Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankemir

quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Eskiden htc nin 3 boyutlu kamerası olan modelini kullanıyordum, o bozulunca htc one x almıştım, her iki telefondan da çok memnun olmama rağmen maalesef ömürleri çok uzun olmadı, üstelik telefonlarımı çok dikkatli kullanırım, o yüzden htc ye karşı dayanıklılık anlamında bi önyargım var. Tasarımlarını arayüzünü çok beğeniyorum ama son 2-3 senedir htc nin amiral gemisi telefonları hep 2 bin tl üzeri satıldı, hatta bu parayı verseniz de bir sürü sorun yazıldı çizildi, aşırı ısınma olsun batarya tüketimi olsun bu konularda hep çuvalladığını gördüm dışardan takip ettiğim kadarıyla. Şimdi bu modelde batarya kapasitesi bir miktar artırılmış ve ısınma sorununun olmadığı söyleniyor, fiyat ta şuanda bana göre hala pahalı olmasına rağmen daha alınabilir seviyede, bu telefonla levono vibe shot arasında gidip geliyorum, çok oyun oynayan biri değilim telefonda, arayüzü akıcı olsun müzik kaliteli olsun bataryası da 1saat telefon görüşmesi 2 saat müzik dinleme 2 saat internet kullanımı ile 1 günü rahat çıkarsın isterim, bir de navigasyon programına sık sık ihtiyaç duyuyorum araç kullanırken, gps performansı olarak beni yarı yolda bırakmaması 1. önceliğim. Sizin tecrübeleriniz nelerdir, 1500 e orta/üst seviye htc bulmuşken almak istiyorum ama beklentilerimi ne derecede karşılar

Şahsen Ben o beklentilerle almıştım telefonu ama büyük hayal kırıklığına uğradım. Bataryasi cokta iyi gitmiyor. Telefon isiniyor. En büyük beklentim de müzik yönündeydi boom sound olayı sadece kendi müzik playerinde çalışıyor. Müzik playeri 've BoomSound a falan da takılmayin. Yani genel olarak müzik için bu telefonu alayim diye duşunmeyin. Telefon ile gelen kulaklik ahım şahım birşey değil, basit bir kulaklık ve tizleri bir acayip çalıyor Rahatsız edici. Power amp kurdum ve ses olarak diğer telefonumdan hiçbir farkı olmadığını gördüm. (Galaxy grand max) Ayrıca Telefon çok yavaş. Ara sıra 2-3 sn. Sonra tepki verdiği oluyor. Yani telefonu Alan kişi en fazla HTC one'ım var der. Almayı düşünenlerin haberi olsun.

M8S, One M8 ile birlikte kulaklık çıkış gücü en yüksek olan cihazlardan biri. Bu da yüksek empedans değeri olan kulaklıklar ile cihazları ön plana çıkarıyor. Kaliteli kulaklık ile kullanıldığında farkını ortaya koyacaktır. İnternette "M8 audio test" diye aratırsanız güncel cihazlar ile karşılaştırmalı olarak ses çıkış kalitesini görebilirsiniz.

Bunun dışında çok ısınıyor ve takılıyor/2-3 saniye gecikiyor konusuna katılmıyorum. Vodafone kampanyası ilk başladığında aldım ve 2 ayı geçkin süredir kullanıyorum. En ufak bir takılma/gecikme yaşamadım şu ana kadar. Önceki cihazım Lumia idi, akıcılık konusunda onu dahi aramıyorum. Bu telefona çok yavaş demek için Iphone 6 veya Note 5 gibi bir cihazdan geçiş yapmış olmak gerekir.

