Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC ve diğer markaların ses çıkışı karşılaştırmasını ekli tabloda görebilirsiniz. Linkte ise ingilizce bilenler için test detayı mevcut.

http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p2.php

Özet geçersem,

Frequency response : her iki değer sıfıra ne kadar yakınsa o kadar doğal ses.
    Noise Level : Ne kadar yüksek, o kadar kaliteli aktarım. Burada noise level "Signal to noise" oranını veriyor. Yani gelen sinyal ve ekipman kaynaklı gürültü/parazit oranı.
    Dynamic Range : Düşük ve yüksek sesleri aynı anda verebilme kabiliyeti. Ne kadar yüksek o kadar iyi.
    THD - IMD+Noise : Sinyal kalitesindeki cihaz kaynaklı çarpılmalar. Ne kadar düşük, o kadar iyi.
    Stereo Crosstalk : Stereo kalitesi.

Dediğiniz gibi ses konusunda HTC'nin üzerine yok. Telefon bir müzik dinleme aracı olarak düşünülüyor ise One serisi oldukça iyi bir seçim.

• ankemir A kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam cok yardimci oldunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar htc one m8s tarayıcı olarak google Chrome kullanın çok akıcı şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kilit ekrani altindaki telefon mesaj kamera ve tarayici kisa yollarindan telefon kisa yolunu kazayla kaldirfim sanirim tekrar nasil ekleyebilirim

• Arkadaşlar M8s mi LG G3 mü? Vodafonedan alıcaz da?
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    Lg g3 onerimdir ama 32 gb olursa tabi fiyat farkida olabilir

• Lg alirsin kasasi garanti catlar.
    Ayrica asiri isinir dogru duzgun kullanamazsin bile kamera actiginda daha netleyemeden asiri isindi diye uyari verip kapanir vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Gulerim ben buna kamera acilmadan hata veriyormus gec bunu efendi gec zaten sen efem ve ankemir htc tas cikarsa al diyeceksiniz

• Maalesef oyle kamerayi actin 1 cekim yap ikincisini cekemezsin. Kasa da catliyor mikrofon yerinden. 2k ekran zaten 5inclik bir telefonda asiri gereksiz oldugu gibi asiri da sarj tuketir.

Ben telefonun performansi disinda asiri memnunum tasarim, kasa kalitesi en onemlisi muzik ve ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 26 Kasım 2015; 22:52:30 >
  • cinar96 kullanıcısına yanıt
    Laf atılmış, cevap vermezsem olmaz.
    Daha önceki sayfalarda mesajım vardı, ilk tercihim bütçe var ise Iphone 6 olur, sonra Z3 ve Z2.
    24 ay taksite rağmen bunların peşin fiyatından uygun olduğu için M8S tercih ettim. 3. HTC telefonum.
    Daha önce Motorola, Sony, Samsung ve Lumia'da kullandım.

G3 ve G2 kağıt üzerinde çok iyi donanımlı cihazlar olmasına rağmen kasa kalitesi ve ekran problemleri nedeni ile düşünmüyorum.
    G3 'te bulunan ultra HD ekranın bataryayı sömürdüğü ve cihazı ağırlaştırdığı cümle alemin bildiği şeyler. İlla LG ise G4 veya G2 tercih edilmeli.

Basit bir google araması ile tüm bilgilere ulaşılabilir. Üşenen olur diye aşağıda link veriyorum.

https://www.google.com.tr/search?q=lg+g3+kronik+problemler&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr,ssl&ei=3nRXVo3SDMylsAHwyr4I

Başka sözüm yok hakim bey.

• ankemir A kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• bu lg3 birşey mi çekiyor okul arkadaşıma geçen sene alma diye yalvardım gitmiş lg3 almış her sorduğumda henüz kasa çatlamadı diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

Gulerim ben buna kamera acilmadan hata veriyormus gec bunu efendi gec zaten sen efem ve ankemir htc tas cikarsa al diyeceksiniz

m8s birtanem

• yeni çıkan htc A9 andorid 6.0 ile çıktı üzerinde 2150 mh pil var kullanan 1.5 gün gidiyor yazıyor bizim m8s 2840 mh pil var 1 gün anca yetiyor, m8s gelecek andorid 6.0 ile pil 2 gün mi gidecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 27 Kasım 2015; 0:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

yeni çıkan htc A9 andorid 6.0 ile çıktı üzerinde 2150 mh pil var kullanan 1.5 gün gidiyor yazıyor bizim m8s 2840 mh pil var 1 gün anca yetiyor, m8s gelecek andorid 6.0 ile pil 2 gün mi gidecek....

Aynen oyle olacak. 615 gibi bir canavardan bahsediyoruz. Dogru mu
    @ankemir

Ayrica kisin cok faydasini gorecez bu cep sobasinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

yeni çıkan htc A9 andorid 6.0 ile çıktı üzerinde 2150 mh pil var kullanan 1.5 gün gidiyor yazıyor bizim m8s 2840 mh pil var 1 gün anca yetiyor, m8s gelecek andorid 6.0 ile pil 2 gün mi gidecek....

Aynen oyle olacak. 615 gibi bir canavardan bahsediyoruz. Dogru mu
    @ankemir

Ayrica kisin cok faydasini gorecez bu cep sobasinin.

doğrudur

• Acaba android 6m guncellemesini once m8 mi alir yoksa m8s mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

Acaba android 6m guncellemesini once m8 mi alir yoksa m8s mi?

ilk önce m8 gelecek, htc firması twitterda yazmıştı

• m8 ile m8s kılıfları aynı mı ben yarım kılıf yani kutusundan çıkan yarım kapaksız düşünüyorum, dün piyasaya baktım piyasa m8 kapakları çok sayıda var ama henüz m8s kapağı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan_zrn

Merhaba kilit ekrani altindaki telefon mesaj kamera ve tarayici kisa yollarindan telefon kisa yolunu kazayla kaldirfim sanirim tekrar nasil ekleyebilirim

sorun devam ediyorum mu?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.