Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam fanboyluk yapmayin htc one m8s memnunun hantallik yok varsada guc modunda demeyin bende guc modunda kullanmiyorum hic snapdragon 801le 615 birmi fiziksel olarak bile mumkun degil arti bu telefonla asus veyada sonynin ekrani arasinda bir fark gormuyorum hatta sonyninki daha iyi diyebilirim hocam kamera konusunda arka kamerada netlemede sıkınti oluyor gercekten denemenizi tavsiye ederim canli olarak gorursenz dediklerimin dogrulugunu goreceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam git bir teknoloni marketi iki telefonu eline al bak ozaman anlayacaksin dediklerimin hakliligini

• Sony arayüzünü ben hiç sevmedim htc sense çok daha kolay ve stabil.
  • kafam iyice karıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

Hocam fanboyluk yapmayin htc one m8s memnunun hantallik yok varsada guc modunda demeyin bende guc modunda kullanmiyorum hic snapdragon 801le 615 birmi fiziksel olarak bile mumkun degil arti bu telefonla asus veyada sonynin ekrani arasinda bir fark gormuyorum hatta sonyninki daha iyi diyebilirim hocam kamera konusunda arka kamerada netlemede sıkınti oluyor gercekten denemenizi tavsiye ederim canli olarak gorursenz dediklerimin dogrulugunu goreceksiniz

ben fanboyu niye yapayım bir aydır aldığım telefonda yavaşlık donma yok diyorum kendi tarayıcısı ağır onun yerine chorme kullanın diyorum ..
    eğer 64 bit olan iki telefon Snapdragon 615 ve diğeri Snapdragon 801 olsun tabiki 801 olan 615'ten hızlı çalışır
    ama biri 32 bit Snapdragon 801 olsun diğeri 64 bit Snapdragon 615 olsun işte burada iş değişir hızlar eşit olur
    64 bit olan telefonlar daha hızlıdır daha çabuk dosya açarlar ağır dosyaları rahatlıkla açarlar....
    gelelim asus zenfone 2 ben bu telefonu çok inceledim forumda ilgi odağı olmuştu dikkatimi çekmişti bir kere intel atom işlemci yani asus ucuz işlemciye kaçmış grafik olarak PowerVR G6430 kullanıyor m8s işlemcisi daha iyi çözünürlüğü daha yüksek asusun kasası plastik yani dandik ve ekran parlaklığı çok düşük en sona getir m8s parlaklıklığı %40 eşit yani 1200 tl paran varsa git samsung al daha iyi a3 bile ondan iyi çünkü A53 işlemci kullanıyor yani 64 bit....
    sony z3 geçen sene su geçirmiyor reklamlarında biraz incelemiştim kasasını beğenmedim ama htc one m8s kasası elde duruşu ve kasasının alimunyum oluşu beni etkiledi ..
    valahi htc m8s ben hiç yavaşlama görmedim ama bir sürü program kurmuş isen tabiki telefon kasar her telefon kasar kullanmacağım uygulamaları kurmam kendi tarayısını bir iki giriş yaptım ağır çalışınca chromeyi bakltım gayet hızlı arda da firefox kullanıyorum bütün gün cepten internet giriyorum gayet hızlı siteler hızlı açılıyor artı claner porgramını kullanıyorum arada temizliyorum ram rahatlıyor nefes alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2015; 20:42:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Abi 64bit islemciye takmisin bisey demiyorum kac tane 64bit uygulama var al eline bi xperiayla htcni gor aradaki farki banada videosunu cek at uygulamalar arasi gecisler HANTALLLL elimin altinda zenfone 2 s3 z2 var siralama yaparsak neredeyse s3le ayni 64bit 64bit kac yildir pcde bile yeni yebi 32 bit birakiliyor kaldiki androidde Allah bilir ne zaman tam olarak gececek 615le 801 arasinda daglar kadar fark var arastirin bakin

Her iki telefonda full hd belirteyim asus zenfone 2ile htc one m8s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar96 -- 22 Kasım 2015; 20:53:30 >
  • Arayuze birsey diyemem ikiside stok androide yakin kendi begeninize kalan birsey