M8 belki öyle olabilir. Hatta telefonu aldıktan sonra keşke 200 tl fazla verip m8 alsaydım dedim. 64 bit işlemciye ve 2840 batarya için aldım geri kalan kalan herşey aynıdır diye düşünüyorum. Kaliteli kulaklıklarım var Creative sennheiser xioami vs... Emin ol fark falan çok az.
    Daha 4 gundur kullanıyorum. Telefon bariz ısınıyor şarj ederken de internette gezinirken de ısınıyor. Ve maalesef yavaş bir telefon akıcı falan demeyin Snapdragon 410lu telefonumda yoktu bu gibi şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 17 Kasım 2015; 10:57:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35
    HTC M8s kullanıcı listesi:
    1-efem-35
    2-tolayd
    3-ysertac
    4-invisible
    5-melihgezer
    6-h2osunacl
    7-ankemir
    8-kerem
    9-beyazaltin
    10-ahmetal2
    11-
    12-
    Not: HTC M8s kullananlar bana pm ulaşabilir yada konu içinde ekle derse en kısa sürede listeye eklerim....

Ahanda ben de geldim. Vodafon'dan online sipariş verince Dot View kılıfı da hediye ediyorlar. 24x55.-TL'ye almış oldum.
  • technomania34 kullanıcısına yanıt
    listeye ekledim arkadaşım
    hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah....
    paket olmadan nasıl aldın onu anlayamadım 55 tl*24 yazmısşın ..
    bende vodafone bayisinden 51*24=1224 tl fatura çıkardılar ama ayda 86 tl paket ile ödeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız çok açıklayıcı olmadı.
    Red tarifesine ek olarak 24 ay x 55.-TL oldu.
    24x55.-TL=1.320.-TL taahhüt bedeli
    24x11.-TL= 264.-TL tarife farkı (49.-TL'lik Red XS, cihaz taahhütünden dolayı 60.-TL oldu)
    Toplam: 1.584.-TL'ye geldi.
    Tarife ve cihaz bedeli dahil 24 ay boyunca, ayda 108.-TL ödeyeceğim

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technomania34 -- 17 Kasım 2015; 11:55:38 >
  • technomania34 kullanıcısına yanıt
    çok çok iyi almışsın red tarifeleri çok yüksek, şu anda balçova medimarkette htc one m8s 1899 tl ....
    hatta m9 fiyatı 2.199 tl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Kasım 2015; 11:58:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Eskiden htc nin 3 boyutlu kamerası olan modelini kullanıyordum, o bozulunca htc one x almıştım, her iki telefondan da çok memnun olmama rağmen maalesef ömürleri çok uzun olmadı, üstelik telefonlarımı çok dikkatli kullanırım, o yüzden htc ye karşı dayanıklılık anlamında bi önyargım var. Tasarımlarını arayüzünü çok beğeniyorum ama son 2-3 senedir htc nin amiral gemisi telefonları hep 2 bin tl üzeri satıldı, hatta bu parayı verseniz de bir sürü sorun yazıldı çizildi, aşırı ısınma olsun batarya tüketimi olsun bu konularda hep çuvalladığını gördüm dışardan takip ettiğim kadarıyla. Şimdi bu modelde batarya kapasitesi bir miktar artırılmış ve ısınma sorununun olmadığı söyleniyor, fiyat ta şuanda bana göre hala pahalı olmasına rağmen daha alınabilir seviyede, bu telefonla levono vibe shot arasında gidip geliyorum, çok oyun oynayan biri değilim telefonda, arayüzü akıcı olsun müzik kaliteli olsun bataryası da 1saat telefon görüşmesi 2 saat müzik dinleme 2 saat internet kullanımı ile 1 günü rahat çıkarsın isterim, bir de navigasyon programına sık sık ihtiyaç duyuyorum araç kullanırken, gps performansı olarak beni yarı yolda bırakmaması 1. önceliğim. Sizin tecrübeleriniz nelerdir, 1500 e orta/üst seviye htc bulmuşken almak istiyorum ama beklentilerimi ne derecede karşılar

