Şimdi Ara

Htc One M8 vs Sony Xperia Z3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoğun incelemelerim sonucu bu iki android arasında kaldım. kamera konusunda xperia açık ara farkı koyuyor. şarj ve ram konusunda da 600 mAh ve 1 GB ram farkı var. işlemciler kafa kafaya. su ve toza dayanıklı olarak xperia öne geçiyor. Fiyatlar önemli değil zaten genelde maximum 50 lira oynuyor ikisi arasında. öncelikle tasarım konusunda htc her zaman önde benim gözümde. aliminyum kasa çok hoş. fakat kamera konusunda bu aşırı fark kapanır mı. benim bilmediğim başka farklılıklar da vardır elbette.

bu ikisinden birini alacağım kesin. fakat çok kararsız kaldım. biliyorum ikisinin de artı eksi yönleri var. direk bu bundan iyi demek zor. tasarım önemli ama kamera açısından da bu kadar fark beklemiyordum. dikdörtgen odunsu bir telefon bana z3. htc kurşun gri renk gerçekten masaya koyduğunda bi class farkı ortaya koyuyor. siz neyi tercih edersiniz sizi yönlendiren şeyler neler olurdu.

• Z3 tercihim olurdu.

not: Bu arada iki konun açılmış.
  • ayni sorunun cevaplarini ariyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 ün tasarımı zaten sorun.elinde rahat kullanamıyorsun.sanki bir odun var elinde güzel bir his vermiyor.zaten z3 ün tasarımı güzel olsaydı şuan olduğundan daha iyi bir yerde olurdu
  • M8 hertürlü daha iyi bir cihaz.
  • Z3 ile M8'in ses kalitesi arasındaki fark küçümsenmeyecek seviyede. M8 al derim ben.
  • Hepsinin one gectigi noktalar var elbet. Kamera konusunda xperia ses konusunda htc acik ara onde. sony telefon piyasasindan cekilecek haberleri de dolasiyor. Aklimda m8 var bende bakiyorum hala ama fiyatlar hala yuksek. m9 cikmasina ragmen hala dusmedi m8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.