Şimdi Ara

HTC One M8 Prime modeli de 2K ekrana sahip olabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Benim istediğim cebin özellikleri 7 inç 8k ekran, 10000 mah batarya, snapdragon 1000 128 bit işlemci 16gb ddr5 ram, 50mp arka 20mp ön kamera, kasada titanyum olsun bi zahmet (eksiler gelir şimdi)

• bide prime olayı çıktı başımıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Ahaha, Samsung'un eski elamanı işe hızlı başladı desenize. Sony 6 ayda bir telefon çıkarıyorcular; 3 ay sonra gelen prime modelde iyiymiş ama değil mi?

Sony z4'ü çıkaracak, M8 çıkalı aylar olmuş daha cihazın test örnekleri bile sızmadı, Sony batıncaki halini çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Ahaha, Samsung'un eski elamanı işe hızlı başladı desenize. Sony 6 ayda bir telefon çıkarıyorcular; 3 ay sonra gelen prime modelde iyiymiş ama değil mi?

Sony z4'ü çıkaracak, M8 çıkalı aylar olmuş daha cihazın test örnekleri bile sızmadı, Sony batıncaki halini çok merak ediyorum

Ulan ergen sen değil -pek olacağını sanmıyorum ama olursa- torunların bile SONY'nin battığını göremeyecek sen neyin hayalini kuruyon neyin kafasını yaşıyon

Nokia'nın batışına tanık olmuş, HTC'nin ise çok yakın bir zamanda tarihin tozlu raflarına gömüldüğünü göreceğinden dolayı 14'lük bir çocuk olmana rağmen bu yaşta ağır travmalar geçirdiğin her halinden belli oluyor

HTC dediğin firma şu Ultra rezilliğinden sonra M8 donanımında 13 MPlik bir telefon hazırlıdığında olan iflas eşiğindeki firma değilmi

Hani Sony, LG, Apple, Samsung gibi firmaların yanında esamesi aylardır okunmuyorda, senin gibi ergemler olmasa varlığından haberimiz olmayacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Ulan ergen sen değil -pek olacağını sanmıyorum ama olursa- torunların bile SONY'nin battığını göremeyecek sen neyin hayalini kuruyon neyin kafasını yaşıyon

Nokia'nın batışına tanık olmuş, HTC'nin ise çok yakın bir zamanda tarihin tozlu raflarına gömüldüğünü göreceğinden dolayı 14'lük bir çocuk olmana rağmen bu yaşta ağır travmalar geçirdiğin her halinden belli oluyor

HTC dediğin firma şu Ultra rezilliğinden sonra M8 donanımında 13 MPlik bir telefon hazırlıdığında olan iflas eşiğindeki firma değilmi

Hani Sony, LG, Apple, Samsung gibi firmaların yanında esamesi aylardır okunmuyorda, senin gibi ergemler olmasa varlığından haberimiz olmayacak

Bayramın mübarek olsun fanboy kardeş, z1den selamlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.