Şimdi Ara

htc one m8 ölü pixel hakkında sorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler alalı 5 gün oldu . Siyah yapınca ekranı fark ettım alta dogru çok ufak çokn yakından bakmayınca belli dahi olmuyor beyaz bi nokta gibi bişi var. belli olmuyor da denebilirim kolay kolay. sadece siyah yapınca çok dikkatli kafayı sokarsan belli oluyor yakından. Sizce bunun için servise göndermeye deger mi? vede temperli cam taktım toz kalmışsa ondan dolayı olabilir mi? ne öneriyorsunuz servis uzun süre telefonu geri vermiyomus 30 40 gün de geri alanlar varmış ? ne tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler alalı 5 gün oldu . Siyah yapınca ekranı fark ettım alta dogru çok ufak çokn yakından bakmayınca belli dahi olmuyor beyaz bi nokta gibi bişi var. belli olmuyor da denebilirim kolay kolay. sadece siyah yapınca çok dikkatli kafayı sokarsan belli oluyor yakından. Sizce bunun için servise göndermeye deger mi? vede temperli cam taktım toz kalmışsa ondan dolayı olabilir mi? ne öneriyorsunuz servis uzun süre telefonu geri vermiyomus 30 40 gün de geri alanlar varmış ? ne tavsiye edersiniz.

Sadece siyah yapınca belli oluyorsa toz olma ihtimali de var. İçim rahat olsun dersen temperli camı çıkar ve kontrol et. Nitekim temperli camlar dikkatli çıkarıldığında tekrar kullanılabiliyor. Toz bile olsa bantla vs. temperli camdaki tozları temizleyebilirsiniz. Bunun için defter etiketleri iyi iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 31 Ocak 2015; 23:40:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

beyler alalı 5 gün oldu . Siyah yapınca ekranı fark ettım alta dogru çok ufak çokn yakından bakmayınca belli dahi olmuyor beyaz bi nokta gibi bişi var. belli olmuyor da denebilirim kolay kolay. sadece siyah yapınca çok dikkatli kafayı sokarsan belli oluyor yakından. Sizce bunun için servise göndermeye deger mi? vede temperli cam taktım toz kalmışsa ondan dolayı olabilir mi? ne öneriyorsunuz servis uzun süre telefonu geri vermiyomus 30 40 gün de geri alanlar varmış ? ne tavsiye edersiniz.

Sadece siyah yapınca belli oluyorsa toz olma ihtimali de var. İçim rahat olsun dersen temperli camı çıkar ve kontrol et. Nitekim temperli camlar dikkatli çıkarıldığında tekrar kullanılabiliyor. Toz bile olsa bantla vs. temperli camdaki tozları temizleyebilirsiniz. Bunun için defter etiketleri iyi iş görür.

eyvallah usta :)

• Bende bir tane ölü piksel var aldığımdan beri, 0 piksek garantisi var mı değişim çıkar mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.