Şimdi Ara

Htc One M8 mi iPhone 6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama bu htc one m8 ve iphone 6 arasında çok kararsız kaldım ama bundan önce galaxy s3 kullandım ve android bana çok yavaş geldi(bir süre sonra yavaşlıyor).Acaba htc de böyle midir sizce hangisini almalıyım lütfen yardım edin
    Şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynı ikilemdeyim ama İphone 6 daha güncel bir telefon bunun yanında İOS daha tercih edilesi bir işletim sistemi bu sebeple ben sanırım İphone 6 alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Ama iphonede bükülme sorunu çıktı ondan tereddütlüyüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isminiverengenç -- 28 Eylül 2014; 1:33:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonu istiyosan iphone 6 al. Cep bilgisayarı lazımsa m8 al.

• one m8'de s3'teki sorunu yaşamazsın. Bunun dışında farklı sistemler oldukları için tamamen senin tercihin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamada(marketten indirdiğin) kalite istiyorsan Ios
    Çünkü mesela snapchat karşılaştıralım. Androiddeki ile ıstaki çok farklı iosta ki çok çok daha guzel böyle bir sürü örnek var ama
    Androidde de özgürsun.

• İkisinde üst düzey cihazlar,bence İPhone 6.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen 2000+ ücretli bir akıllı telefon alacaksam iPhonelardan yana seçim yapardım.
    iPhone alın
  • Sorumu bu ? Tabiikide one m8 pisman olmazsın kesinlikle :)

• 2.000tl üstü verebiliyorsaniz telefonu hava atma araci olarakta kullanmaniz gerekir o yuzden iphone 6 plus gold 16gb öneririm

• androidlerin hepsinde yavaşlama olur çünkü ram yiyen bir sistem android o telefonla alakalı birşey degil yani sistemle alakalı android telefonlar arasında bence en iyisi m8 fakat iphone çok ayrı bir dünya 2 si arasından iphone 6 eğer oluyorsa plus :D ŞUNUDA eklemeden geçemeyecegim benim fikrim HTC ONE m8 İn tasarımı çok çok güzel :) tasarımda etkinse senin almanda kararsız kalabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 28 Eylül 2014; 20:15:06 >
  • meizu mx4 al

• Ben m8 i sevdim çok güzel tel ama çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: muh99muh

Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama bu htc one m8 ve iphone 6 arasında çok kararsız kaldım ama bundan önce galaxy s3 kullandım ve android bana çok yavaş geldi(bir süre sonra yavaşlıyor).Acaba htc de böyle midir sizce hangisini almalıyım lütfen yardım edin
    Şimdiden çok teşekkürler

İphone 6 alacaksan 64 gb lik modele yöneleceksin muhtemelen.
    O da 2600 tl.
    Hiç bir telefon o parayı haketmez.
  • Android yavaş değil, S3 ise Samsung tarafından bilerek ve kasten yazılımsal olarak yavaşlatılmış bir cihaz. Telefona o kadar para vermeye gerek yok, pil ömrü yeterli gelirse Nexus 5 al yağ gibi akıyor telefon.
  • O degil de plus ne kadar kotu bir telefon olmus.. Resmen facia.

• Şunu söylemeliyim Apple cihazları stabildir ama Apple büyük ekran telefon piyasasına yeni girdi ve telefonun büküldüğünü söylüyolar.Ben Vodafoneda çalışıyorum ve daha geldiği ilk gün İphone 6 Plus 128GB sattık adam akşam büküldü için geri getirdi. 3 aydır HTC One M8 kullaniyorum ve çok memnunum. Karar sana kalmış

• Bende iPhone 6 almayı düşünüyordum fakat fiyatından dolayı vazgeçtim. M8 almaya karar verdim, istanbul bilişimde 1850 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muh99muh

Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama bu htc one m8 ve iphone 6 arasında çok kararsız kaldım ama bundan önce galaxy s3 kullandım ve android bana çok yavaş geldi(bir süre sonra yavaşlıyor).Acaba htc de böyle midir sizce hangisini almalıyım lütfen yardım edin
    Şimdiden çok teşekkürler

Ben size kendimce bir açıklamada bulanacağım. Eğer bilgisayar işlemci vb. şeyler ile aranız iyiyse kesinlikle android ama gündelik kullanım ve karmaşadan uzak birşey diyorsanız ios. Ben androidten başka telefon kullanmam. python ve java bildiğim için çok rahat bir şekilde kasmaksızın ve donmaksızın kullanabiliyorum.Söylemem ne kadar doğrudur ve yaptığım ne kadar etiktir bilmiyorum ama android ve ptyhon sayesinde hem bilgisayar hemde telefondan bedava internet kullanıyorum.Yani kısacası android her zaman daha iyidir.Ayrıca android bir linux olması ve java kullanması ios'un objective c'i kullanmasında çok ve çok üstün olduğundan dolayı telefonla yapıcaklarının sınırı sadece hayal gücündür.
    ve iphone 6 ve m8 arasında kalman konusuna gelirsek iphone 6 , iphone 5 de oldugu gibi hatalarla dolu . ama bu hataların 6s de çözüleceğine eminim eğer gerçekten ios istiyorsan biraz daha bekleyip iphone 6s alabilirsin .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.