Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Htc öne m8 s 16gb 750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır fiayti cekebilcehim kadar çektim bundan aşahada veremem
    3 ay önce vodofondan alınmıştır kontratlı ama fatura vs yok m8s dır 8cekirdekli olan modeldir
    Garantisi bozulmuştur ilk ay ekran garanti harici değişmiştir orijinal ekran takılmıştır ekran değiştiği söylemesem anlayamazsın ama hak geçmesin
    Sorunsuzdur kulaklık ve sarz aletini vermiycem sade telefon ve kutusu telefon temiz sorunsuzdur gerikli bilgileri yazdım öyle ölurmu böyle ölurmu yazmayın 1 TL bile indirim yapmam indirim mesajlarına dönüş yapmiycam
    İzmir içi elden olabilir get yada sanal pazar acamam hesapların sorunlu dağa once alışveris yaptığım arkdaslar önceliklidir
    750 TL pazarlikkkkkkkkkkkkkkk yokkkkkkk
    2 gün içinde sayılmazsa telefoncuya satcam
     Htc öne m8 s 16gb 750 Htc öne m8 s 16gb 750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadwolf -- 1 Ekim 2015; 15:53:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Telefon tarafimca alınmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fosil_

Telefon tarafimca alınmış olup cuma günü saat 14:30 izmir Şirinyer ptt şubesine Okan Özdemir adına 750 lira havale edilmiştir. Mesai saati içersinde Aras kargo ile satıcı aarkadaş bana ürünü kargolayacakti.kargo takip no sunu bana sms atacakti yada forumdan mesaj aticakti.mesaj gelmeyince ben saat 19 gibi arkadaşa sms attım fakat telefonu kapalı idi.cumartesi günü de telefonu full kapalı idi telefonu bana vermek icin formatlayinca baska telefonu olmadığı icin telefonu kapali imiş .pazar günü forum üzerinden attığım pm yi görünce satıcı arkadaş bana aciklamada bulundu.telefonu fabrika ayarlarına çevirirken telefon susmus pazartesi günü telefonu servise götüreceğini söyled . Bende telefonu yetkili servis haricindeki tamircilerin telefona daha da büyük zarar vereceğini söyleyince kendisi benden banka hesap numarası istedi bende verdim.bugün kendisine gün içinde sms ve pm ile ulasmaya çalıştım ama nafile ulaşamadım yani durum şöyle ki telefon arizalandi arkadaşın dediği kadarıyla para da yok saticida yok kimse yok.sanirim bizim para da buhar oldu.kendisi dun bana telefonu servise birakinca bana haber verecekti bir kere beni caldirdi hemen aradim telefon 4 kere caldi ve kapandı bidaha ulaş ulaşa bilirsen.simdi ne yapmam lazim ssanırım bizim para gitti de geri de zaten geleceği muallak ama yorumları ve satış ları gayet düzgün olduğu için tereddüt etmeden ben parayi hesabina yolladim şimdi benim gibi bi başkasının ayni hataya dusmemesi için ne yapmam lazım.

hocam öncelikle geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede arkadaş size geri döner ve telefonunuzu ya da paranızı geri alırsınız.

Durumdan forum yöneticilerini haberdar edebilirsiniz..