• cinar96 kullanıcısına yanıt
    geçen hafta medimarkette gittim solda htc m9 ortada htcm8s sağda htc a9
    saatte 21 sularıydı kimse yoktu yarım saat incelem fırsatı buldum
    m9 kamerası çok kötü 20mp kullanmış ama odaklanma çok zayıf önündeki yazıyı baz aldım iki üç poz çektim netlik çok zayıftı hemen yanında m8s aynı uygulamayı yaptım kamerayı açtım hemen m8s odaklandı kitlendi ve çektim yazı çok netti yine aynı şekilde iki poz çektim en son htc a9 yani yeni çıkan htcnin bol reklam yaptığı 2499 tl telefonu elime aldım kasa çok berbat ekran parlaklığı biraz mat duruyordu belki plastik kullandığı için olabilir çünkü m9 ve m8s aluminyum çelik kasa oluşu ekranı etkileyebiliyor kamerasına aynı uygulamayı yaptım odaklanma iyi ama fotoğraf kalitesini beğenmedim sanki soluk geldi bana ...
    birgün eşimle medimarkete gitmiştim reyondaki bütün telefon modellerinde eşimin fotoğrafını çektim beraber inceleme yaptık en iyi htc'de karar vermiştik çünkü htc'nin foto kalitesi doğal çekiyor birde iphone6 güzel çekiyor iphone başka standa olduğu için onu başka gün test yapmıştık bu telefonları denerken allahtan kimse yanımıza gelmemişti ama en son telefondan foto çekerken medimarkette çalşan bir bayan yanaşınca foto deneyini bırkamıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2015; 21:21:39 >

Htcler s6 ve lg g4un yanina bile yaklasamaz ama aralarinda nasillar bilmiyorum ustam bu telefonda soyle bir sıkınti var gibi netliyor ama cekince bulanik gosteriyor

• quote:

Her iki telefonda full hd belirteyim asus zenfone 2ile htc one m8s

hocam yarın git bak yan yana koy parlaklığını en sona aç asus parlakığı çok düşük m8s parlaklığı çok yüksek alalı bir ay olacak m8s parlaklığını en sonda kullanamadım, tamam her ikiside full hd ama asusun ekran parlaklığı çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2015; 21:03:16 >
  • quote:

Htcler s6 ve lg g4un yanina bile yaklasamaz ama aralarinda nasillar bilmiyorum ustam bu telefonda soyle bir sıkınti var gibi netliyor ama cekince bulanik gosteriyor

bulanık gösteriyor ama galeriye git hiç kayıp olmadığını göreceksin...
    bende fark ettım çektiğin görüntü geçici görüntüde bulanık gösteriyor ona bir yazılım gelebilir yani yazılımsal bir sorun var ama galeriye git orda görüntü net çektiğin gibi...

• quote:

samsung s6, iphone6 bunlar üst sekment telefonlar bizim htc m8s orta sekment ve orta sekmentte iyi sayılabilecek bir yerde

• Parlaklık konusunda efem-35 e katılıyorum. Htc one m8s te kullanılan ekran super LCD3 , zenfone 2 deki IPS LCD. 2 si arasında bir miktar daha fazla renk ve parlaklık var.

Birde m8s 441 ppi, zenfone 2 401 ppi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 22 Kasım 2015; 21:13:01 >
  • Ekran cozunurlugu dedigin icin oyle demistim ustam ben bu paralara 1600-1700 htc one m8s yerine xperia z2-z3-z3+nin paranizin hakkini verecegini savunuyorum hala asus zenfoneda fiyatlari karsilastirdigimizda cok onde fiyatsizda bi tik ondede yinede siz bilirsiniz hangisini almak konusunda

• Hocsam z2 de haklisında z3 bayağı ısınıyor yanıyor bildiğin.

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Hocam butun telefonlar isiniyor oyun oynayinca z2 isinmiyor veyada htc isiniyor diyemem hepsi isiniyor senin kafanda bu telefon belirmis hayirli olur umarim :)

• Hocam bu telefon belirmemis kafamda sen m8si savunduğumu saniyorsun :) z3 incelemelerine bakarsan 47-48 derecelere cikiyor. Kullanılan işlemci fazla ısınan islemci. Htc yide 2 gundur fark ettim bi savunma fanboyluk durumumum yok yani htcyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 22 Kasım 2015; 22:26:57 >
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Anlamadim ama neyse :D yok ben paranizin karsiligini daha iyi alin diye diyorum 700liralik t60 dahi 615 kullaniliyor fazla performansli bi islemci degil zaten oyun oynamiyosunuz isinmayla isiniz olmazda snapdragon 801li z3un bu kadar isinmasina sasirdim dogrusu 42leri felan goruyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar96 -- 22 Kasım 2015; 22:14:50 >
  • Biraz saçma olmuş yazı düzenleyeyim. :) hocam 1-2 video izleyin YouTube dan ısındığına inanacaksin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.