Turknet 10 Aylık Peşin Ödeme Fırsatından yararlanmayı düşünüyorum ama kredi kartı taksit seçenekleriyle ilgili ne bankadan ne de Turknetten bilgi alamadım.
Maximum karta +3 taksit denmiş ama faizsiz mi faizli ise ne kadar ekleniyor hiç bir bilgi yok. Sadece 2 taksit seçeneğini seçersen +3 taksit yazısı var.
Bundan yararlanan var mı? Faiz oranı nedir?
Kredim.com.tr daha önce kullanmadığım için güvenemedim açıkçası.
İnstagram reklamları üzerinden gördüm. Bir eczane blogunun paylaştığı görselden inceleme fırsatım oldu ama internette hiç bir şekilde bilgi, kullanan vs. görmedim. Blog yazısında eczaneye gelip kullananlardan örnek vs de verilmiş.
Ürünün adi: Mosetherapy London.
Duyan, kullanan veya gerçek olup olmadığına dair bilgisi olan var mı?
Eczacının yazdığı blog yazısının linki:
Ürünün sitesi:
Mesotherapy London diye Google'a yazınca çıkmıyor. Siteden satışta var ama doğru mu anlayamadim. Güven vermedi.
Hergün internetiniz kopuyor/gidiyor mu?
7 Aylık Türknet kullanıcısıyım. TT'den Türknete geçtiğim ilk günden beridir akşam saatlerinde internetim gidiyor ve süresini bilmediğim (beklemeye tahammül edemiyorum. Modemi açıp kapatınca geliyor) süreye kadar gelmiyor. Bunu her gün yaşıyorum. Defalarca destek kaydı açmama rağmen sorunum çözülmedi.
Türknet dahil diğer internet sağlayıcıları kullananlar internetiniz her gün mutlaka gidiyor mu? Sizin mesajlarınıza göre Turknetten ayrılıp tekrar Türk Telekoma geçiş yapacağım. Tek bu sorunu ben mi yaşıyorum?
Türknet dışındaki kullanıcılar da yazarsa çok sevinirim.
Realme Watch Kullananlar
Realme Watch kullananlar saatten memnun mu? 469 TL'lik fiyatı var şuan. Beğendiğiniz ve beğenmediniz yönleri neler. Forumda başlık göremedim.
|
4.5G VINN WiFi Hakkında?
|
İKTİSADÇILAR BAKIVERİN HELEEE
|
Hummel Eşofman altı bedenleri nasıl?
|
|
iPhone 6+ Mı Galaxy S6 Mı?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 208
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.594 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası