Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %99 aynı kılıflar uyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

%99 aynı kılıflar uyuyor.

tşk ederim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dot view kılıfların kapagı tam kapanmadığı söyleniyor acaba kullanan veya bilgisi olan varmı. Alacam alamıyorum. Bu arada geçen telefonu 3. Kattan aşağı düşürdüm bilardo topu gibi sağa sola çarparak beton zemine düştü. Gidip bakmaya cesaret edemedim 😊. Telefonu elime aldığımda sadece sol üst köşede hafif eğilme vardı. 8 tl lik dandik silikon kılıf vardı üstünde delik deşik oldu😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosyozzz -- 27 Kasım 2015; 18:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonda hantallik oldugunu soyluyordum uzun denemeler sonucu bunun buyuk ihtimal yazilimsal oldugunu dusunmekteyim zenfone 2 hizli olabilir ama s3 ve lg g3 beati uygulamalar arasi gecis ve tum uygulamalari acarken acilma suresi bu telefondan bir tik daha iyi olunca bunun buyuk ihtimal donanimdan degilde yazilimdan oldugu kanaatindeyim marsmallowla birlikte duzelirse telefon iyi bir performansa kavusur arti pilinde duzelmesi gerekiyor yoksa tasarim ve malzeme kalitesi haric COP olarak kalmaya devam edecek :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de cihazin tam optimize edilmedigini dusunuyorum. A9'un android 6 ile sundugu performans ve pil tuketimi ortada. A9'un islemci ram ve full hd gibi donanimlarina bakarsak m8s'de android m6 + sense7 ile performans artisi bekliyorum. Ozellikle batarya yuksek oldugu icin esas beklentim(a9'un 2150 mah.) pil kullaniminda artis olmasinda...
    Ama 2016dan once mi gelir bilinmez.

• motograter M kullanıcısına yanıt
    %99 gelmez m9lara verecekler 2016dan once kardes insaallah istedigimiz seviyeye cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

%99 gelmez m9lara verecekler 2016dan once kardes insaallah istedigimiz seviyeye cikar

samsung 6.0'ı mart 2016 vereceğini okumuştum
    bize geç gelebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: mosyozzz

Dot view kılıfların kapagı tam kapanmadığı söyleniyor acaba kullanan veya bilgisi olan varmı. Alacam alamıyorum. Bu arada geçen telefonu 3. Kattan aşağı düşürdüm bilardo topu gibi sağa sola çarparak beton zemine düştü. Gidip bakmaya cesaret edemedim 😊. Telefonu elime aldığımda sadece sol üst köşede hafif eğilme vardı. 8 tl lik dandik silikon kılıf vardı üstünde delik deşik oldu😊

hocam geçmiş olsun her zaman kazasız belasız kullanın yazarım
    3.kattan düşüyor ve hiçbir şey olmuyor baba gibi telefon yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 28 Kasım 2015; 12:54:58 >

• 2016 dan once m9 ve m8 alacakmis guncellemeyi. Bizim cihazlara 2016 ilk ceyregi olarak belirlenmis. Ama ayni anda tum ulkelere de verilmez sanirim. Bu arada desire 816 ve 820 ile ayni anda alacagiz guncellemeyi

Htc.youmobile.org

• motograter M kullanıcısına yanıt
    dostum daha iyi daha iyi bir android sürümü alacağız 6.0.1 çıktı bile. biz alana kadar 6.0.2 çıkar kesin.

6 bizim telefona umarım daha iyi bir şarj süresi getirir. Olay şu ki lolipop bence en çok killer şarj konusunda. bu pil bizi yanıltmaz umarım 6 da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 28 Kasım 2015; 14:22:38 >
  • Bakalim ne olacak umutlar fazla

• Yüksek performans modu ile batarya testi yaptım.
    %100 olduğu gibi şarjdan aldım. Kapanmak üzereyken)(3-4 dk. daha kullanım gösteriyordu) şarjı taktım. Wifi sürekli açık, telefon cekimi 3-4 diş değişiyor. Aktif olarak en az 6 saat kadar kullandım. Güç tasarruf modu hiç açılmadı.
     HTC One M8s [ANA KONU] HTC One M8s [ANA KONU] HTC One M8s [ANA KONU]

• telefon son iki günde web gezintilerinde takilmaya basladi dayanamadım akrabalardan birine 1450 liraya sattim
  • 0 fiyatına satmışınız nerdeyse :D Hocam M8 de karar kıldım. Siz ne diyorsunuz?
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    M8 eski bir cihaz yeni cihazlara yonelmeni oneririmviphone 5s felan dusebilirseniz iphone iyidir :)

• İphone 5 zaten kullanıyordum :)
  • Ozaman degistirmene gerek yokki kardes niye ugrasiyon :D

• Telefon pil bitik durumda 2.5 saat cıkarıyor tam kullanımda birde wifisi bozuk 1 metrede anca çekiyor :D
  • Fiyat araligiza gore yeni cikan bir cihaz yarariniza olur androidde guncelleme sıkıntili

• quote:

Orijinalden alıntı: cinar96

telefon son iki günde web gezintilerinde takilmaya basladi dayanamadım akrabalardan birine 1450 liraya sattim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.