32 gb olanı tlfoncudan sıfır aldım. tlfonlardan anlayan biriyim orijinal ile arasında hiçbir fark görmedim özellikleri her şeyi bire bir aynı bugün imei adresi patladı 4 ay içinde kapanacak diye msj geldi bunun dışında hiçbir sorun yok.

• arkadaşlar video için altyazı çalışmıyor. nasıl çalışacak bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık 4 ay önce turkcell den aldığım m8 cihazım aldığım günden itibaren slikon kılıfıyla kullanmama rağmen soyulmaya başladı.

Arkası benek benek oldu, sizce ne yapmalıyım? sizin cihazlarınız ne durumda? Garantiye göndersem değişim yaparlar mı?

Teşekkürler

Resimler

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

selamlar

bu konuyla ilgili ne yapmıştınız acaba ? bende de aynı sorunlar var da.

tşk

• Kvkya verdim 20 gün içinde kasayı değiştirmişlerdi kronik problem bu cihazlarda apple olsaydı yeni cihaz verirdi bunlar kasa değişimi yaptılar + kasa tam oturmamıştı lanet olsun dedim aldım sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper

Kvkya verdim 20 gün içinde kasayı değiştirmişlerdi kronik problem bu cihazlarda apple olsaydı yeni cihaz verirdi bunlar kasa değişimi yaptılar + kasa tam oturmamıştı lanet olsun dedim aldım sattım

teşekkürler. böyle kullanmak daha mantıklı o zaman :(
    Turkcell de de sürekli internet kopuyor, cihaz kendinden soğutuyor :(
  • Elimde 10.aya kadar garantili tertemiz kırmızı renk m8 var düşünenler pm atabilir arkadaşlar
  • Arkadaşlar M8 cihazımda kameraya girerken Duo kamera engelleniyor tüm lenslerin açık olduğundan emin olun diye hata veriyor yazılım güncellemesi yapmama rağmen hata devam ediyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Edit: Fotoğraf çekebiliyorum.
  • Media markt faturali 22 ay garantisi olan cok temiz full kutu m8 var satilik. Ilgilenen varsa lütfen pm

• Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Mesaj yazarken auto modda yazıları kasarak yazıyor. Hep geride kalıyor. Sadece mesaj yazarken değil auto mod ile yazdığım her programda bu sorun var. WhatsApp olsun instagram olsun diğer mesaj yazdığım programlar olsun hepsinde mesaj yazmak işkenceye dönüşüyor. Bu yazıyı yazarken bile çok uğraştırdı. Ben tuşlara basıyorum yazıyı 3 4 saniye sonra ekrana çıkartıyor. Bu kronik bir HTC hatası mıdır yoksa çözümü var mıdır bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

Düzeltme. Beni öyle bir dertten kurtardın ki anlatamam. Üstteki yazıyı yazdıktan sonra senin mesajı gördüm. Sorun buymuş demek ki. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 6 Temmuz 2016; 9:38:00 >
  • Arkadaşlar telefonum kendi kendine kapandı bugün. şimdide hiç açılmıyor htc yazısında takılı kaldı yardım edin :( dünde şarjı bitmeden kendi kendine kapanmıştı ama açılmıştı şimdi açılmıyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 2 yıl önce bu telefonu aldım kulanıyorum, gayet memnunum ancak bir problem var. Telefonun şarjı doğal olarak %10ların aşağısına gelince ne zaman kapanacağı belli olmuyor. Bu sorun değil çünkü bir telefonun miladı 2 yıldır. Ancak benim problemim, telefonun şarjı bitip kapandığında ana ekranda yer alan her şey kayboluyor ve sanki format atmışçasına ekranı ilk aldığım halde geliyor. Bu durumdan şikayetçiyim. Aynı durumu yaşayan varsa ve çözüm bulmuşsa beni etiketleyebilir mi? Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Mesaj yazarken auto modda yazıları kasarak yazıyor. Hep geride kalıyor. Sadece mesaj yazarken değil auto mod ile yazdığım her programda bu sorun var. WhatsApp olsun instagram olsun diğer mesaj yazdığım programlar olsun hepsinde mesaj yazmak işkenceye dönüşüyor. Bu yazıyı yazarken bile çok uğraştırdı. Ben tuşlara basıyorum yazıyı 3 4 saniye sonra ekrana çıkartıyor. Bu kronik bir HTC hatası mıdır yoksa çözümü var mıdır bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

Düzeltme. Beni öyle bir dertten kurtardın ki anlatamam. Üstteki yazıyı yazdıktan sonra senin mesajı gördüm. Sorun buymuş demek ki. Çok teşekkürler.

Hocam çözüm neymiş tam göremedim. Aynı sorun bende de var, yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaslar telefonun sarji bittiginde surekli telefon sifirlaniyor. Ilk defa rehberde silindi neden yapiyor acaba?

Hocam çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var
  • Ugur120 kullanıcısına yanıt
    @YmE17 arkadasimiz Htc sense input guncellemesini kaldirinca duzeliyor yazmis, ondan bahsediyor olabilir sanirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iissaann

@YmE17 arkadasimiz Htc sense input guncellemesini kaldirinca duzeliyor yazmis, ondan bahsediyor olabilir sanirim :)

Aynen öyle. O güncellemeyi kaldırdığınız zaman düzeliyor. Resmen telefonu yeni almış gibi seviniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur120

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaslar telefonun sarji bittiginde surekli telefon sifirlaniyor. Ilk defa rehberde silindi neden yapiyor acaba?

Hocam çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var

Maalesef bulamadim hocam. Boyle kullanmaya devam

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Ben garantiye de verdim bu konuyu da belirttim ancak düzeltilmedi nedense :)
  • Teşekkür ederim hocam ona çözüm bulduk :)
  • ben htc cağrı merkezini arayıp çözümü söyledim adamlarda şaşırıp teşekkür etmişlerdi. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben hala o şekilde kullanıyorum ve sense input uygulamasını google playden güncellemiyorum.
  • SAHIBINDEN.COMDAN YURTDISI CIHAZ ALAN VAR MI BILGI VERIRSE MEMNUN OLURUM
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.