Şahsen Ben o beklentilerle almıştım telefonu ama büyük hayal kırıklığına uğradım. Bataryasi cokta iyi gitmiyor. Telefon isiniyor. En büyük beklentim de müzik yönündeydi boom sound olayı sadece kendi müzik playerinde çalışıyor. Müzik playeri 've BoomSound a falan da takılmayin. Yani genel olarak müzik için bu telefonu alayim diye duşunmeyin. Telefon ile gelen kulaklik ahım şahım birşey değil, basit bir kulaklık ve tizleri bir acayip çalıyor Rahatsız edici. Power amp kurdum ve ses olarak diğer telefonumdan hiçbir farkı olmadığını gördüm. (Galaxy grand max) Ayrıca Telefon çok yavaş. Ara sıra 2-3 sn. Sonra tepki verdiği oluyor. Yani telefonu Alan kişi en fazla HTC one'ım var der. Almayı düşünenlerin haberi olsun.

bu telefonu kendi kulaklığı ile sakin dinlemeyin, telefonu ilk aldığımda kutusundan çıkan kullaklığı hiç açmadan denemeden dolaba kaldırdım bu telefonda powerap kurun ayrıca kaliteli kullaklık kullanın farkı göreceksiniz,,
    hocam telefonu alalı 20 gün oldu hergün elimde hatta her dakika hiç yavaşlık görmedim hiç ısınma görmedim ha çok oyun oynarsan bütün telefonlar ısınır oyun oynayan biri değilim ama basit oyunlar yükledim ısınmadı hatta digitürk play kurdum tam bir saat seyrettim ısınma normaldi, pil az gidiyor demişsiniz bence normal zaten en kısa süre içinde andorid 6.0 gelince pil süresi daha da artacak...
    vallahi ben telefondan memnunum

Kendi kulaklığı çok övülüyordu incelemelerde. Telefonun güç ve ohmaj değeri olarak tam besleyebildiği bir kulaklık ile geliyor gibisinden ama iyi değilmiş. Neyse ki xioami piston dan sonra hiç başka kulaklık aramadım. Poweramp'ı s3 mini'ye de kursan benzer bir ses alırsın. Oyun oynamam müzik, internet sosyal medya youtube gibi şeylerde takılması yavaşlaması kötü. Neyse andorid 6 gelsin bakalım ne kadar değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 17 Kasım 2015; 11:59:04 >

• motograter M kullanıcısına yanıt
    ağustos ayında lg lf650v aldım konuda bir arkadaş vardı inanki tv nefret ediyordu meğersem tv günceleme almıyor pm'den bir uygulama söyledim ertesi gün yazılım geldi arkasından diğer güncelemeler gelince tv kendine geldi şimdi çok çok memnunu tv'sinden ...
    aynı forumda bir arkadaş tanıdım adam her çıkan tv alıyor kullanıyor ya iade ediyor ya satıyor bugüne kadar çok sayıda tv denemiş memnun kalmamış şok olmuştum ..
    ben diyorum ki bu telefon orta sekment ve kaliteli bir telefon bence arayışa girme zaten bu saaten sonra iphone alınmaz steve job tan sonra hayatta iphonu eve sokmam iphonun jeosu çırpınıyor şimdi 1 ay gidecek pil üzerinde çalışıyor onunla şatışını artıracakmış

