Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şarj meselesi diger telefonlardada pek iyi degil aralarinda tas catlasa ikibucuk saat oynuyor g4 almanizi tavsiye ederim neredeyse aynı parayla cok daha iyi özellik almis olacaksiniz bana katilan arkadaslarda artmaya basladi telefon hakkındaki görüslerimde telefonu alip bir hata yaptim ama benim diyede dogruları söylememek iyi olmaz :)
  • tolayd T kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde kardesim banada oyle geldi
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    hocam videodaki arkadasda 801 kadar performansli olmadigini vurguluyor bende 801 islemcili bir telefondan buna gecis yapmak durumunda kaldigim icin islemcinin hantal oldugundan bahsediyorum oyunlar sadece mortal kombatta bir takilma gördügümü söylemistim ama acilis süreleri ve uygulamalar arasi gecisler gercekten canımı sıkıyor :(
  • Telefona format attım ve hic birsey degismedi. Android 6 yi bekliyecez mecburen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sayenizde G4 karar kıldım gibi alternatif olarak Z5C olabilir. Başka bir telefon düşünmüyorum. Z3 diğer telefonlara göre daha fazla ısındığı için tercih etmiyeceğim. Tekrar teşekkürler hocam.
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Hocam umarim 6.0la bir nebze bizi rahatlatirlar yoksa attan inip esegi binmis olacagim mecburen yorumlariniz icin tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu :) kararinizdan pisman olmayacaksiniz alinca bildirirsiniz :)

• Eyvallah hocam teşekkürler tekrardan :)
  • Acaba 1.0 hizinda 1 2 cekirdek falan mi calistiriyor cihaz ? yavaslik bundan mi

LG alma m9 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 25 Kasım 2015; 16:36:24 >
  • Neden? Birde LG 1600 e kadar bulunuyor. M9. İse 2000-2100 arası. Fiyat farki var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 25 Kasım 2015; 16:39:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tank gibi

• Tam bir amiral gemisi

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Yok hayir cpu-z yukledim cekirdek normal bir sekilde calisiyor

Htc fiyat dusurmuyor hicbir sekilde lg ise fiyati dusuruyor m9 ve lgyi karsi karsiya getirdiginde lgnin onde oldugunu goreceksin snapdragon 810 isinma manyagi pil dusmani ve m9un kamerasi berbat

• Haklısınız hocam. Htc nin tek + yönü benim için 5 inç olmasi.

• cinar96 kullanıcısına yanıt
    64bit oyunlar çıkınca rahat oynarsın...

• Bende tam bu telefonda karar kılmıştım ki cinar96'nin yorumlarını okuduktan sonra dedim allah belasını versin bu telefonu üretenin
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    :) ozamana telefonu degistiririm buyuk ihtimal :) arkadas olarak eklemek istiyorum sizi ama nasil ekleyecegimi bulamadim :D

Buyuk telefonlari seviyorum tabi insandan insana degisir 5.5 makul bir deger cercevelerde ince olursa film izlemek icin oyun oynamak icin webde gezinmek icin

• -shaolin- - kullanıcısına yanıt
    Verdigimiz paraya gore verebilir ayni ozellikte telefonlar 800-900 liraya satiliyor

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.