Şimdi Ara

HTC One M8 surum dusurme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 5.0.1'den Android 4.4.4'e orjinal firmwareına nasıl geri dönebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 31 Ocak 2015; 16:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• root olman lazım s-off olman lazım artı unlocked olman lazım ki eski sürümü kuracaksın sonra eski hallerine döndüreceksin. Bunları yapmış olsan bu sefer garantiyi yırtmış oluyorsun çünkü ne yaptığını biliyorlar . En iyisi sen hiç kurcalama kalsın böyle, hem nesini sevmedin 5.0 ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediterbiyecisi

root olman lazım s-off olman lazım artı unlocked olman lazım ki eski sürümü kuracaksın sonra eski hallerine döndüreceksin. Bunları yapmış olsan bu sefer garantiyi yırtmış oluyorsun çünkü ne yaptığını biliyorlar . En iyisi sen hiç kurcalama kalsın böyle, hem nesini sevmedin 5.0 ın

Sizin bana gönderdiğiniz sslere güvenerek kurdum Android 5'i.

Öncelikle çok hata var büyük hata değil küçük küçük hatalar var. iOS'tan Android'e geçiş yapmış birisi olarak bu durumdan pek hoşnut değilim Apple fanıda değilim ama iOS'ta herhangi bir sorunla karşılaşmadım bu güne dek.

Gitmesini istemediğim özellik (FastBoot) özelliği kaldırılmış

Cihaz daha yavaş açılıyor daha yavaş sarj oluyor

Bazı kelimeler yanlış yazılmış google translate kullanmış olmalılar

Tarayıcı da ve google chromeda Donanım Haberde kişi ekleyemiyorum anca şimdi olduğu gibi sadece alıntılayabiliyorum

Bazen wi-fi den veri alamayıp siteye girmiyor

Aynı yerde aynı ortamda Android 4.4.4'te bu sorunları yaşamıyordum daha hızlı ve stabildi

Açıkçası korktuğum başıma geldi HTC One M9 çıkacak diye yavaslattilar telefonu

Edit : Suçu kendinizde aramayın siz lik bir durum yok sizden görüp kendi tercihimle guncelledim ve yorum editleyincede sayfa tam yuklenmiyor zar zor yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 31 Ocak 2015; 17:36:48 >

• Hızlı başlatma kısmını bende sonradan gördüm, telefon şarjdayken kullanmıyorum şarj hızından şüphe etmedim hiç, diğer sorunlar bende yok ve o çeviri olan yer 4.4.4 de vardı o zaman gördüğümde bende çok garipsemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediterbiyecisi -- 31 Ocak 2015; 17:45:09 >
  • 4.4.4teki performanstan çok uzak 5.1 pişman oldum. O kadar merak uyandirdilarki atladım ilk yayınladığı anda. Acilen sistem düzeltme yamasi yayinanmasi lazim. Sanki guncellemeyi 2 günde vermişler de 85 gün beklememisler gibi bu kadar hatalı bir surum paylaşıyorlar. Çok garip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.