Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: motograter

Performans iyileşmeye başladı. İlginç Hemde güç tasarrufu açık halde iken. Cihaz kullandıkça açılıyor galiba. Bu arada şunu belirteyim kendi kulaklığı creative'in ep 630 modelinden daha iyi. Kulaklık alacak olan varsa duyrulur. Dot view kılıf için de htc nin m8s için ayrı bir dot view ürettiğini sanmıyorum. Muhtemelen m8 için üretilen kılıfları kullanıyoruz. Çünkü özellikle m8s için diye belirtilen orjinal m8s Dot view kılıfına rastlamadım.

htc'nin kulaklığı ile kullanmış olduğum Sennheiseri aynı müzikte denedim htc'nin kullaklığı bazı sesleri yutuyor ses boğuk çıkıyor ama Sennheiser CX 200 takınca müzik farklı oluyor daha net ve gür....
    htc'nin kullaklığını radyoda daha net çıkıyor bence radyo dinleyeceksen htc'nin kullaklığını mp3 dinleyeceksen Sennheiser CX 200 veya ona benzer iyi kullaklıkta dinlemek lazım

Sennheiser e boşuna para vermeyin xioami varken. Xioami piston 2.1 ile dinliyorum. Harika bir kulaklık hem ses hem de malzeme kalitesi olarak. Sennheiser katili de derler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• x200 5 sene önce en iyi kulaklıktı 3sene once limangodan 30 tl'ye almistim kenarda duruyordu şimdi işime yarıyor, senin kulaklık super denemek lazım
  • Sar değerini de ekleyebilirsin ilk sayfaya
    0.453w/kg@10g (kafa)
    0.237w/kg@10g (gövde)

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

Sar değerini de ekleyebilirsin ilk sayfaya
    0.453w/kg@10g (kafa)
    0.237w/kg@10g (gövde)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolayd T kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki inceleme fikir verebilir. M8 bir tık daha hızlı.

M8S ise daha büyük pil, daha az şarj tüketimi ve daha iyi kamera ile önde.

Şu anda neredeyse tüm uygulamalar 32 Bit. 64 Bit uygulamalar ile M8S aradaki hız farkını kapatacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=hv4Ild8Tp3g
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    Sense 7.0'nin M8 ve türevlerine 2015 sonunda verileceği daha önce açıklanmıştı.
    Aralık ayı içerisinde gelmesi yüksek ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

Sense 7.0'nin M8 ve türevlerine 2015 sonunda verileceği daha önce açıklanmıştı.
    Aralık ayı içerisinde gelmesi yüksek ihtimal.

bende öyle tahmin ediyorum
    pilde bir iyleşme mi oldu acaba dün bu saatte şarj etmiştim şimdi %40 gösteriyor ve dün elimden hiç düşürmedim

• Güncelleme yaptın mi ki ? Nasıl pilde iyileşme olacakc?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Güncelleme yaptın mi ki ? Nasıl pilde iyileşme olacakc?

play storeden htc güncelemesi geldi sanki ondan sonra pilde bir iyleşme oldu

• HTC Türkiye ile yaptığım online chat görüşmesi sonucunda 6.0 Marshmallow güncellemesi için yoğun talep aldıklarını ve bunu ilgili birimlere ilettiklerini yazdılar. Büyük ihtimal bizim cihazlarda 6.0 alacak.

http://www.slashgear.com/android-marshmallow-update-every-phone-announced-so-far-12409267/

Burada da listede yer alıyor cihazımız.

Şu anda 5.0, ve tüm açık uygulamaları tek hamle ile kapatmak malesef mümkün değil, tek eksiği bu.
  • HTC Türkiye ile yaptığım online chat görüşmesi sonucunda 6.0 Marshmallow güncellemesi için yoğun talep aldıklarını ve bunu ilgili birimlere ilettiklerini yazdılar. Büyük ihtimal bizim cihazlarda 6.0 alacak.

http://www.slashgear.com/android-marshmallow-update-every-phone-announced-so-far-12409267/

Şu anda 5.0, ve tüm açık uygulamaları tek hamle ile kapatmak malesef mümkün değil, tek eksiği bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

HTC Türkiye ile yaptığım online chat görüşmesi sonucunda 6.0 Marshmallow güncellemesi için yoğun talep aldıklarını ve bunu ilgili birimlere ilettiklerini yazdılar. Büyük ihtimal bizim cihazlarda 6.0 alacak.

