Şimdi Ara

Htc One M8 mi M9 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s4 kullanıyorum artık şarj etmekten sıkıldım. Bir de hatalar veriyor. Ben m8 m9 kasalarını çok seviyorum. Sizce nasıl alırsam bir şeyler değişir mi yoksa gene note 5 alıp samsungla mı devam edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M8s al her anlamda daha iyidir

• Bende eski S4 kullanıcısıyım. 2 seneye yakın kullandım ekran kırıldı sonra Z3'e geçtim pişman oldum akabinde S6 falan filan oda sıkıntı çıkardı. Samsung devam et bence değişiklik istemiyorsan fazla. M9 benimde çok hoşuma gidiyor ama almaya yemiyor ; ekran kalitesi, ısınma vs. yüzünden. M10'u bekliyebilirsin yahut. Bütçenin sınırsız olduğunu varsayıyorum. Bir teknoloji marketine gidip cihazları şöyle bir eline al içine sinene bas parayı en mantıklısı o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

M8s al her anlamda daha iyidir

S600X işlemci, diğerlerinden daha düşük ayrıca ara model olduğu için güncellemeleri de daha geç alıyor. Pek iyi bir tercih olmaz doğrusu.

• M8s kullaniyorum m8 le yakın performans veriyo oyun oynamıyorum telefon fazlasıyla stabil az güç tuketip iyi pil süresi veriyo android 6yida 1aya kalmaz alır son geldiği için daha sorunsuz güncelleme alır 64 bit işlemci fena değil logosu çıkıyor arkadaki onu sevmedim bi on kamera da vasat

• Yorumlarınız için çok teşekkürler. İp6s plus alayım diyorum ama 3500 lira vermek istemiyorum. Note5, m8 m9 bana fiyat ve kalite olarak daha iyi geliyor. Pil süresi benim için önemli. O yüzden kararsızım.

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    S4 den m8s e geçmek para israfı olur diye düşünüyorum. Çünkü özellikler bir hayli benzer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spike44

Yorumlarınız için çok teşekkürler. İp6s plus alayım diyorum ama 3500 lira vermek istemiyorum. Note5, m8 m9 bana fiyat ve kalite olarak daha iyi geliyor. Pil süresi benim için önemli. O yüzden kararsızım.

Valla dostum forumlarını takip ettiğim kadarıyla M8 ve M9'un pil performansı öyle haam şaam değil ancak Note 5 de iş nasıldır bilmiyorum. Şöyle birşey de var HTC yeni cihazda başarı yakalayamazsa %100 batacak ve htc kullanıcılarının güncelleme almama ihtimali olabilir dolayısıyla beklemek iyi şu durumda. LG ile Samsung'un flackshiplerini gördük, HTC'yi görmek lazım bir de. Fakat dediğim gibi herşey cihazı ele alıp gönülden yana olanı tercih etmekte bitiyor. Ben kompakt cihaz seviyorum lakin M9'un handikapları, M8'in de yavaş yavaş güncelliğini yitirmesi sebebiyle Note 5'i tercih ederdim.

M8S ile alakalı da ; cihaz M8 ile M9 fiyatına satılıyor neredeyse dolayısıyla M8 ve M9 varken M8S almak pek mantıklı gelmiyor bana.

• Aynen dostum teşekkür ederim ilgin için.

• uzun zamandır m8 kullanıyorum çok memnunum ama note 5 alabileceksen niye m8 le kıyaslıyosun çok alakasız olmuş note 4 bile m8 veya m9 dan daha iyi bence

• Note 4 ile htc m serisin sınıfı aynı değil ki,alacak kişi ne için alıyor telefonu ona göre değişir bu,gidip note 4 bundan daha güzel yada htc m8 bundan daha güzel demek çok mantıksız.Çünkü adam ses kalitesi istiyordur,müzik tutkunudur,m8 i tercih eder.büyük ekran ve donanım istiyordur note 4 tercih eder.malzeme kalitesi hissiyatı ve sağlamlık istiyordur m8 tercih eder
  • note5 alabiliyorsan hiç bekleme derim
  • fairboy F kullanıcısına yanıt
    "note 5 alabileceksen niye m8 le kıyaslıyosun çok alakasız olmuş" demişsin,bende diyorum ki adam belki ses kalitesi arzuluyordur,m8 i tercih eder.Note5 in müzik sistemi m8 kadar gelişmiş mi sence?Daha iyi demişsin note4 için...Note 4 ün ekranındaki sarımsı görüntüyle m8 in ekranındaki naturel renk tonları aynı mı?Demek istediğimi sen anlamamışsın bence.Hepsinin alıcısı farklıdır,belki adama ses kalitesi hitab ediyor?note 5 daha mı güzel oldu şimdi bu adam için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.