Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
43.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yorumlarınız için teşekküler ama m8de karar kıldım. iyi kötü artık daha kafamı kurcalamak istemiyorum. Tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Hocam yorumlarınız için teşekküler ama m8de karar kıldım. iyi kötü artık daha kafamı kurcalamak istemiyorum. Tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkürler.

o telefon alınırmı seneye o telefon çöp
    hiçbir günceleme alamıyacak silinecek gidecek git bir vodafone bayisinden 98 taksitle al yada faturasız vodafone hattaın varsa 86 tl taksitle m8s al bir ay kaldı 1 ocaktan itibaren 1900 tl zor bulursun piyasada birde vergi gelirse 2100 tl bile çıkabilir ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D Hocam M8 amiral gemisi bir model olduğunu unutuyorsunuz sanırsam ? :)
  • amiral olduğu için yönetimin kellesini aldı ...
    m8 ve m9 yüzünden ceo'lar htc'den sürüldü iki telefonda sorunlu m8 alırsın sevisle dost olursun kafanı duvarlara vurursun efem söyledi dersin ama iş işten geçer

• Hocam m8 ve m8s arasında m8s savunan bu m8s ana konusundaki kişiler başka kimse m8s savunmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxc345

Hocam m8 ve m8s arasında m8s savunan bu m8s ana konusundaki kişiler başka kimse m8s savunmuyor :)

bu haberi iyi oku acaba tasarım mı yüzünden gittiler yoksa kronik sorunlar yüzünden mi ,,,
    ben o demiş bu demişe bakmam ben haticeye bakarım bir kere servise gittimi o telefondan hayır gelmez ...
    http://shiftdelete.net/htc-ceosu-peter-chou-gorevinden-alindi-59199

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    müdürrr m8 lere güncelleme başlıyor bugün,bizim telefona gelmicek sanırım daha,hiç bilgi yok m8s ile ilgili piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

müdürrr m8 lere güncelleme başlıyor bugün,bizim telefona gelmicek sanırım daha,hiç bilgi yok m8s ile ilgili piyasada

gelecek kardeş hem andorid 6.0 hemde sense7(inşallah) mart ayını bulabilir
    m8 yazılımı sorunlu olduğu için yazılımını düzeltip erken veriyor da daha resmi sitesinde yayınlamadılar..
    takipteyim
    m8 için son yazı LlabTooFeR twitterda yazmış "HTC One (M8) unlocked owners! Great news, all testing has been complete and the update for Marshmallow will be sent out within 24 hours. Thx"
    geçen ay htc kendi twittwerda m8s gelmeyecekmi sorusunda m8 den sonra m8s 6.0 vereceğiz demişti
    hem bize en son versiyonda gelebilir ayrıca sonra gelsin sorunsuz gelsin kafamız ağrımasın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Aralık 2015; 11:04:05 >

• Konuda daha önce de yazıldığı gibi, M8 2015 yılsonunda M8S ise 2016 Q1 içerisinde Marshmallow ve Sense 7 güncellemelerini alacak.

Mart ayına kalmaz diye umuyorum.
  • En son mart ayı olur dahada gecikemez. Ocak mart arasında işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8 andorid 6.0 günceleme geldi.....
    darısı bizede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Aralık 2015; 13:49:47 >
  • Güncelleme geçiksin ki telefondan sıkılmayalim çoğumuz eylülde aldı ocak şubatta gelse yeter yeni sürüm

• öyle de arkadaşlar bu sanal tuşlar sinirimi bozuyor ya, değiştirsek değiştirilmiyor gizlesek gizlenmiyor.sense 7 olsa hiç aramam şu 6 yı.3 ay var çok uzun bir zaman bu da,bilseydim m9 falan alırdım vallaha
  • quote:

öyle de arkadaşlar bu sanal tuşlar sinirimi bozuyor ya, değiştirsek değiştirilmiyor gizlesek gizlenmiyor.sense 7 olsa hiç aramam şu 6 yı.3 ay var çok uzun bir zaman bu da,bilseydim m9 falan alırdım vallaha

biraz sabır, bugün gunceleme gelmeye başladı htc vericem dedi ise kesin verir

• beyler ön kamera,stabilite,ve şarj konusunda nasıl bu telefon ? galaxy s5 den geçilirmi sizce. alcağım telefonun ön kamerası iyi olmalı çünkü s5 de leş bu durum.

xperia m5,lenovo p1,xperia z3+ vs vs çok telefona baktım ama hepsinde sorun var sorun gördümü uzaklaşıyorum
  • Ön kamerası iyi telefon istiyorsan m9'un ön kamera ultrapixel. Birde desire eye var. M8s in ön kamerasını beğenmiyorum.

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    S5'ten M8S'e geçmek mantıklı değil. Bir upgrade yapmamış sadece cihaz değiştirmiş olursunuz.

Stabilite iyi, şarj 1 günden aşağı benim hiç düşmedi, ön kamera ise diğerleri gibi vasat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

S5'ten M8S'e geçmek mantıklı değil. Bir upgrade yapmamış sadece cihaz değiştirmiş olursunuz.

Stabilite iyi, şarj 1 günden aşağı benim hiç düşmedi, ön kamera ise diğerleri gibi vasat.

doğru söylüyosun. ama aradığım kriterde telefon bulamıyorum, kameralar iyi olmak üzere ön kam özellikle iyi olcak şarjı iyi olcak ve stabil olcak tek aradığım bu. telefona sürekli rom atmakla servise yollamakla uğraşmamalıyım

bir üst seviye almak da güzel ama alamıyoruzki hem pahalı hem bulamıorum istediğim gibi
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    G4 senin ilacındır
  • quote:

G4 senin ilacındır

ama 6.0 ile saçmaladı diyolar. ısınma ve bataryanın hemen bitmesi gibi
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.