arkadaslar merhaba oncelikle ilgililen arkadaslara simdiden tesekkurler beni sorunum mesajlar ile ilgili diyelim daha onceden mesaj attigim insanlara iletiyi kime gondermek istiyorsunuz dedigin 0 a tikladigim zaman orda cikan eskiden gondermis oldugum bazi insanlarin numaralarinin orada surekli bir sekilde SIKSIK diye yazmasi burda yazan SIKSIK diyen yani oradaki numaralari nasil kaldirabilirim cunku gozukmesini istemedigim numaralar mevcut yalisla baska insanlara mesaj atabilme durumu var her ne yaptiysam sadece format atinca fab ayarlarina dondugum zaman gidiyor yani baska bir yolu varmi bazi arkadaslar netten arastirdim ayarlar kisminda bulunan birkac celtigi kaldirin demisler kaldirdigim zaman halen dewam eden bir SIK SIK lar surekli orda bulunuyo bunu ben nasil kaldira bilirim orada bulunan butun nolari kayitli kayitsiz butun hepsi cikiyor inanin cok can sikici bir durum anlayamadim lutfen bilen arkadaslar var ise yardim etsin iyi aksamlar ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme