Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakamlara takilma derim sirf 2840 mah diye iyi diyemeyiz birgunu aynen soyle cikartiyordum parlaklik en dusukde yuzde 40da guc tasarruufu arada girip forumda yazi yaziyorum haber okuyup facede dolniyorum oynadigim en agir oyun oda yarim saat clash

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240 Mah + pile etkiyen işlemci farkıda var hocam.
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam hayirli olsun tekrardan

• hocam bu gecislerde felan yavasligi animasyon gecis olceklerine baglayarak nette bir arastirma yaptim htc onem8sde 1x olarak kullaniliyor bunu 0.5x dusurerek menü gecislerindeki yavasligin bundan kaynaklandigini sanabilirim oyunlarin acilis hızı ise onda bisey yapilamaz islemciye bagli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

hocam bu gecislerde felan yavasligi animasyon gecis olceklerine baglayarak nette bir arastirma yaptim htc onem8sde 1x olarak kullaniliyor bunu 0.5x dusurerek menü gecislerindeki yavasligin bundan kaynaklandigini sanabilirim oyunlarin acilis hızı ise onda bisey yapilamaz islemciye bagli

Oyun performansı gayet iyi. Bladeslinger ve Alphalt 8 de herhangi bir sorun olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal combatta bariz fps dususleri var arti bladeslingera ve asphalta girerken 2 saat geciyor

• Mortal combatı bilmem ama dediğim oyunlarda hiç bir sıkıntı görmedim.

• ben de bir kaç haftadır Eternal Arena oyununu oynuyorum .Herhangi bir kasma yok .biraz ısınıyor o kadar .

• quote:

Mortal combatta bariz fps dususleri var arti bladeslingera ve asphalta girerken 2 saat geciyor

hocam bak herkes telefonum normal çalışıyor kasmıyor diyor senin telefonunun yazılımında sorun olmasın istersen yetkili servise göster
    ben oyun oynamıyorum genelde işlerim için kullanıyorum bir tek kasma kendi tarayıcısında oluyor onun yerine chrome tarayıcısını kullanıyorum o da çok hızlı açıyor hiç takılma görmedim, menü geçişlerinde takılma donma hiç raslamadım zaten yapılan testerde takılmadığını görmüşler yani yine söylüyorum yazıyorum m8s den çok çok memnunum inşallah yeni günceleme ile daha da süper olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Aralık 2015; 12:51:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Isınmayan tel yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Mortal combatta bariz fps dususleri var arti bladeslingera ve asphalta girerken 2 saat geciyor

hocam bak herkes telefonum normal çalışıyor kasmıyor diyor senin telefonunun yazılımında sorun olmasın istersen yetkili servise göster
    ben oyun oynamıyorum genelde işlerim için kullanıyorum bir tek kasma kendi tarayıcısında oluyor onun yerine chrome tarayıcısını kullanıyorum o da çok hızlı açıyor hiç takılma görmedim, menü geçişlerinde takılma donma hiç raslamadım zaten yapılan testerde takılmadığını görmüşler yani yine söylüyorum yazıyorum m8s den çok çok memnunum inşallah yeni günceleme ile daha da süper olacak

Ne yazık ki arkadaşın artık bir m8s'i yok.
    Tarifeden aldığı için bir daha alamaz da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 1 Aralık 2015; 13:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Ne yazık ki arkadaşın artık bir m8s'i yok.
    Tarifeden aldığı için bir daha alamaz da

bence en iyisini yapmış
    tv bölümünde bir arkadaş vardı on tane led, plazma tv değiştirmiş hiçbirini beğenmemiş şimdi tüplü tv seyrediyor galiba

• dediginiz gibi olsun gönderdim zaten ben teli yavas diyen arkadaslarda vazgeciyor telefonu aldiklari icin
  • Arkadaşlar ön yüklü gelen "Tema" programını dün ilk kez kurcaladım.
    Çok başarılı temalar, duvar kağıtları ve zil sesleri mevcut ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Çoğu sense 7 uyumlu

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Sense 7 uyumlu olsa da yükleyebiliyorsunuz. Marshmallow temasını 2 gündür kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 2 Aralık 2015; 18:01:05 >
  • Bazı özellikleri tam olarak kullananamıyorsun.
    Zaten yüklemeden uyarı veriyor sense7 diye

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Hocam m9 2100 :D ben 1500 liradan bahsediyorum :D M8s konusunda ise işlemci çok düşük.

M8 4 çekirdekli 32 bit, M8s ise 8 çekirdekli ve 64 bit dikkatini çekerim :) Çekirdeklerin GHz'lerini toplayınca M8s daha üstün çıkıyor (M8=10 GHz, M8s=10.8 GHz). Bu yüzden aralarında hız farkı olmayacağını hatta M8s'in marsmallow ve sense 7 ile daha da hızlanacağını düşünüyorum.
  • İlginç bi mantık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

İlginç bi mantık :D

Snapdragon 801 ve 800 serileri sorunlu hepsi ateş gibi ısınıyor hiç tavsiye etmem ayrıca son zamanlarda snapdragon 600 serilerinini çıkarıyor a9 gibi ve 64 bit ile destekleyerek ve andorid 6.0 ile 800 deki aynı hızı yaklamaya çalışıyorlar arkadaşın mantığı doğru sen yinede m8s düşün yakında fiyatı artabilir çünkü vodafone kampanyası sona yaklaşıyor 2016 dan itibaren telefona vergiler gelebilir

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.