Şimdi Ara

HTC ONE M8 VS SONY XPERIA Z3 COMPACT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda oyun oynamam. Müzik dinlerim video izlerim. Tüm senkronizasyonlarım açık olur. Şarj ve Foto ve Multimedya önceliklerim...
    Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ve neden?

• İhtiyaçlarına bağlı olarak değerlendirme yapabilirsin. Küçük olsun,telefonu tek elle kullanırım ve cebimde kalabalık yapmasın diyorsan z3c, kamera konusundada z3c daha iyi diye biliyorum, Ses konusunda ikisinin pek bir farkı yok gibi. Kısacası büyük ekran istiyorsan htc küçük ekran istiyorsan z3c :)
  • Teşekkür ederim...
  • İki telefonda seni memnun eder hem performans olarak hemde tasarım olarak şık telefonlar. Şarj olarak Z3 Compact daha iyidir ama oyun oynamayacağını göz önünde bulundurursak ikisiylede günü rahatlıkla çıkaracağını düşünüyorum. Z3C'de kamera daha iyi, M8 de malzeme kalitesi daha iyi. Bence incele iki telefonuda eline al hangisi hoşuna giderse onu tercih dediğim gibi iki telefonda seni memnun eder
  • Müzik dinlersen şuan piyasadaki en iyi müzik performansını M8 veriyor hem hoparlör olarak hemde kulaklık çıkışı olarak. Ama z3c de alırsan pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tericihimi z3c yana kullanırdım tek elle kullanıma daha müsait.
  • Ben param olsa düşünmeden z3 compact alırdım küçük canavardır kendileri
  • m8 kullanıyorum allaha şükür pişman etmedi. Öneririm telefonu kamerası kötü değil bataryası sürekli internet whatsapp kullanan benim için bile günü rahat çıkarıyor. Ama iki telefon da seni mağdur etmez bence git ikisini de eline al içine hangisi sinerse onu sec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera olayınıda göz önünde bulundurursak bence z3c
  • İhtiyaçlarını göz önünde bulundurursak,M8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.