Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam lg g4 ithalatçı firma değilde LG türkiye garantili güvenilir ve en ucuz nerden alabiliriz?
  • A9 da sp617 islemciyle baya iyi calisiyor.
    Umut var mi guncellemeyle birseyler degisir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG demissinizde yahu arkadas telefonda tasarım yok,kronik sorun dolu ,servisi berbat(mutlaka uğrarsın)yemişim işlemcisini...Herşey donanım değil,en ortalama sartlarda bi telefon m8s,telefonun günlük kullanımı çok güzel;tasarım zaten ödüllü,fiyatı güzel,ekran,ses,hafıza,fotoğraf,internet güzel...Oyun mevzusu,uygulama geçişi konusunda sıkıntı yaşamadım(ülkenin kaderi benim ellerimde değil:)))Bu bakımdan gayet tatmin edici

• Kisiden kisiye degisir tasarim begenme konusu arti ayni paraya daha cok sey almak duruken sirf sekli guzel diye az olani almak mantik disi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Sahsen cok birsey degisecegini sanmiyorum arayuzdeki yavaslamalar eger yazilimsal sorundan kaynakliysa bunlar duzelecektir fakat degilse cok birsey degismeyecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

Kisiden kisiye degisir tasarim begenme konusu arti ayni paraya daha cok sey almak duruken sirf sekli guzel diye az olani almak mantik disi

Şekil değil tasarım, mutlak güzel kişiden kişiye değişmez, sırf tasarım için değil, donanımsal özelliklerinin, tasarımın ve fiyatının en makul seviyede buluştuğu bi telefon olduğu için aldım ben,siz neden aldınız? Madem bu kadar rezil...

• hidoriumen kullanıcısına yanıt
    Faturama ek olarak telefon almak zorunda kaldigim icin ve bayiinin aklimi celdigi icin almis bulundum bu arada bir tasarimin odul almis olmasi onun herkes tarafindan begenilecegi anlamina gelmez bknz zenfone 2 elimde olsa bunu birakip 2 yil once cikan z2 almayi tercih ederim veyada lg g3 yinede bu aleti almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar96 -- 25 Kasım 2015; 20:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

quote:

Kisiden kisiye degisir tasarim begenme konusu arti ayni paraya daha cok sey almak duruken sirf sekli guzel diye az olani almak mantik disi

Şekil değil tasarım, mutlak güzel kişiden kişiye değişmez, sırf tasarım için değil, donanımsal özelliklerinin, tasarımın ve fiyatının en makul seviyede buluştuğu bi telefon olduğu için aldım ben,siz neden aldınız? Madem bu kadar rezil...

Tasarim metal kasa ve müzik dahili amfi olmasi bile bir neden benim icin.
    Ayrica full hd panel 2k 4k ekranli bir telefon almam.

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    alacağın modeli merakla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende :D
  • Hocam ihtiyaclarin ve verecegin parayla alcagin hizmeti goz onune alip telefon almaalisin ayrica lgdede ses icin ozel bir yonga kullaniyor lg

• HTC kadar iyimidir hoperlörü G4 ün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdzxc345 -- 25 Kasım 2015; 21:09:51 >
    Yok hocam htc sesde 1 numaradir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

HTC kadar iyimidir hoperlörü G4 ün?

Mono hoparlor var hemde arkada.
    iyi bile olamaz. Kulaklik cikisini zaten geç. Kameraya da aldanma o LG lerde cektlgln fotoyu pc ye atip gercek boyutta goster dediginde dunyan yikilir.

• Daha telefon almayalım ozaman herkes beğenmediği markanın kötü özellikleriini söylüyor
  • quote:

Faturama ek olarak telefon almak zorunda kaldigim icin ve bayiinin aklimi celdigi icin almis bulundum bu arada bir tasarimin odul almis olmasi onun herkes tarafindan begenilecegi anlamina gelmez bknz zenfone 2 elimde olsa bunu birakip 2 yil once cikan z2 almayi tercih ederim veyada lg g3 yinede bu aleti almam

Tasarım ödüllü olması iyi bi tasarımı olduğunun kanıtı,herkesin beğenmesi önemli değil:))

• Kulaklik cikisi en az htc kadar iyidir yabanci turk butun teknoloji editorleri lg ve s6nin en iyi fotograf ceken cihazlar oldugunu kabul etmislerdir ben olaya objektif yaklasip yardim edip eksi ve arti yonlerini soylemeye calisiyorum htc aldigim icin en iyisi budur diyemem

• quote:

Kulaklik cikisi en az htc kadar iyidir yabanci turk butun teknoloji editorleri lg ve s6nin en iyi fotograf ceken cihazlar oldugunu kabul etmislerdir ben olaya objektif yaklasip yardim edip eksi ve arti yonlerini soylemeye calisiyorum htc aldigim icin en iyisi budur diyemem

Kulaklik ses çikisi olarak HTC en iyisidir. Neredeyse teyp kadar guclu bir sea cikisinsan bahsediyorlar. HTC 2.55v demisti ama gercekte 1.38v gibi bir guc. Sony LG Samsung gibi markalarda bu guc cikisinin 0.30 oldugunu hatirliyorum Araclarda aftermarket teyplerde bile en az 2v luk cikis oldugunu da belirteyim.

Not: bu dediklerim m8 ve turevleri (m8,m8s,e8) icin gecerlidir. M9 da durum ne bilemiyorum. Umarim daha da gelistirmislerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 25 Kasım 2015; 23:17:02 >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Lgninde kulaklik cikisinda ozel bir yonga kullanilmakta hocam htcnin ses konusunda 1numara oldugunu belirttim digerleri htc kadar olamaz ama lgninde cikista ozel bir yonga kullandigini soyledim bilgi icin tesekkurler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar96 -- 25 Kasım 2015; 23:34:46 >
    hocam htc one m10 ve iphone 6s tavsiye ederim
    m10 martta çıkabilir iphone 6s çıkmış galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.