Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donma konusunda çok sıkıntı yok bence, güç tasarruf modunda cpu kullanımını düşür diye ayarladığım için uygulamalar arası geçişlerde kasıyor. Ama kamera açılırken her daim bir bekleme olayı oluyor. Tasarımını çok beğeniyorum ve operatör kampanya fiyatı baya uygun, telefonu almamın sebeplerinden biri bu, diğeri ses kalitesi ve arayüz. Güncelleme kamera için şart. Düşük ışıkta özellikle yazılara odaklama yapıyor ama fotoğraf çektiğinde netlik gidiyor. Yazılımsal bir sorun olmalı. Ön kamerayı bu telefona hiç mi hiç yakıştıramıyorum. Kabul edilir gibi değil.
    Not: Bu fiyatın biraz üstünde daha iyi telefon var ama dediğim gibi ses kalitesi ve kasasını beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 21 Kasım 2015; 23:19:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Sizede bir soru sormak istiyorum. M8s tam kullanımda yaklaşık kaç saat saat kullanım suresi veriyor ?

3g'de beklene 753 saat
    3g'de Konuşma 20 saat
    internete girersen ne bileyim fotoğraf çekersen süre çok kısalır önemli olan senin kullanım süren örneğin sabah şarj ediyorum yatmaya yakın bitiyor pili tekrar sabah şarj ediyorum yaklaşık 24 saat gidiyor bu süreyi azaltma ve uzatma mümkün ayrıca telefon yeni pil yavaş yavaş açılıyor yakında gelecek günceleme ile pilin süresi daha da uzayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 21 Kasım 2015; 23:54:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç oyun oynayan birisi değilim pil iyi götürür diye düşünüyorum.

Kamera da fazla kullanmıyorum. Tasarım benim de hoşuma gitti. Android 6.0 ile iyi işler çıkaracak diye düşünüyorum.

• cinar96 kullanıcısına yanıt
    cep telefonunda kasma donma istemiyorsan güç tasarafunu kullanma

• quote:

Hiç oyun oynayan birisi değilim pil iyi götürür diye düşünüyorum.

Kamera da fazla kullanmıyorum. Tasarım benim de hoşuma gitti. Android 6.0 ile iyi işler çıkaracak diye düşünüyorum.

müzik dinlerken ekran kapalı olsun hiç pil sarfiyatı yok

• Bunu duymak iyi oldu. :) Güç tasarrufu modunu film izlerken kullanmak dahamı iyi olur ?

• quote:

Hiç oyun oynayan birisi değilim pil iyi götürür diye düşünüyorum.

bu saaten sonra telefon alacaksan işlemcisi 64 bit olan telefonlara yönel, 32 bit telefonlar yakında tarih olacak..
    yakında 32 bit telefonlar andorid günceleme alamayaclar cünkü 32 bit ağır kalabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2015; 0:01:54 >
  • Marshmallow ile birlikte mi 64 bite geçecek uygulamalar falan ?

• quote:

Bunu duymak iyi oldu. :) Güç tasarrufu modunu film izlerken kullanmak dahamı iyi olur ?

güç tasarrufunu kullanmadığım için bilmiyorum ama güç tasarufu andoridin genel sorunu asus tablet var onunda güç tasarrufunu açayım hemen kasmaya başlyor uygulamalar geç açılıyor yani makina ağırlaşıyor

• Film izlerken kullanmak mantıklı bence sadece video açıkken de kasmaz herhalde

• quote:

Marshmallow ile birlikte mi 64 bite geçecek uygulamalar falan ?

bir sayfa önce 6.0 ile gelecek uygulamarı yazdım...
    yeni telefonlar 64 bit çıkıyor 7.0 tamamen 64 bitlere gelebilir yani 32 bit olanalar eski sürümde kalabilir

• quote:

Film izlerken kullanmak mantıklı bence sadece video açıkken de kasmaz herhalde

iyi bir hafıza kartı al, class 10 ve 80mb hızlıdsa ne video ne filmde sorun çıkarmaz rahat izlersin

• Eyvallah kardeşim başını ağırttım sorularla kusura bakma :) yardımın için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Donma konusunda çok sıkıntı yok bence, güç tasarruf modunda cpu kullanımını düşür diye ayarladığım için uygulamalar arası geçişlerde kasıyor. Ama kamera açılırken her daim bir bekleme olayı oluyor. Tasarımını çok beğeniyorum ve operatör kampanya fiyatı baya uygun, telefonu almamın sebeplerinden biri bu, diğeri ses kalitesi ve arayüz. Güncelleme kamera için şart. Düşük ışıkta özellikle yazılara odaklama yapıyor ama fotoğraf çektiğinde netlik gidiyor. Yazılımsal bir sorun olmalı. Ön kamerayı bu telefona hiç mi hiç yakıştıramıyorum. Kabul edilir gibi değil.
    Not: Bu fiyatın biraz üstünde daha iyi telefon var ama dediğim gibi ses kalitesi ve kasasını beğeniyorum.

