Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tasarım çok fazla önemli değil ama asus zenfone 2 nin tasarımı hiç hoşuma gitmiyor.Birde büyük ekran sevmiyorum m8s in 5 inç olması benim için avantaj. Oyun hiç oynamıyorum işlemci çok etkilemez diye düşünüyorum.
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Kardes oyun icin degil mesela programlarin arasinda gecis yapacaksin bekliyosun ben xperia z2 kullandim oyle degildi eger snapdragon 801 veya 805 islemcili tel kullanmadisan sana iyi gelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5 kullanıyordum. :D
  • Ouu reis ozaman on kamera sorun degilse xperia z3 olabilir guncellemedede sıkınti yasamazsin ama bu fiyatlari kullanmis oldugum one m8s onermem iki yil nnasil gececek bilmiyorum

• Tam karar vermiştim M8s e siz vazgeçirmek üzeresiniz. Kamerada pek kullanmıyorum fazla :D Z3 güzel pil ömrüde istediğim gibi birkaç güç once baktıgımda bir kaç sorun vardı. Z3 te pembe ekran vs.
    Kardes pembe ekran sorunu bazi telefonlarda var oyle bir problem olursa zaten servis bunu degistirecektir sonynin servisi son derece iyidir ayni fiyata daha iyi ram daha iyi islemci yine iyi tasarim telefon olur kaldiki ben z2den bile bu telefobdan daha cok memnunun kamerasi iyi lakin 4 k felan yok sony cihazlardaki bir suru cekim ozelligide yok elimin altinda bulunan s3le neredeyse ayni performansi var telefonun ve kameralarda neredeyse ayni diyebilirim bunun arka s3un on kamerasi daha iyi fanboyluk yapip htc al diyemem

• Eyvallah hocam. İphone 6s almayı düşünüyordum. Çok pahalı değmiyor diye z5c düşündüm telefon ısınıyor. M5 baktım onda da sıkıntılar. M8s düşündüm son bundada bi sıkıntı çıkarsa ne olursa olsun iphone 6s alacağım dedim. Bu telefondan da vazgeçtm Z3 şuan düşünüyorum 1-2 gün bu telefoona bakacagım. Eğer bu telefonda da bi sorun bi kronik sorun çıkarsa kesinlikle iphone 6s alacağım. yardımın için sağol hocam.
    Ne demek hocam aralarinda iphone 6s tabiki one cikiyor lakin fiyati malum bir teknoloji markette telefonlari denemen daha iyi olacaktir bu kadar parayi verdikten sonrada daha cok ozellik alman taraftariyim iyi gunler dilerim

• Tekrar teşekkürler hocam. Z3 yerine Z3 + gerek var mı? Birde En uygun ve güvenilir nerden alınır z3 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 22 Kasım 2015; 16:05:13 >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Tabi düşük ışıkta net çıkmaz ama bahsettiğim farklı bir sorun. iphone5 ve ipad air ile düşük ışıkta çekim yaptığımda yazıları çok net olmasa da yine okuyabiliyorum. Ama bu telefonda bulanık çıkıyor. Netlediğinde berrak bir görüntü varken fotoğraf çekerken kendi kendine tekrar odaklamayı sağladığında görüntüyü bulanıklaştırıp öyle çekim yapıyor.Net görüntü sağlamamak değil de bulanık olma sorunu var bende. Yani aslında gayet net çekim yapma şansı varken onu bırakıyor. Bahsettigim iphone ve ipad cihazlarımda nasıl odaklama yaptıysam orada kalıyor ve çekebiliyor. Yani görüntüyü en iyi seviyede tutabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 22 Kasım 2015; 16:01:15 >
    Pil 2. günü çıkarmaya başladı ama ben yinede bitirip şarja takıyorum. Yoğun kullanımda 2.günü tam çıkarmaz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi z3ü düşünmeye başladım. 1 günü çıkarıyorsa m8s z3 1.5 gün çıkarır büyük ihtimalle arada fiyat farkıda var tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    28 ekimde m8s aldım çok çok memnunum asusla htc birmi asus ekranın karanlık isterse 5gb ram olsun ekran dediğin canlı renklerdende olur sen iphone kullanmışsın ya samsung s6 kullanmalısın yada htc one serilerinden birini kullanmalısın m8s kamerası çift son sistem kamera var yazılımla daha da düzelir çünkü elle ayarlarında oynama yaparsan harika fotolar çıkıyor pil desen 2850 mh pil var yeni gelecek 6.0 ile pil daha da uzun gidecek ben telefonu yeni aldığım için pil süresi kısa gidiyor ama pil yavaş yavaş açılır 6 ay sonra pilin en iyi verimi alırsın bu telefonda ısınma yok kendi tarayıcı değil chrome tarayıcı kullan hız süper zaten 4g gelince telefon uçacak daha ben sana ne sayayım ...

