Şimdi Ara

HTC ONE M9 ANA KONU (5' FHD, S810, 3 GB Ram, 32 GB, 20mp Cam) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.321
Cevap
42
Favori
173.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki bakalım.
  • o zaman tahminim tutmuş hocam,ne mutlu bana
  • Bu sefer süper olmuş parayı basıp gözün arkada kalmadan alınacak telefon batarya 3000 olsa daha bi şekil olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 1 Mart 2015; 23:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Şu pil olayını yıllardır anlatmaya çalıştık ama kimse anlamıyor nedense. Hala pil kapasitesine gülenler var. Ben M8 kullanmadım fakat kullananların hemen hepsi yoğun kullanımda 1 günü çıkarttığını söylüyor. M9'da ise hem işlemci daha az enerji harcayan bir işlemci, hem ekran zorlayıcı değil, hem Sense arayüzü daha da hafifletilmiştir mutlaka hem de pil kapasitesi arttırılmış. Yoğun kullanımda 2 günü görürse şaşırmam.
    Kamera konusunda ise bence bu sene doğru işi Samsung yaptı. Keşke HTC de f (diyafram açıklığı) değerini düşürmeye çalışsaydı. Çünkü f değerinde özellikle 2'den aşağıya düşünce ışık almada büyük farklar oluyor. Böylece piksel böyutları ile oynamaktan bir nebze kurtulmuş olurdu. Tabi yine de cihazların günlük performanslarını görmek lazım. HTC kamera çıkıntısı dezavantajını safir cam kullanarak kapatmış görünüyor. Fakat ön tarafa ultrapikselin yanına flaş koysa çok daha iyi olurdu.
    Benim gözümde en büyük eksikliği IPx sertifikası olmaması. Varsa da açıklasınlar. Ama M8'deki gibi su çarpmalarına karşı diye bir tabir kullanılmasın lütfen.

M8 gibi IPx3 M9. IP69 sertifikalı bir kılıf gelecek ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2500TL olursa fiyat, HTC severlerin hepsi içten bir YUH çekecektir. Gider laptop alırım daha iyi.
  • Bugüne kadar kullandığum telefonlar S,S2 ve S3'tü şuan mevcut S3 kullanıyorum,S3 şuan beni canımdan bezdirdi,S6 çok iyi olmuş fakat bu telefon 4K video kaydediyor 32GBnin kurtarması imkansız bunu söylememin nedeni bazı arkadaşların "16 GByi ne zaman doldurdun allah aşkına" gibi sözlerine itafen,microSD yuvası olmaması bence büyük eksiklik,HTC One M9 bence kim ne derse desin güzel telefon olmuş..
    @theraptorx ne kampanyası ??
  • Beni de ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Bugüne kadar kullandığum telefonlar S,S2 ve S3'tü şuan mevcut S3 kullanıyorum,S3 şuan beni canımdan bezdirdi,S6 çok iyi olmuş fakat bu telefon 4K video kaydediyor 32GBnin kurtarması imkansız bunu söylememin nedeni bazı arkadaşların "16 GByi ne zaman doldurdun allah aşkına" gibi sözlerine itafen,microSD yuvası olmaması bence büyük eksiklik,HTC One M9 bence kim ne derse desin güzel telefon olmuş..

S6 nin 128 gb lik versiyonu da var.

• HTC Türkiye: 31 Mart’ta tüm operatörlerde ve tekno marketlerde satışta olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Bugüne kadar kullandığum telefonlar S,S2 ve S3'tü şuan mevcut S3 kullanıyorum,S3 şuan beni canımdan bezdirdi,S6 çok iyi olmuş fakat bu telefon 4K video kaydediyor 32GBnin kurtarması imkansız bunu söylememin nedeni bazı arkadaşların "16 GByi ne zaman doldurdun allah aşkına" gibi sözlerine itafen,microSD yuvası olmaması bence büyük eksiklik,HTC One M9 bence kim ne derse desin güzel telefon olmuş..

S6 nin 128 gb lik versiyonu da var.

S6 699 Dolar S6 Edge 899 Dolar İngiltere fiyatı her ikiside 32 GB 128 GB icin ekstra 200 Dolar isteniyor 900 Dolar civarı olucak bu fiyatlar tamamen kakalama,gidipde bir telefona bu kadar verenin aklından şaşarım ki,bizde don değiştirir gibi değiştiren vatandaşlarımız var..

• Telefon 31 Martta Turkiyeye geliyor. Dot view kiliflarini da cok merak ediyorum. Gecen sene DH incelemisti. Bu sene inceleme olmadi galiba?