Bahsettiğiniz kamera sorunları yazılımsal bir sorun değil. Düşük ışıkta netleme yapmaz makineler. Fotoğraf çekilse de net çıkma olasılığı düşüktür.

• quote:

Bunu duymak iyi oldu. :) Güç tasarrufu modunu film izlerken kullanmak dahamı iyi olur ?

Film izlerken bildiğim kadarıyla işlemci uykuya geçiyor. Telefonu zorlamayacak işler yaparken güç tasarrufunda kullanılması mantıklı. Mesela oyun oynarken güç tasarrufunu kapatın.

• Hocam pil konusunda telefon cok iyi 64bit konusuna gelirsek google playde 64 uygulama sayisi cok az yok denecek kadar tamamen 64bite gecmek icin en az iki yila ihtiyac var iki yil sonra icin bu hantallik cekilir mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Kardes one m8s kullaniyorum bu fiyatlara tel alcaksan tasarim onemli degilse zenfone 2 derim pilide iyi bu telefondan ramide islemci performansida ekranida genis 2 eksigi var boomsound ve metal kasa kameralarda neredeyse ayni zenfonun on kamerasi daha iyi hatta bununki patates abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu tasarımı ve ses kalitesi için aldım,işlemcisinin önemi yok benim için yeterli geçiş hizinada sahip bi cihaz tabiki amiral gemi cihazlardan bi tık geride ama görünüş ve günlük kullanış açısından hiç bir fark yok.2 günü tam sarja takmadan geçiriyorum internete de giriyorum telefonda ediyorum bütün ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor ,kamera çekiminde de iyi ayar yapılırsa güzel kareler yakalanıyor ,fiyatida cep yakmiyor 6,0 ida aldi mi bu cihaz 2 sene çatır çatır kullanılır benim için...Piyasa da eksiksiz cihaz zaten yok micro sd 128 gb a kadar destekliyor umarım iyi bi kullanıcı sayısına ulasirda custom rom konusunda da sıkıntı yasamayiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Ben telefonu tasarımı ve ses kalitesi için aldım,işlemcisinin önemi yok benim için yeterli geçiş hizinada sahip bi cihaz tabiki amiral gemi cihazlardan bi tık geride ama görünüş ve günlük kullanış açısından hiç bir fark yok.2 günü tam sarja takmadan geçiriyorum internete de giriyorum telefonda ediyorum bütün ihtiyacimi fazlasıyla karşılıyor ,kamera çekiminde de iyi ayar yapılırsa güzel kareler yakalanıyor ,fiyatida cep yakmiyor 6,0 ida aldi mi bu cihaz 2 sene çatır çatır kullanılır benim için...Piyasa da eksiksiz cihaz zaten yok micro sd 128 gb a kadar destekliyor umarım iyi bi kullanıcı sayısına ulasirda custom rom konusunda da sıkıntı yasamayiz :)

aynı fikirdeyim bütün ihtiyaçlarımı gideriyor yalnız fotoğraf konusuna gelince kendimizin ayar yapması çok kötü gündüz güneşil bir havada arkadaşı çekeyim dedim arkadaşın suratı sap sarı çıkıyor biraz karıştırınca yerini bulup ayarlıyorsunda bunları htc otomatik ayarda yapması lazım
    gece ve gündüz aynı gün denedim gece biraz zayıf kalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2015; 2:02:08 >

• Bir önceki telefonum M8 idi, ondan alıştığım kızılötesi bunda maalesef yok. İşlemci orta seviyenin üst sıralarında yer alan bir işlemci dolayısı ile M8 ile M8S arasındaki hız farkını anlamak mümkün. 8 çekirdekli olması, 4 çekirdekli olan M8 telefondan daha hızlı olması için yeterli olmamış. Fakat 64 bit olması ileride aradaki bu farkı kapatacaktır. Gpu M8'den daha iyi. Adamlar 2.500 liranın üstünde satmaya çalıştıkları HTC A9'a 617 işlemciyi kullanmışlar. Pili kesinlikle M8'den daha uzun süre gidiyor. Ultrapiksel'in gerçekten çok doğru bir tercih olduğuna inananlardan birisi olarak bu cihazda kullanılmamasını hata olarak yorumluyorum ama bu kamerasının kötü olduğu anlamına gelmez. Ultrapiksel kamera sistemi ile ışığı mükemmel bir şekilde kontrol altına alarak karanlıkta bile efsane çekimler yapmak mümkün idi. Takılma, donma vs. pek yaşamadım. Kişisel normlarıma göre yaptığım birkaç test esnasında donma yaşadım ama o da normal çünkü web tarayıcıda onlarca sekme açıkken arka planda da bir sürü program çalışıyordu.

Sözün özü, M8 kullanmadıysanız eğer oldukça iyi bir seçim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technomania34 -- 22 Kasım 2015; 13:12:19 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.