• Selam iphone 5s ten sonra bende tarifeye ek aldım bu cihazı ,genel olarak güzel bi telefon ,kendi kulaklığı da bence gayet iyi...Pil performansı iphone a göre çok güzel ,ufak takılmalar geçişlerde ufak sorunlar elbetteki oluyor ama bahsedildiği gibi ısınma,donma vb şeylere hiç şahit olmadım.Flash mevzusunda bi sıkıntım var yalnızca bazı siteleri hiç açmıyor bazı sayfalarda bulunan eklentileri açmıyor sayfa başında ekli dosyaları indirip kurdum fakat onları açmadığı gibi internette yazı yazarken donmalara ve sayfalar arasında geçişte kasmalara şahit oldum java ve flashı kurduktan sonra başka bi çaresi yok mudur bunun?Cihaza dot view almayı dusunuyorum en uygun yer neresidir ?Birde m8 ile s arasinda 2 mm fark olduğu için m8 dotview i bu cihaza tam oturmaz kanaatindeyim.s için özel bi dot view var mıdır acaba?Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoriumen -- 17 Kasım 2015; 18:30:01 >
  • Telefon kilidini kaldiramiyorum ya su anda guvenlik Ayarlarindan ekran kilidi desen modunda ve çıkamıyorum . nasıl çözerim Acaba ? kilit tuşuna basınca direk açılmasını istiyorum ekranın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Selam iphone 5s ten sonra bende tarifeye ek aldım bu cihazı ,genel olarak güzel bi telefon ,kendi kulaklığı da bence gayet iyi...Pil performansı iphone a göre çok güzel ,ufak takılmalar geçişlerde ufak sorunlar elbetteki oluyor ama bahsedildiği gibi ısınma,donma vb şeylere hiç şahit olmadım.Flash mevzusunda bi sıkıntım var yalnızca bazı siteleri hiç açmıyor bazı sayfalarda bulunan eklentileri açmıyor sayfa başında ekli dosyaları indirip kurdum fakat onları açmadığı gibi internette yazı yazarken donmalara ve sayfalar arasında geçişte kasmalara şahit oldum java ve flashı kurduktan sonra başka bi çaresi yok mudur bunun?Cihaza dot view almayı dusunuyorum en uygun yer neresidir ?Birde m8 ile s arasinda 2 mm fark olduğu için m8 dotview i bu cihaza tam oturmaz kanaatindeyim.s için özel bi dot view var mıdır acaba?Şimdiden teşekkürler

hayırlısı olsun iyi günlerde kullan arkadaşım...
    şu piyasada htc m8s en iyi fiyatı vodafone veriyor örneğin faturasız vodafone hattınız varsa tarifenizi ve cihaz bedelin toplam tutardan 10 tl indirim alırsınız ayı ile çarpığınızda 240 tl indirimli alırsınız
    htc m8s kendi tarayıcısını kullanmayın gerçekten ağır çalışıyor sanki o tarayıcıyı zorunlu olarak koymuş gibime geliyor...
    bu tarayıcıları kulanın;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&hl=tr bu tarayıcı hızlıdır tek eksiği flash kullanılmıyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adb lockplus.browser&hl=tr bu taraycıda flash player kullanılıyor artı reklamları engelliyor ve hızlı tarayıcı
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox&hl=tr bu tarayıcıda hızlıdır ben yukardaki reklamsız olanı tercih ediyorum
    yani arkadaşlar play stored bir sürü tarayıcı var kimisinde flash player çalışıyor kimisinde çalışmıyor kimisi hızlı kimise yavaş tercih sizin ve yukarıda dediğimi bir defa da tekrarlıyorum kendi tarayıcısnı kullanmayın çok ağır çalışıyor belki ileride yeni yazılımla düzelir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Kasım 2015; 22:12:48 >

• quote:

quote:

Selam iphone 5s ten sonra bende tarifeye ek aldım bu cihazı ,genel olarak güzel bi telefon ,kendi kulaklığı da bence gayet iyi...Pil performansı iphone a göre çok güzel ,ufak takılmalar geçişlerde ufak sorunlar elbetteki oluyor ama bahsedildiği gibi ısınma,donma vb şeylere hiç şahit olmadım.Flash mevzusunda bi sıkıntım var yalnızca bazı siteleri hiç açmıyor bazı sayfalarda bulunan eklentileri açmıyor sayfa başında ekli dosyaları indirip kurdum fakat onları açmadığı gibi internette yazı yazarken donmalara ve sayfalar arasında geçişte kasmalara şahit oldum java ve flashı kurduktan sonra başka bi çaresi yok mudur bunun?Cihaza dot view almayı dusunuyorum en uygun yer neresidir ?Birde m8 ile s arasinda 2 mm fark olduğu için m8 dotview i bu cihaza tam oturmaz kanaatindeyim.s için özel bi dot view var mıdır acaba?Şimdiden teşekkürler