• Dun satıcı arkadaşla görüştük bugün paranın bi kısmını hesabıma yatiracak inşallah kalanını da hafta içi ödeyeceğini söyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaştan htc m8s üzerine pazarlık yapıp 750 lirayı izmir şirinyer okan özdemir adına yolladım profilinde eski satışların da güzel yorumları vardı ona güvenip böyle bi alışveriş yaptım.02.10.2015 tarihinde yani geçen hafta değil önceki hafta cuma günü para hesabına gitti.parayı çekti arkadaş sonra telefonuna 2 gün ulaşılmadı forumada girmedi.pazar günü en sonun da forum üzerinden mesajlarıma cevap verdi parayı çekip harcamış telefonu daha sonra kargoya vermek için fabrika ayarlarına döndürecekken telefon bi anda susmuş ve b idaha açılmamış ikinci bir telefonu olmadığı için ulaşılmaz durumda imiş.parayı pazartesi günü yani geçtiğimiz hafta pazartesi hesabıma yatıracağını söyledi eyvallah dedim kabul ettim.tabi gelin görün ki pazartesi günü de okan özdemir yani satıcı arkadaşa ulaşamadım.ta ki salı günü öğlen saat 12:30 da hesabıma 400 lira para yatırdı kalan kısmı cuma yada cumartesi haftalık alınca yollayacağını ibraz etti tamam dedim.velhasıl cuma günü de hatta cumartesi de para hesabıma yatmadı cumartesi günü mesaj attım bu gün akşam yada pazar günü öğlen paran hesabında dedi gelin görün ki bu gün pazartesi ve hala para da yok okan özdemir de yok telefonu kapalı foruma girmiyor.350 lira param halen kendisinde 20 lira da havale ücreti verdim zor durumda kalmaması için o parayıda bana yollama dedim zaten zor durumdasın dedim ama ona rağmen para gelmedi.yarında kendisi ile iletişim kurup paramı yollamazsa avukat aracılığı ile hakkında nitelikli dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.alışveriş yapmadan önce iyice düşünün veya bana pm atın durumu size daha detaylı anlatırım.saygılarımla iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _fosil_

Bu arkadaştan htc m8s üzerine pazarlık yapıp 750 lirayı izmir şirinyer okan özdemir adına yolladım profilinde eski satışların da güzel yorumları vardı ona güvenip böyle bi alışveriş yaptım.02.10.2015 tarihinde yani geçen hafta değil önceki hafta cuma günü para hesabına gitti.parayı çekti arkadaş sonra telefonuna 2 gün ulaşılmadı forumada girmedi.pazar günü en sonun da forum üzerinden mesajlarıma cevap verdi parayı çekip harcamış telefonu daha sonra kargoya vermek için fabrika ayarlarına döndürecekken telefon bi anda susmuş ve b idaha açılmamış ikinci bir telefonu olmadığı için ulaşılmaz durumda imiş.parayı pazartesi günü yani geçtiğimiz hafta pazartesi hesabıma yatıracağını söyledi eyvallah dedim kabul ettim.tabi gelin görün ki pazartesi günü de okan özdemir yani satıcı arkadaşa ulaşamadım.ta ki salı günü öğlen saat 12:30 da hesabıma 400 lira para yatırdı kalan kısmı cuma yada cumartesi haftalık alınca yollayacağını ibraz etti tamam dedim.velhasıl cuma günü de hatta cumartesi de para hesabıma yatmadı cumartesi günü mesaj attım bu gün akşam yada pazar günü öğlen paran hesabında dedi gelin görün ki bu gün pazartesi ve hala para da yok okan özdemir de yok telefonu kapalı foruma girmiyor.350 lira param halen kendisinde 20 lira da havale ücreti verdim zor durumda kalmaması için o parayıda bana yollama dedim zaten zor durumdasın dedim ama ona rağmen para gelmedi.yarında kendisi ile iletişim kurup paramı yollamazsa avukat aracılığı ile hakkında nitelikli dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.alışveriş yapmadan önce iyice düşünün veya bana pm atın durumu size daha detaylı anlatırım.saygılarımla iyi forumlar.

Hocam geçmiş olsun üzüldüm durumunuza.

• Eyvallah sağol abicim iyi niyet göstermek inanmak güvenmek olmuyomus demekki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam 14 gün oldu halen 350 lira paramı alamadım.halen okan özdemir ödeme yapacağını söylüyor ama para yok.

• 350 lira paramı dolandırdı bu adam artık telefonu falan da kapalı ulaşılamıyor kesinlikle ama kesinlikle alışveriş yaparken dikkatli olun get sistemi ile alın yorumlarına falan alsan mayın kimsenin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.