Şimdi Ara

HTC ONE M9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konu başka yerde varsa kusura bakmayın

bir sorum olacak HTC one m9 bu cihazların fiyatları yüksek fakat internette 850 tl ye ve bulunduğumuz ilde telefoncularında sattığını gördük fakat bir soru işareti kafamda toplamamı değilmi kore malımı bu cihazlardan bu fiyata alan yada inceleyen oldumu çünkü arada çok uçurum var 2 bin tl lik cihaz bu fiata olması biraz kafamı karıştırdı açıklamalarınıza ihtiyacım var...

• hadebabam H kullanıcısına yanıt
    Replika cihaz onlar, güvenmeyin.
  • replika cihazı ayırt edebiliyorum fakat çinliler işi çok ilerletmiş siz baktınızmı hiç inceledinizmi

bu internette olan bir ilan fakat bizim buradada var

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-m9-32-gb-2-yil-garanti-sifir-urun-kapida-kontrollu-odeme-298026562/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Replika cihaz onlar, güvenmeyin.

Replika cihaz degil hocam imei cakiyorlar ota guncelleme almiyor pc ustunden aliyor diye biliyorum ben bide 4g calismiyodu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj ile get ilanı açmasını teklif edin, 1000₺ de teklif etseniz açmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replika değil refurbished cihaz bunlar.

• arkadaşlar teşekkür ederim herkese ama söylediklerinizden hiçbiri değilmiş biraz araştırdık bu cihaz çin için üretilen versiyonu yani HTC ONE M9e yani cihaz aynı ve orjinal fakat 3 ram yerine 2 ram 20 mp kamera yerine 13 mp kamera snapdragon işlemci yerine mediatek işlemci gibisinden düşük kapasite koyulmuş düşük dememdeki olay htc one m9 a göre düşük cihaz gerçekten güzel ve piayasadaki bir çok tlfoncu bunu m9 zannediyor aklınızda olsun karşılaşırsanız arkasına bakın orada HTC one m9e yazar E harfi ufak olduğundan kimse bilmiyor ve tlfoncularda anlamıyor bu arada htclere imei atılsa da güncelleme alıyor tekrar teşekkürler arkadaşlar konu basit görünsede önemli bir kaç tlfoncuda gördük adam ikinci el ve 1100 tl istedi sorunca bu m9 dediler ve kaçak cihaz biz 850 tlye sıfırını gördük o bakımdan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toplama cihazlar ama çok dandik malzemeyle toplanmış, Çok sorun çıkarıyor iyice denemek gerek, başlıca özellikler

- Ekran yamukluğu
    - 4g ye uyumsuzluk
    - batarya Yan sanayi ve kötü kalite
    - hoparlör mikrofon sorunları

• Merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum: HTC'lerde root'a karşı bir sayaç var mı? Varsa sıfırlanabiliyor mu?
  • Sayaç falan Yok kardeş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.