Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G4 5 inç olsaydı dusunmeden alırdım. Geçen gün vatanda baktım uymadı bana boyut itibari ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam galaxy s5 demeyecem performansi iyi lakin kasasi felan iyi degil pek seceneginiz kalmamis dedigim gibi aklinizdaki telleri deneyin kafaniza yatani alin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle alamayacam herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

Gelistirici seceneklerinden performans modu actim telefon gercektende gozle gorulur iyilesme oldu pili daha hizli goturuyor ama olsun hocam tesekkurler

biran önce pile çare bulmaları lazım artık akıllı ceplere pil yetmiyor, iphone uzun giden pil buldum diyor ama göremiyoruz yakında günde 2 kere şarj edeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Bu gidişle alamayacam herhalde :)

hocam sende bir karar ver valahi fıtık olduk
    bir iphone diyorsun bir z3 diyorsun bir .... diyorsun valahi merak etmeye başladım...
    ne alırsan ilk önce burdan bildirirsen çok sevinirim

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Aynen telefonlar oldu artik pil teknolojisinin gelismesi lazim

:) herseye bir kusur takiyoruz piyasada dort dortluk tel yok mutlaka bir ozellik digerininkinden iyi oluyor begendiginiz bir teli almaniz tavsiyem

Eğrisi / doğrusu ile konuşursak,

1. Eğer paraya kıysam Iphone 6 / 6S ikilisinden birini tercih ederdim ama bir telefona o kadar para vermek istemiyorum.
    2. LG G2/3/4 kağıt üzerinde özellikli cihazlar fakat o kadar fazla kronik problem çıktı ki LG'nin yanına yaklaşmam.
    3. Sony Z2/3/4 cihazlar özellik ve kasa kalitesi olarak son derece güzel fakat fiyatlar yüksek.
    4. M8S'i yakın arkadaşlarımda bulunan G2, G3, Z2, Z3 ile karşılaştırma fırsatım oldu. Genel performans olarak G2<M8S=Z2<Z3=G3
    5. Zenfone 2 ağabeyimde var. Testlerde de görebileceğiniz gibi performans olarak Note 4, S6 gibi cihazlardan bile daha iyi fakat kalite algısı düşük ve cihaz çok büyük.

Telefona ayrılacak bütçeye göre karar vermek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 23 Kasım 2015; 23:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

Aynen telefonlar oldu artik pil teknolojisinin gelismesi lazim

Zaten telefon fiyatları 3000 e dayandı bir de pil ömrü 2-3 gün olsa 10000 felan isterler herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yardımın için. Bütçe en fazla 1800e kadar çıkar daha fazlasını vermek istemiyorum. Ama galiba M8S alacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 23 Kasım 2015; 23:29:06 >
  • Geliştirici seçenekleri nerede performansı arttırarak full kullanımda batarya testi yapacağım.

@asdzxc345
    5inc den sonrası taşımada sıkıntılı. Hocam bu telefondan iyisi m9. One serisinin kasa kalitesi ortada. Paran varsa m9 al. yoksa 64 bit işlemcinin yolu açık. Batarya da yüksek.

Xperia z serisinin nesini beğeniyorsunuz? Tuhaf düz bir tasarımı var. Hadi tasarımını geçtim de çerçeveler de rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 24 Kasım 2015; 0:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    http://www.techgriff.com/nasil-yapilir/htc-oneda-gelistici-ozellikleri-nasil-acilir-16175
    pil testini bekliyoruz

• Bu telefonu almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • ankemir A kullanıcısına yanıt
    lgde ne gibi sorunlar var hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Bu telefonu almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.

aynen bende katılıyorum, bir ay olacak çok çok memnunum, benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor bir tek pil çabuk bitiyor ama bu sorun akılı telefonları sorunu...
    tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alsınlar listeye ekleyelim

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    bunun pili çabuk bitiyor deniliyor peki m8 in pil gücü daaha düşük ve donanım daha performansa yönelik birde onun düşünsen :D birde bu telefonda kızılötesi yok deniliyor doğrumu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

bunun pili çabuk bitiyor deniliyor peki m8 in pil gücü daaha düşük ve donanım daha performansa yönelik birde onun düşünsen :D birde bu telefonda kızılötesi yok deniliyor doğrumu hocam

m8s telefon çıkınca m8 bitmiştir, m8s m8 alternatifidir ve m8 deki sorunlar giderilmesi için çıkarılmıştır...
    m8 bu sene günceleme almıştır ama seneye günceleme zor alır görünüyor ama htc günceleme konusunda çok bonkördür hatta yeni çıkardığı a9 için en hızlı günceleme vereceğiz güveni verdi ...
    full hd ekran güçlü işlemci bunlar pili yiyen öyeler tabi arkada çalışan programlarda pili acayip yiyor m8 de işlemci Quad-core 2.3 GHz (US/EMEA)/ 2.5 GHz (Asia, China) Krait 400 ve grafik olarak Adreno 330 kullanması pili az tüketir yada mediatek işlemci kullansaydı pil dahada uzun giderdi m8'de ama m8s tam tersi güçlü a53 64bit işleyen 8 çekirdek var pili acayip yiyor a57 64 bit daha pil sömüren bir yongadır m9 bunu görüyoruz pil acayip ısınıyor htc bunun farkında ara modellerde mediatek gibi basit işlemciler kullanıp pil süresini uzatıyor ama işlemciler artık a53 ve a57 pili sömürüyor, a53 az tüketen diyor ama a57 ye göre
    bende asus hd7 16gb tablet var inanki pili 3 gün gidiyor neden a7 işlemci var tam bir pil pintisi ve tablet hiç ısınmıyor .....
    hocam bizim telefonda kızılötesi var

• cinar96 kullanıcısına yanıt
    ne yok ki,

ekranı yanar, ekran sararır, sesi gider, tel kendi kapanır açılır, aşırı ısınır, malzeme kalitesinden dolayı 1.yılda kendini bırakır.

Uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

ne yok ki,

ekranı yanar, ekran sararır, sesi gider, tel kendi kapanır açılır, aşırı ısınır, malzeme kalitesinden dolayı 1.yılda kendini bırakır.

Uzak durun.

Aynen. "G2/G3 kronik problemler" şeklinde arama yapın detayları görebilirsiniz.

G2 de ekran sararması ve kasada çatlamalar.
    G3 te ise yine ekran sararması, kasada çatlamalar ve ilave olarak yüksek ekran çözünürlüğü nedeni ile olduğu söylenen aşırı ısınma, ağırlaşma ve aşırı pil tüketimi.
  • The Red Fox kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.