Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M8 alacağım hocam daha beter kafamı karıştırmak istemiyorum. İyice karıştı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bilirsin hayirli olsun demek duser bi,e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

M8 alacağım hocam daha beter kafamı karıştırmak istemiyorum. İyice karıştı zaten.

M9 ya da m8s

3 ay sonra görüşürüz.@cinar96

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam m9 2100 :D ben 1500 liradan bahsediyorum :D M8s konusunda ise işlemci çok düşük.
  • M8s @asdzxc345
    Güncellemeden sonra çok pişman olacaksınız.

• Neden hocam? Güncellemeden sonra ne olacak M8e?
  • Hızlanacak htc one a9 ile ayni performansı verecek. Bataryası daha da fazla gidecek. Ki şuan gayet iyi batarya tüketimi.

• Güncelleme ile M8s hızlanacakta a9 hızlanmayacak mı?
  • A9 doğrudan android 6 ile çıktığı için Ve donanım olarakta aynılar. Hatta fazlası var m8s bataryası 750mah daha fazla.

• quote:

Güncelleme ile M8s hızlanacakta a9 hızlanmayacak mı?

a9 üzerinde hem Androide 6.0 hemde sense 7.0 var
    m8s 3ay sonra super olacak

• asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    m8 üretimi durdu fiyat düşmeye başladı....

• Geçen gün M8s takılmalar donmalar canımı sıkmaya başladı demiştiniz. Ne olduda fikriniz değişti ?
  • a9 kötü telefon değil sadece pahalı.
  • quote:

Geçen gün M8s takılmalar donmalar canımı sıkmaya başladı demiştiniz. Ne olduda fikriniz değişti ?

Ben telefonumu seviyorum.
    M9 alana kadar en iyisi bu. Takılma olayı ne yaparsan yap ne kadar yük bindirirsen bindir aynı. Kesinlikle yazılım optimizasyonu. Takılmada değilde aslında akışkanlık mı desek. Telefonu gidip teknoloji marketlerde ya da operatör merkezlerinde kurcalayın anlarsınız.

• İşte bundan dolayı M8 almak daha mantıklı değil mi?

• M8s daha yeni bir telefon 64bit işlemcili ve daha yüksek bataryası var. Yeni olması demek 2 sene güncelleme alacak demektir. 14 saattir telefonu aktif kullanıyorum ve şu an şarjım %5 de. M8 işlemci ve bataryadan dolayı fazla pil tüketir. Mesela M8 kullananlar 3-4 saatlik ekrN sürelerinden bahsediyorlar. Dediğim güncelleme ile zaten iyi olan pil tüketimi Daha da iyi olacak. M8s İşlemcisi 64bit. Bu ne işe yarayacak şimdilik gereksiz gibi yorumlar da var ama android dünyası hep değişen ve sürekli güncel sürümleri yanınlanan birşey. M8 ise eski zaten eski bir model ve üretimi de sonlandırılmış deniyor. Ha şunu da belirteyim htc güncelleme ve desteği konusunda çok cömerttir.
    Yani mantıklı olsa telefonu satıp m8 almak hiç de zor değil. Şahsen bana m8 almak mantıklı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 30 Kasım 2015; 1:28:38 >

• M8de akarsin sarjdada arada daglar kadar fark olmaz kamera performansida iyidir ama motograterin deginmis oldugu guncelleme mesesivar marsmallowu alirsin ama ondan oteye gitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motograter

M8s daha yeni bir telefon 64bit işlemcili ve daha yüksek bataryası var. Yeni olması demek 2 sene güncelleme alacak demektir. 14 saattir telefonu aktif kullanıyorum ve şu an şarjım %5 de. M8 işlemci ve bataryadan dolayı fazla pil tüketir. Mesela M8 kullananlar 3-4 saatlik ekrN sürelerinden bahsediyorlar. Dediğim güncelleme ile zaten iyi olan pil tüketimi Daha da iyi olacak. M8s İşlemcisi 64bit. Bu ne işe yarayacak şimdilik gereksiz gibi yorumlar da var ama android dünyası hep değişen ve sürekli güncel sürümleri yanınlanan birşey. M8 ise eski zaten eski bir model ve üretimi de sonlandırılmış deniyor. Ha şunu da belirteyim htc güncelleme ve desteği konusunda çok cömerttir.
    Yani mantıklı olsa telefonu satıp m8 almak hiç de zor değil. Şahsen bana m8 almak mantıklı gelmiyor.

hocam aynı fikirdeyim
    ayrıca 64bit yaygınlaştıkça göreceğiz daha hızlı programlar ve iyi ve donamsal yazılımlar gelecek ...
    m8 bu saatten sonra alınmaz htc firması gözden çıkardığı telefonu bu aylarda fiyat düşürüyor ve üretimi duruduruyor aynısını m7 uyguladı ve m8 seneye son güncelemsini alır ondan sonra piyasadan gider...
    yanlız bu htc a9 neden bu kadar önem veriyor anlamadım kasasını hiç beğenmedim bu akşamda inceledim yine htc m8s diyorum kasa süper yahu
    htc m8s fiyatı artıyor bir tek vatanda 1699 tl sanırım kendi ithalatı olduğu için teknosa bimeks medimarkette 1800 tl aşağı yok daha da artacak gibime geliyor(vodafone kampanyası bitince artabilir)
    28 ekim 2015 tarihinde aldım bir tek pil sorunum var inşallah 6.0 ile 2840 mh pili en iyi şekilde kullanırız ...

• Sırf batarya için bile m8s tercih edilir mi? Bataryası gerçekten iyi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.