Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cinar96

onla ilgisi yokki hafiza karti alali 2 gün oldu ondan öncede dedigim seyler vardi asus zenfone ve bu cihazi elime aldim ayni anda bütün uygulamarı acan pencereye tikliyorum zenfone2 daha önde mortal combat xe giriyorum zenfone daha hizli xperia z2yle kiyaslamam bile z2nin yaninda bunun islemci performansi cocuk oyuncagi arti snapdragon 615 1000lira alti performansli telefonlar icin ideal afedersiniz ama sirf htc logosu ve 150 gram metal icin birsürü para veriyoruz :(

super telefonu yorumlarınla mahvettin bu siteye gir telefonunda uygula ve m8s en iyi perfomansta kullan insallah bizden ozur dilersin
    http://www.techgriff.com/etiket/htc-oneda-gelistirici-ozellikleri-acma
    not:yuksek performans modunu aktif et oyunlara oyle gir....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Eskiden htc nin 3 boyutlu kamerası olan modelini kullanıyordum, o bozulunca htc one x almıştım, her iki telefondan da çok memnun olmama rağmen maalesef ömürleri çok uzun olmadı, üstelik telefonlarımı çok dikkatli kullanırım, o yüzden htc ye karşı dayanıklılık anlamında bi önyargım var. Tasarımlarını arayüzünü çok beğeniyorum ama son 2-3 senedir htc nin amiral gemisi telefonları hep 2 bin tl üzeri satıldı, hatta bu parayı verseniz de bir sürü sorun yazıldı çizildi, aşırı ısınma olsun batarya tüketimi olsun bu konularda hep çuvalladığını gördüm dışardan takip ettiğim kadarıyla. Şimdi bu modelde batarya kapasitesi bir miktar artırılmış ve ısınma sorununun olmadığı söyleniyor, fiyat ta şuanda bana göre hala pahalı olmasına rağmen daha alınabilir seviyede, bu telefonla levono vibe shot arasında gidip geliyorum, çok oyun oynayan biri değilim telefonda, arayüzü akıcı olsun müzik kaliteli olsun bataryası da 1saat telefon görüşmesi 2 saat müzik dinleme 2 saat internet kullanımı ile 1 günü rahat çıkarsın isterim, bir de navigasyon programına sık sık ihtiyaç duyuyorum araç kullanırken, gps performansı olarak beni yarı yolda bırakmaması 1. önceliğim. Sizin tecrübeleriniz nelerdir, 1500 e orta/üst seviye htc bulmuşken almak istiyorum ama beklentilerimi ne derecede karşılar

Şahsen Ben o beklentilerle almıştım telefonu ama büyük hayal kırıklığına uğradım. Bataryasi cokta iyi gitmiyor. Telefon isiniyor. En büyük beklentim de müzik yönündeydi boom sound olayı sadece kendi müzik playerinde çalışıyor. Müzik playeri 've BoomSound a falan da takılmayin. Yani genel olarak müzik için bu telefonu alayim diye duşunmeyin. Telefon ile gelen kulaklik ahım şahım birşey değil, basit bir kulaklık ve tizleri bir acayip çalıyor Rahatsız edici. Power amp kurdum ve ses olarak diğer telefonumdan hiçbir farkı olmadığını gördüm. (Galaxy grand max) Ayrıca Telefon çok yavaş. Ara sıra 2-3 sn. Sonra tepki verdiği oluyor. Yani telefonu Alan kişi en fazla HTC one'ım var der. Almayı düşünenlerin haberi olsun.

M8S, One M8 ile birlikte kulaklık çıkış gücü en yüksek olan cihazlardan biri. Bu da yüksek empedans değeri olan kulaklıklar ile cihazları ön plana çıkarıyor. Kaliteli kulaklık ile kullanıldığında farkını ortaya koyacaktır. İnternette "M8 audio test" diye aratırsanız güncel cihazlar ile karşılaştırmalı olarak ses çıkış kalitesini görebilirsiniz.

Bunun dışında çok ısınıyor ve takılıyor/2-3 saniye gecikiyor konusuna katılmıyorum. Vodafone kampanyası ilk başladığında aldım ve 2 ayı geçkin süredir kullanıyorum. En ufak bir takılma/gecikme yaşamadım şu ana kadar. Önceki cihazım Lumia idi, akıcılık konusunda onu dahi aramıyorum. Bu telefona çok yavaş demek için Iphone 6 veya Note 5 gibi bir cihazdan geçiş yapmış olmak gerekir.

Bende ısınma ve takılma olayına katılmıyorum,telefon kesinlikle öyle abartılacak bir ısınma yaratmıyor,ısınma ve gecikme sorunu var denecek android telefonlar arasında en son sırada gelir.Şarj ederken kullanırken ısınıyor demiş arkadaş ama bütün telefonlar şarj olurken ısınır,bu normal bir şeydir + sen devamlı 3g de facebook vs uygulamalarda takılıyorsan telefon ısınır,ben görmedim hiç bir telefonda şarjdayken ısınmayanını ve 3g de ısınmayanını note5 dahil buna.onun dısında telefonda ısınma sorunu olmuyor,şahsen bende hiç olmadı ve takılma 1 gram bile olmadı.
    Sesine gelirsek,en yüksek ses çıkışına sahip bir telefon kullanıyoruz.Evet belki cihazda harici bir ses çipi yok,belki kaliteden bu yüzden yoksun olabilir fakat cep telefonları arasında en yüksek ses çıkışına sahip.Ayrıca %60 kulaklık etkiler ses performansını,siz daha kaliteli arşivle ve doğru eq ayarlarıyla,kaliteli bir kulaklıkla dinlerseniz kaliteyi anlarsınız.

