Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC One M8'in, Sense arayüzü olmayan "Saf Android" versiyonu için 6.0 geldi. Normal M8 için yılsonu deniliyor.

M8S muhtemelen yeni yılın başlarında 6.0'a yükseltilecektir.
  • Telefonun ön kamerası gerçekten kötü mü ? Ön kamera benim için çok önemli. Hem sıkça görüşme yapıyorum hem de bol bol resim çekiyorum.
    Arkadaşımda M8 vardı ve gün ışığında çok iyi çekiyordu ön kamerası. Bazı arkadaşlar m8s için ön kamerası iyi değil, kadraja sığamıyoruz filan demişler. Merak ettim doğrusu. Normalde ben de almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 12 Kasım 2015; 11:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntülü konuşma çok iyi çok net ama selfie çekmek için iyi bir kamera değil
  • Görüntülü konuşmayı nasıl yapıyorsunuz tango vs programıyla mi ?

• Bu konuda en iyisi "Skype"
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    yanlış yazmışım yav, m8 neden m8s den pahalı yazacaktım hocam m8s daha sonra çıktı ve daha güncel ama m8 den ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

yanlış yazmışım yav, m8 neden m8s den pahalı yazacaktım hocam m8s daha sonra çıktı ve daha güncel ama m8 den ucuz

Türkiyede ucuz avrupada 650 dolar.
  • quote:

hocam için rahat olsun, m8s aşık olmuş biri olarak süper telefon, ısınma yok hız süper tam süperman telefon(çelikcep)
    telefonunu aldığı günden itibaren hep fiyatı düşer her telefonda böyledir, önemli olan işini görmesidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar fotoğraf biraz karanlık çıkıyor ev değerini ev+1 yapın

• incelemeler başladı
    http://www.cnnturk.com/teknoloji/htc-one-m8s-inceleme

• root etmeden viperaudio tarzı programlar kullanabiliyor muyuz?Telefon müzik ağırlıklı bir telefon olmasına rağmen manuel eq ayarı yapılmıyor
  • quote:

root etmeden viperaudio tarzı programlar kullanabiliyor muyuz?Telefon müzik ağırlıklı bir telefon olmasına rağmen manuel eq ayarı yapılmıyor

hocam bende bu müzik programı pro varhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.jetappfactory.jetaudioplus&hl=tr
    bu programı yandexten yükleyip pm'den sana gönderebilirim istermisin
    ayrıca istediğin equzalır ayarı yap manyak bir program..

bende seviyorum jetaudioyu ama poweramp kadar değil,jetaudio cızırdama yapıyor bazen,4 tl ye dün poweramp aldım :D en sorunsuzu o,öneririm ayrıca tema vs çeşitleri bol,alırsan sana tema yollarım hocam indirdim bi sürü paralı temalardan ama benim aradıgım spotify için eq ayarı,merkezi bir eq ayarı yapamıyoruz.Resmen flat müzik dinliyorum ya
  • hocam kulaklık hangisini kullanıyorsun...

• abone olduğum siteden poweramp full versionu indirdim, kurayım bir dinleyim

sennheiser momentum in ear hocam,poweramp en iyisi emin ol :D daha iyisi çıkaa kadar şimdilik en iyisi bu.

sevdiğim iki farklı tema telefonun metalik tasarımıylada uyumlu güzel duruyor

• senin kulaklık benim abisi
    bende sennheiser x200 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 12 Kasım 2015; 22:41:50 >
  • jet audio ile powerap aynı parçada karşılaştıdım poweramp daha üstün

aynen poweramp çok daha temiz veriyor sesi,cx200 benim ilk sennheiser ımdı en son kuzene verdim yaklaşık 4 yıldır onda ve kulaklık 5 yıl olacak hala kullanıyor,en son jakı bozulmuştu onuda başka jakla yamalamış :D çok sağlam kulaklıktır
  • Sizi kulakliklarimla doverim hem kafa bandli hemde kulak içi beats var :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.