Şimdi Ara

HTC One M8 Prime modeli de 2K ekrana sahip olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aç bak g2 konusuna. 4.4.2 sonrası herkes bi problemden bahsediyor. Arkadaşım da boğuk sesle cebellesiyor. Sözde akıllı telefon ama konuşma gibi temel özelliği rezalet. Kaliteyi ucuza alamazsiniz. Hem iphone hem htc nispeten düşük donanımla hepsinden daha iyi kullanım deneyimi sunuyor. Siz hala benimki 3 gb seninki 5 gb diye su yaristirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000tl den aşağı gelmez.

• SONY, SAMSUNG ve HTC daha çıkmadan LG G3 modelinden bu kadar korktuysa kimbilir çıkıtığı zaman ne yapacaklar..

Sana helal olsun LG diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

3000tl den aşağı gelmez.

O fiyata üst seviye gamer bilgisayar toplanır, general mobile discovery alınır ve artan paraya da adam gibi tablet alınır. Yazık bu telefonlara para verenlere. Ben g2'ye bile verdiğim paraya acıdım. Adamlar gidip 2000-2500 liralarını telefona yatırıyorlar. Sanırsın telefonda render alıyorlar!

• Özelliklere bak sen yavru bu telefon degil mübarek! mi dememizi bekler gibi görüyor bu htc? O telefon çıksın fiyat harbi 3500 lira olur o parayada öküz alırım seneye kurbanda satarım.

• Seviyorum HTC'nin telefonlarını... Eline aldığında kaliteli ürün duygusunu yaşatıyor. En son HTC One M8 aldık bizim manitaya gayet güzel, sizlerin matilara da nasip olur inşallah :)

• Boyle olursa bir daha HTC almam diyenlerin sayısı artar sadece .

• Bu durumda en son full hd çözünürlüklü amiral z2 .

• Bu haberimizde bağrı yanık One M8 alanlara gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Normal model 2499 ise 'prime' modele bir servet öderiz artık.

O paraya değer ama pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc herşeyini halletin sankide ekranı 2k yapma derdındesin.ne gerek var. evinde hd tv izliyorum. önce şu kameranı toparla ekranla uğraşcağına

• G3 İYİ BİR TELEFON FAKAT G3 SD801'LE GELECEK O YÜZDEN BEKLEYİP S5 PRİME VEYA HTC M8 PRİME ALMAK DAHA MANTIKLI ÇÜNKÜ 2K EKRANDA SD805 DAHA İYİ PERFORMANS SERGİLEYECEĞİ KESİN...

• Sidik yarışına hoş geldiniz.

Yan taraf 5 inch çıkarmış hadi biz de 5,5 inch yapalım.

Yan taraf ekranı 1080p yapmış. Hadi biz de 2K yapalım.

Yan taraf 2 GB ram yapmış. Hadi biz de 3 GB yapalım.

Yan taraf 2800 mah pil koymuş. Hadi biz de 3000 mah koyalım.

Yan taraf parmak izi sensörü koymuş. Hadi biz de nabız ölçer koyalım.

Yan taraf nabız ölçer koymuş hadi biz de insülin iğnesi yapabilen sensör koyalım.

Yan taraf saçmalamış. Hadi biz daha fazla saçmalayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz model normalinde bu özellikleri eklese yeterdi .

• Ben bir türlü anlayamıyorum bu tür olayları ne gerek var yani aynı telefona bir iki özellik ekleyip tekrar piyasaya sürmeye ne kadar önemli bir olaymış 2k ekran su gerçirmeyen telefonun su geçirmez modeli
  • Ahaha, Samsung'un eski elamanı işe hızlı başladı desenize. Sony 6 ayda bir telefon çıkarıyorcular; 3 ay sonra gelen prime modelde iyiymiş ama değil mi?

• bu kafayla htc'den hiçbir baltaya sap olmaz. istediğin kadar alüminyum yap. istersen uranyum yap. prime saçmalığı ile peş peşe aynı tipte cihaz çıkar. kullanıcılarını aptal yerine koy.. neyse ya bat işte.

• Benim anlamadığım bu lg g3'den bu kadar çekindiklerine göre bu prime modelleriyle aynı özelliklere sahip olduğunun istihbaratını falan mı aldı samsung ve htc acaba?

• bir çin sitesindeki habere göre htc bu sefer arka kamerayı 5 ultrapiksel değil 18 megapiksel ve yanında focus için normal htc one m8 focus kamerası gibi bir kamerayla sunacagını yazıyor.sebebi ise s5 prime vs note 4ün kamerasına karşılık vermek .htc one m8 prime özgü olacak ve mp olarak büyük bir kamera kullanmak istediği yönünde bir söylenti.bakalım göreceğiz :) htc ile samsung arasında tatlı bir savaş var :) note 4 ile aynı zamanda çıkarmayı düşünülüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.