7 Aylık Türknet kullanıcısıyım. TT'den Türknete geçtiğim ilk günden beridir akşam saatlerinde internetim gidiyor ve süresini bilmediğim (beklemeye tahammül edemiyorum. Modemi açıp kapatınca geliyor) süreye kadar gelmiyor. Bunu her gün yaşıyorum. Defalarca destek kaydı açmama rağmen sorunum çözülmedi. Türknet dahil diğer internet sağlayıcıları kullananlar internetiniz her gün mutlaka gidiyor mu? Sizin mesajlarınıza göre Turknetten ayrılıp tekrar Türk Telekoma geçiş yapacağım. Tek bu sorunu ben mi yaşıyorum? Türknet dışındaki kullanıcılar da yazarsa çok sevinirim. |
Hergün internetiniz kopuyor/gidiyor mu?
-
-
Turknete bağlanalı 5-6 gün oldu öyle uzun süreli kesinti yaşamadım (fiber altyapı) destek kaydı bile açmadım -
1 haftadır her gün 5-10 snlik kopmalar oluyor günün her saatinde. Devamlı internet gerektiren işlemlerde adeta çileye dönüşüyor. Bir haftadır desteğe kayıt açıyorum. 1 gün düzeldi deniyor öteki gün tekrar başlıyor kopmalar.
-
Snlik kopmalar olsa sıkıntı değil. 15dk-30dk gidiyor. Ve dediginiz gibi öyle bir zamanda kesiliyor ki. Sizi çileden çıkartıyor.
-
Düne kadar ttnet kullanıyordum. Taahüt bitti çok fazla para istediler bu sebeple Türk Telekom u kapattık başka operatöre geçiyorum. Türk Telekomda iken vdsl altyapısını kullanıyordum. Nerede ise hiç sorun yaşamadık ne kopma ne yavaşlama belki 5 senedir tık demeden çalıştı. Gece saatlari de ne internetin hızında ne ping süresinde herhangi bir sorun yaşamadık.
-
12 sene kullandım. TT iken bende sorun yaşamadım. Ama sundukları pakete verdikleri fiyat çok yüksekti. 2 yılda tahattut istemeleriydi problem.
Turknetin verdiği hız ve fiyat iyi ama. Her gün yaşanan bu sorun can sıkıcı.
-
2 haftadır kullanıyorum son 2-3 gündür saniyelik kopmalar olmaya başladı. Şuanda da upload hızımı 1'e download hızımı 30'a kilitlemişler deli oldum. Modemi sıfırladım düzelmedi. Maksimum hız 116 Mbps idi.
-
Superonline dan Turknete geçtim. Superonline nın verdiği modemi geri verince Turknet için Keenetic modem aldım. Eskiden de oluyo muydu bilmiyorum ama keenetic modemin uygulamasında sık sık gece 2-3 arası internetin kesildiği rapor ediliyor. Bildirimleri sabah kalkınca görüyorum.
Belki eskiden de oluyodu ama o saatlerde interneti kullanmadığımız için farkında olmuyoduk. Turknete geçeli 2 ay oldu, internet 2 sefer gündüz kesildi. Birinde çalışma var dediler, diğeri arıza kaydı bıraktıktan sonra kısa sürede çözüldü.
5 yıl superonline kullandım, internetin kesildiğine hiç şahit olmamıştım.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Bnm ev genelde gece 12den sonra kopmalar oluyor bende veriye geçiyorum sabah düzelmiş oluyor. Bazen işten geldiğimde bakıyrum bağlantı kopmuş adsl yada net ışığı yanmıyor oluyor modem resetle geçiyor
-
TT kullanıyorum yaklaşık 4-5 (VDSL) senedir 1 kere bile sorun yaşamadım ping değerleride iyi ama TT nin tek kötü yanı pahalı olması ve tahüte bağlaması (orduda oturuyorum)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X