şu piyasada htc m8s en iyi fiyatı vodafone veriyor örneğin faturasız vodafone hattınız varsa tarifenizi ve cihaz bedelin toplam tutardan 10 tl indirim alırsınız ayı ile çarpığınızda 240 tl indirimli alırsınız
    htc m8s kendi tarayıcısını kullanmayın gerçekten ağır çalışıyor sanki o tarayıcıyı zorunlu olarak koymuş gibime geliyor...
    bu tarayıcıları kulanın;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome&hl=tr bu tarayıcı hızlıdır tek eksiği flash kullanılmıyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adb lockplus.browser&hl=tr bu taraycıda flash player kullanılıyor artı reklamları engelliyor ve hızlı tarayıcı
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox&hl=tr bu tarayıcıda hızlıdır ben yukardaki reklamsız olanı tercih ediyorum
    yani arkadaşlar play stored bir sürü tarayıcı var kimisinde flash player çalışıyor kimisinde çalışmıyor kimisi hızlı kimise yavaş tercih sizin ve yukarıda dediğimi bir defa da tekrarlıyorum kendi tarayıcısnı kullanmayın çok ağır çalışıyor belki ileride yeni yazılımla düzelir inşallah

Teşekkürler. Dedigim gibi cihazdan çok memnunum, gayet güzel ama android Ekosisteminden uzak kaldığım için suan karmaşık geliyor ama hoşuma gidiyor:) Zaten ilk günden crome u indirdim, flashlar açılmayinca bende bu sayfanın başında belirtilen java ve flash programlarını kurdum madem bi işe yaramıyorlar kaldırayım o zaman boşa yer işgal etmesin:)linkleri acamadim ikinci linkteki browser Dolphin mi çünkü onu da indirdim ondan memnun kaldım .Telefonu kurcaladıkça bişeyler buluyorum:)

• quote:

quote:

quote:

bu tarayıcıları kulanın;

Teşekkürler. Dedigim gibi cihazdan çok memnunum, gayet güzel ama android Ekosisteminden uzak kaldığım için suan karmaşık geliyor ama hoşuma gidiyor:) Zaten ilk günden crome u indirdim, flashlar açılmayinca bende bu sayfanın başında belirtilen java ve flash programlarını kurdum madem bi işe yaramıyorlar kaldırayım o zaman boşa yer işgal etmesin:)linkleri acamadim ikinci linkteki browser Dolphin mi çünkü onu da indirdim ondan memnun kaldım .Telefonu kurcaladıkça bişeyler buluyorum:)

chrome'de flash player çalışmıyor ama firefoxta flash player çalışıyor ayrıca flash player sizin facebook videolarınızda işinize yarayacak örneğin bir arkadaşınız bir video eklediğinde bu flash player o videoyu açacak yani telinizde flash player kurulu olsun muhakkak bir yerde işinize yarayacaktır...
    java programı kurulu olsun bazı siteler java destekli çalışıyor ....
    dolphinde iyidir hızlı tarayıcıdır benim eski tarayıcımıdır ve hızlıdır zaten telin 2gb ramı var bu programları çok rahat çalıştırır sorun çıkarmaz siz bu tarayıcıları deneyerek size uygun olanı bulmanız lazım...
    apple firması safariye destek veriyor ve hızlı bir tarayıcıdır ama andoride bu olay farklı çeşitli firmalar yarış halinde firefox, opera, chrome,doplhin yani adını daha sayamadığım çok tarayıcı var bunları deneyerek siz kendi kulanılımınıza uygun olanı bulacaksınız bu olay video oynatmada aynı mxplayer var bsplayer var dediğim gibi herkes kendine uygun uygulamayı bulup indiriyor kendine göre bir tel yapıyor kullanıyor yani andorid farklı bir ortam ve zengin bir ortam istediğinizi rahat bulabiliyorsunuz 64bit olayından sonra daha zengin progrmalar göreceğiz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Kasım 2015; 22:57:13 >

• Performans iyileşmeye başladı. İlginç Hemde güç tasarrufu açık halde iken. Cihaz kullandıkça açılıyor galiba. Bu arada şunu belirteyim kendi kulaklığı creative'in ep 630 modelinden daha iyi. Kulaklık alacak olan varsa duyrulur. Dot view kılıf için de htc nin m8s için ayrı bir dot view ürettiğini sanmıyorum. Muhtemelen m8 için üretilen kılıfları kullanıyoruz. Çünkü özellikle m8s için diye belirtilen orjinal m8s Dot view kılıfına rastlamadım.