• Güzel telefon kesinlikle. tek sıkıntı snapchat kullanınca şarj sülük gibi gidiyor.
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    tamam kardes htc one m8s cok iyi telefon tamam pes ettim ama derim ki alin elinize bir z3 veya z2 veyada s5 görün uygulamalardaki gecisi oyun acilirken süreleri sonra bana böyle yorum yapin
    deneyecegim hocam amacım telefonu kötülemek degil gördüklerimi aktarmak
  • quote:

tamam kardes htc one m8s cok iyi telefon tamam pes ettim ama derim ki alin elinize bir z3 veya z2 veyada s5 görün uygulamalardaki gecisi oyun acilirken süreleri sonra bana böyle yorum yapin

oyun oynayan yorum yapsın vaktimi oyunla geciremem

• quote:

deneyecegim hocam amacım telefonu kötülemek degil gördüklerimi aktarmak

aksam 64bit diyorum bir turlu anlatamadım bu telefonu hafife alma teknik siralama ust grup telefonlara yanasmis git epeyden bak kasasi ekrani iyi olmayan telefonu ben ne yapayim

abi 64 bit diyorsun tamam onda sıkıntı yok bende diyorumki pcde bile 64bite daha tam olarak gecilememisken kaldıki androidde cok az 64bit uygulama destegi neredeyse yok arti teknik sıralaması baktigimizda snapdragon 615 orta segment cihazlar icin üretilmis yeni versiyon bir islemci sp 800-801-805-810 615i ezip geciyor bende diyorumki 1500-1600 liraya 2 gb ram ve sp615 almaktansa 3gb ram ve sp801 almak daha mantikli ama anlatamiyorum ekran ve kasa diyorsun sonynin kasası en az htc kadar iyi ve ekranıda belirteyim
  • quote:

abi 64 bit diyorsun tamam onda sıkıntı yok bende diyorumki pcde bile 64bite daha tam olarak gecilememisken kaldıki androidde cok az 64bit uygulama destegi neredeyse yok arti teknik sıralaması baktigimizda snapdragon 615 orta segment cihazlar icin üretilmis yeni versiyon bir islemci sp 800-801-805-810 615i ezip geciyor bende diyorumki 1500-1600 liraya 2 gb ram ve sp615 almaktansa 3gb ram ve sp801 almak daha mantikli ama anlatamiyorum ekran ve kasa diyorsun sonynin kasası en az htc kadar iyi ve ekranıda belirteyim

sp 800 serisi sorunlu ates gibi yaniyor adam 800 seride dikis tuturamiyor, orta sun sorunsuz olsun yakinda piyasa 64bit ile dolacak peki 32bitler cop olacak güncelleme alamiyacak....

• cinar96 kullanıcısına yanıt
    gece pc'den tartisiriz

tamamdir kardes
    Gelistirici seceneklerinden performans modu actim telefon gercektende gozle gorulur iyilesme oldu pili daha hizli goturuyor ama olsun hocam tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gelistirici seceneklerinden performans modu actim telefon gercektende gozle gorulur iyilesme oldu pili daha hizli goturuyor ama olsun hocam tesekkurler

Pili aşırı derecede bitiriyor yanlız hocam. Biraz olsa bence yapacağım ama bayağı şarj yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlaca şarj yiyiyorsa hic bir anlamı yok ozaman :(

• ysertac kullanıcısına yanıt
    Diger turlu cekilmiyor ustam sinir oluyorum :)

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Aynen harcadigin pile degmeyecek bir artis sozkonusu

• Hocam 2 haftadır 6-7 telefondan vazgectm. Hangisini alayim bilmiyorum.iPhone 6&6s alacaktım babam ve dayım(birbirlerinden habersizce ) araba mi aliyorsun sorusu yoneltince iphonedan Vazgeçtim.G4 tasarım ve boyuttan dolayı almak istemiyorum. Z5cde de ısınma sorunu var ve telefon çok kalin. Z3 te bariz isiniyor.M5 en son karar kılmıştım. Şarj çok kötü gidiyor diye vazgectm. Sonra m8s gözüme çarptı tam alacağım derken siz çeldiniz beni bu fikirden bu arada alacak telefon kalmadı. İnşallah derdimi anlatabilmişimdir :)

Hocam bende ayni durumda gidip bir boslukta bu cihazi aldim cihaz kotu degil ortalama performansi var lakin siz bir kere o hizin performansin tadini alinca memnun olamiyosunuz birde 1500-1600lira icin verdigi ozellikler az z5cnin kalinligi ele guzel bir his veriyor ama ekran kucuk ya :( lg g4 1600 liraya bulunursa kesinlikle alinabilir cihaz arkadasima aldirmistim sadece kamera performansiyla hakediyor fiyatini kirmizi deri beni mest etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar96 -- 23 Kasım 2015; 19:45:58 >
  • Doğru diyorsun g4 gerçekten özellik bakımından çok iyi cihaz ama gel Gorki son telefonum iphone5. 4 inç o bile bana yeterken yeni telefonda 4.7 inç ideal bakiyordum yinede 5 inçe kadar çıktım. 5.5 çok büyük geliyor. Boyuttan olmasa terrcihim g4 olurdu. Hala bi gözümde iphoneda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 23 Kasım 2015; 19:51:08 >
    Kardes lg cerceveleri cok iyi yapiyor mesela benim telefonla lg arasinda 1cm felan fark var buyuk ekranli teller iyidir tasimada problem yasamiyorsan rahat film izlersin oyun oynarsin bu parayi verdikten sonra onu alman daha uygun olacaktir aklindaki telefonlari bir teknoloji markette eline alip bakmani oneririm

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.