Ben açıkçası pişman degilim. Çünkü bu marka dışındaki diğer cihazlarda da kamera çok çok iyi değil bence. Yani tabi bu telefona göre daha iyidir genelde. Tabi diğer telefonları da denemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 22 Kasım 2015; 16:24:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eğer steve job yaşasaydı inanki gidip iphone6 alırdım hatta iphone 6s için sıraya girerdim ama bu saetten sonre iphone alınmaz zaten andorid aldı başını gidiyor ios buna yetişeceğini zannetmiyorum ve çağ 64bit seneye kalmaz bütün çıkan telefonlar 64 bit olacak telefon piyasası çok pistir yeni bir şey eskiyi hemen yok ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 22 Kasım 2015; 16:29:58 >
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Z3 veya m8s ten birini alacağım artık.z3 1800-1900 lira civarı 300-400 lira daha fazla veripvz3 almak mantıklı mı sizce?

karar senin iki telefonun özellikleri
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7165&idPhone2=6539

• Z3 ün avantajı ince olması benim için . m8s gerçekten kalın z3e gore. Birde cinar96 nın dediği sorunlar kafamı karıştırdı. Hafif kasma uygulama açılışların da bekleme takılma falan sorunları .

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Z3 ün avantajı ince olması benim için . m8s gerçekten kalın z3e gore. Birde cinar96 nın dediği sorunlar kafamı karıştırdı. Hafif kasma uygulama açılışların da bekleme takılma falan sorunları .

güç tasarufunu kapatırsan donma kasma olmaz bütün andorid telefonların sorunudur ya kendi widgeti kasar ağır çalışır ama m8s widgeti iyi kasmıyor ve ramdan fazla kullanmıyor htc buna özen gösteriyor vallahi z3 sony kamerasında sorun yaşamazsın çünkü sony kamera üreticidir mercekleride ünlüdür ama htc arayış halinde çıkardığı modeelerde iphone telefonları baz almaktadır kasa olsun kamera olsun biraz iphone serilerine benzetiyorum...
    lg g3 o kadar sağlam iç yaptı süper denecek kadar ama kapağı plastik çatlıyor şimdi servis lg3 yerine bu sorundan dolayı lg4 veriyormuş
    m8s kasası çok sağlam ön ekranı gorilla3 ben yine cam ekran koydurdum biraz samsung6 edge gibi oldu uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum zaten satarsam vodafone sordum değiş tokuş yapıyormuş
    yani m8s benim ihtiyaçlarımı sunuyor hızlı bir interneti var 8 çekirdek iyi çalışıyor 4g gelince daha da uçacak foto kalitesi benim için önemli değil sony wx serisi fotoğraf makinam var aile toplantıda onu taşıyorum gece ve gündüz çekimlerinde işime yarıyor ama m8s kamerasının optik zoomu iyi iyi odaklanıyor detre kitap çok iyi çekiyor işime yarayabilir zamanla gelecek günceleme ile kameradaki problemler sona erebilir nokia n79 5megapikseldi ilk aldığım zamanlar foto kalitesi kötüydü zamanla iyleşmişti hatta gece bile güzel çekiyordu 5 mega piksel ile m8s 13 mega piksel ve iki kamera var ve kamerası hiç vasat değil biraz karıştırınca güzel kareler çıkıyor da benim vaktim pek yok

• Eyvallah hocam yazın çok açıklayıcı oldu. İlk sıraya m8s i yazdm fiyat fwsrikindan dolayı 2. Sıra z3 1-2 gün daha dusunup son kararımı verecem. 2 sinde de bi sorun bi sıkıntı ile karsılasırsam direk iPhone 6 veya 6s yönelecem

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.