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Batarya cidden arap atı gibi sonradan açıldı sanırım. Performans konusu da öyle ya da bana öyle geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Performans iyileşmeye başladı. İlginç Hemde güç tasarrufu açık halde iken. Cihaz kullandıkça açılıyor galiba. Bu arada şunu belirteyim kendi kulaklığı creative'in ep 630 modelinden daha iyi. Kulaklık alacak olan varsa duyrulur. Dot view kılıf için de htc nin m8s için ayrı bir dot view ürettiğini sanmıyorum. Muhtemelen m8 için üretilen kılıfları kullanıyoruz. Çünkü özellikle m8s için diye belirtilen orjinal m8s Dot view kılıfına rastlamadım.

htc'nin kulaklığı ile kullanmış olduğum Sennheiseri aynı müzikte denedim htc'nin kullaklığı bazı sesleri yutuyor ses boğuk çıkıyor ama Sennheiser CX 200 takınca müzik farklı oluyor daha net ve gür....
    htc'nin kullaklığını radyoda daha net çıkıyor bence radyo dinleyeceksen htc'nin kullaklığını mp3 dinleyeceksen Sennheiser CX 200 veya ona benzer iyi kullaklıkta dinlemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Telefon kilidini kaldiramiyorum ya su anda guvenlik Ayarlarindan ekran kilidi desen modunda ve çıkamıyorum . nasıl çözerim Acaba ? kilit tuşuna basınca direk açılmasını istiyorum ekranın.

kendi sorunumu kendim çözdüm ,

ayarlar - güvenlik - kimlik bilgilerini temizle

bu kadar
  • quote:

quote:

Telefon kilidini kaldiramiyorum ya su anda guvenlik Ayarlarindan ekran kilidi desen modunda ve çıkamıyorum . nasıl çözerim Acaba ? kilit tuşuna basınca direk açılmasını istiyorum ekranın.

bu kadar

hocam bilgin için tşkl.er
    yalnız kendi kiliti olduğunda kamera kendi kendine açılıyor m serisi kullananlara sordum desen kiliti kullanırsan kamera açılmaz dediler o yüzden desen kilitini kullanıyorum...
    geçen gün konuşma yaptıktan sonra üstten kapattım telefonu cepe koydum a bir baktım kamera açık onu açan sensör ayarını bulsam desen kilitini kadıracağım....

• quote:

quote:

quote:

bu kadar

hocam bilgin için tşkl.er
    yalnız kendi kiliti olduğunda kamera kendi kendine açılıyor m serisi kullananlara sordum desen kiliti kullanırsan kamera açılmaz dediler o yüzden desen kilitini kullanıyorum...
    geçen gün konuşma yaptıktan sonra üstten kapattım telefonu cepe koydum a bir baktım kamera açık onu açan sensör ayarını bulsam desen kilitini kadıracağım....

Aslında güzel bir özellik kapalıyken sanırım ses açma tuşlarına basıyorsunuz otomatik açıyor kamerayı. ama şimdi denedim olmadı... Yapmıyor yani...
    Çok kucalayab biri için desen yada pin bayiyor bir süre sonra bende o yüzden kaldirdim

• gsmarena ve daha başka kaynaklarda m8s'e sense 7.0 yazıyor, yakında sense 7.0 gelecek galiba
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7165

• selamlar

bir yakınıma telefona alacağız ama m8 ile m8s arasında kaldık, bir ara m8s kurcalama imkanım olmuştu arayüzü sanki m8 kadar akıcı değil gibi gelmişti. siz ne dersiniz hocam, hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.