hocam htc'nin resmi sitesinden hangi cihazların 6.0 alacağı ve hangi aşamada olduğunu burdan görebilirisin, telefonun modelin üzerini tıkla sağ tarafta hangi aşamada olduğunu görebilirisin
    http://www.htc.com/uk/go/htc-software-updates/#device-content

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim link için. Yalnız update'lerin TR 'ye uyarlanması zaman alıyor, yani update dünyaya aralıkta verilse bile bize gelmesi mart'ı bulursa şaşırmam. Eski LG ve Samsung deneyimlerimden biliyorum.
  • quote:

quote:

hocam pil olayının %60-70 i telefonun baglantı sinyalinde .örnek veriyorum tüm gün full çeken biryerde iseniz telefonunuz çok daha fazla dayanır .tam tersi bir durumda telefon sinyal alabilmek için daha fazla güc harcıyor ve şarjı etkiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Teşekkür ederim link için. Yalnız update'lerin TR 'ye uyarlanması zaman alıyor, yani update dünyaya aralıkta verilse bile bize gelmesi mart'ı bulursa şaşırmam. Eski LG ve Samsung deneyimlerimden biliyorum.

Aynen öyle şuan yayınlanmış olsa tr kullanıcılarına gelmesi bile 3 ay sürebilir.

• ben bu telefonu 8 gün önce aldim ana kamerasi iyidir ön kamerasi patates günes ısıgında bile sıkıntılı yüzünü zenci gibi karartiyor bunu baska telefonlarla karsilastirma yaptigim icin söylüyorum tamam telefon metal ama islemcisi ve rami belli sony xperia z2 kullanmıs biri olarak performans bakimindan xperia z2nin yanindan dahi gecemez menü gecisleri gözle görülebilecek kadar yavas mesela acik programlara giris yaparken sizi bekletiyor bunu cok rahat görebiliyorsunuz arti 5inclik telefon olmasina ragmen htcnin gereksiz logosu ve sanal tuslarin ekrandan götürmesi cok can sıkıcı oyunlarda performansi ortanin üstü mortal combat x acarken yarim saat bekletiyor ve azda olsa kasdigini hissediyorsunuz oyun acma süresi cok uzun kallafi bi oyun oldugunda kasiyor kısacası HTC ONE M8S aldigim güne lanet olsun...!!!
  • ben bu telefonu 8 gün önce aldim ana kamerasi iyidir ön kamerasi patates günes ısıgında bile sıkıntılı yüzünü zenci gibi karartiyor bunu baska telefonlarla karsilastirma yaptigim icin söylüyorum tamam telefon metal ama islemcisi ve rami belli sony xperia z2 kullanmıs biri olarak performans bakimindan xperia z2nin yanindan dahi gecemez menü gecisleri gözle görülebilecek kadar yavas mesela acik programlara giris yaparken sizi bekletiyor bunu cok rahat görebiliyorsunuz arti 5inclik telefon olmasina ragmen htcnin gereksiz logosu ve sanal tuslarin ekrandan götürmesi cok can sıkıcı oyunlarda performansi ortanin üstü mortal combat x acarken yarim saat bekletiyor ve azda olsa kasdigini hissediyorsunuz oyun acma süresi cok uzun kallafi bi oyun oldugunda kasiyor kısacası HTC ONE M8S aldigim güne lanet olsun...!!!
  • quote:

quote:

quote:

hocam pil olayının %60-70 i telefonun baglantı sinyalinde .örnek veriyorum tüm gün full çeken biryerde iseniz telefonunuz çok daha fazla dayanır .tam tersi bir durumda telefon sinyal alabilmek için daha fazla güc harcıyor ve şarjı etkiliyor .

dün telefon bana çok lazım oldu hatta film bile indirdim, internet olsun fotoğraf olsun çok kullandım, hanımla normal konuşma yaptım, on beş gün önce yani ilk aldığım hafta pil çok çabuk bitiyordu dün epey pil dayandı bu sabah aştığımda %40 görünce şaşırdım yatmadan öncede 3 saate yakın müzik dinledim htc'den müzik dinlemek başka oluyor sony mp3'i bir kenara attım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.