• Cihaz sanırım bir geçiş cihazı olmuş. Tanıtıımda söyledikleri gibi ikonik bir dizaynın 3. üyesi. Hatta belki de son üyesi. Şu an için kullanıcılara 3 cihazda da farklı şeyler sunduk diyebiliyorlar. M7'de ultrapiksel, M8 Duo Camera, M9 20 Mp kamera.
    Esas olarak firma M10'da büyük farklılıklar yapmayı planlıyor olabilir. Bunu düşündüren sebepler ise Snapdragon 820'nin tanıtılmış olması ki bu üretimler 14 nm olacak sanırım. Diğeri ise bu senenin sonuna doğru firmanın optik zumlu yeni bir kamera teknolojisi üzerine yaptığı çalışmalarını tamamlaması planı.
  • M9 resmen hayal kirikligi yarattı. Anlaşılan o kalin siyah çerçeveden bir türlü vazgeçmeyecekler, tasarimda yenilik nerdeyse yok. Kameranin kare seklinde ve cercevesi siyah olmasi igrenç olmuş bence. Htc yan gelip yatmış bu yıl iflas ederlerse şaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Cihaz sanırım bir geçiş cihazı olmuş. Tanıtıımda söyledikleri gibi ikonik bir dizaynın 3. üyesi. Hatta belki de son üyesi. Şu an için kullanıcılara 3 cihazda da farklı şeyler sunduk diyebiliyorlar. M7'de ultrapiksel, M8 Duo Camera, M9 20 Mp kamera.
    Esas olarak firma M10'da büyük farklılıklar yapmayı planlıyor olabilir. Bunu düşündüren sebepler ise Snapdragon 820'nin tanıtılmış olması ki bu üretimler 14 nm olacak sanırım. Diğeri ise bu senenin sonuna doğru firmanın optik zumlu yeni bir kamera teknolojisi üzerine yaptığı çalışmalarını tamamlaması planı.

Cihazda işlemcide malesef geçiş cihazı ve geçiş işlemcisi söyledik yaranamadık.
    Bende M8 kullanıcısıyım ama M9 her halükarda karambole denk geldi Lansmana 1 saat kala yapılan cihaz gibi oldu Snapdragon 820 muhteşem bir işlemci 14nm yanı sıra getirdiği çok fazla + var qualcomm Snapdragon 1000 128 bit işlemci çıkarmayı deniyordu ama şuan için hayal Snapdragon 820 kesin yıl sonunda çıkacak ama M10da olur mu bilinmez ancak HTC muhtemelen M10 üstünde yoğunlaşır diye tahmin ediyorum..

• M8 kullanıyorum m9a geçmek büyük mantıksızlık olur diye düşünüyorum. Htc ne zaman çerçeve dizaynını değiştirirse o zaman yeni amiral gemilerinden alabilirim. Sanal tuş bazen can sıkabiliyor bununda değişmesi gerek açıkcası.Kameranın değişmesi olumlu olmuş ve eminim ki dolby ile yapılan iş birliği ile birlikte artık ses daha iyi olacaktır.Tasarım olarak m8den çokta farklı değil. 2 Gb ram bile m8 de fazlası yetiyordu 3 gb olması dahada rahatlatacaktır telefonu. Full hd ekranda kalmaları daha mantıklı olmuş yeni işlemci ile şarj daha uzun gidecektir.Bataryaya gülenler 1 günü rahat çıkartabiliyor telefon hatta ara ara ekstra güç koruma açıldığında telefon 3 gün bile gidebiliyor.
  • Yine hatice yine kalin cerceve

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

Lansman ve yeni m9 hakkımdaki naçizane görüşlerim
    1-Sanal tuşların kaldırılıp htc logosunun ana tuş görevine atanması güzel olabilirdi ama çok da önemli değil

5-inşallah bu modelin de sar değeri m8 gibi çok iyi seviyelerde olacak (bu çok önemli)

Aynen ben de öyle düşünmüştüm ama yine de tereddüte düştüm, zira o kadar kişi mutlaka bu tarz bir şey düşünmüştür ancak ya teknik ya da başka sebeplerden bu model de uygulanmamıştır sanırım.

HTC harfleri zaten 3 tuşu karşılıyor. Hem ekran ebatından tasarruf hem de kendine özgü bir tasarım olurdu.

Sar değeri konusunda; benim beklentim 1,00 W / Kg altı olmalı ( hatta 0,80 altı gibi ) . Şu anda kullandığım HTC One s Modeli bunun altında olmasına rağmen direkt telefonla 15-20 Dk'dan daha uzun konuşma sonrası gerçekten baş ağrısı vs. hissetmeye başlıyorum. Hatta Iphone modellerinden uzak kalmamın en önemli sebebi de yüksek sar değeri açıkcası.
    Ama maalesef asıl dikkat edilmesi gereken bu tür değerler yerine başka konuları ön planda tutuyoruz genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 3 Mart 2015; 10:51:57 >

• Sense 7 de sanal tuslar gizlenebiliyor
  • Cok mantinkli bir inceleme, soyledigi hersey dogru bence(2.10-2.30 kenar bosluklar hakkinda ve 4.25 sonrasi) bir izleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 3 Mart 2015; 13:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Interval

Cok mantinkli bir inceleme, soyledigi hersey dogru bence(2.10-2.30 kenar bosluklar hakkinda ve 4.25 sonrasi) bir izleyin derim

Mesut Çevik belirtmişti, demo olanlar onlar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.