Şimdi Ara

HTC One M9 basın afişlerinin sızdırıldığı iddia ediliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SingleShot

Bu sekilde cikacagini sanmiyorum m8i olabilir bu

Katılıyorum. M8 i olmasi kuvvetli ihtimal. Yoksa samsungun grand1 grand2 modelleti gibi olacak tasarim ayni. Farklilik olmasi sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu resimler tamamen gercek internetten satis yapan alman sirketi bu resimleri koymus fark edilincde hemen kaldirmis yani bu yeni hatice

• Ekranın etrafındaki o siyah bant tamamen ekranla dolmalı. HTC illa öne yazacaklarsa sanal butonları kaldırıp butonu htc çeklinde yapsınlar.

• bu telefonun da sonu 4 up olacak, yazık
  • O saatin rakamlari neden italik yahu bunu htcnin hazirlamadigi besbelli.

edit: hava durumunun saatin solunda ne isi var sense 7 de boylemi olacak yani hic sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabool -- 22 Şubat 2015; 12:27:49 >
  • Şu firmanın bir zamanlar batacak duruma gelmesi inanılmaz. Şu andaki çalışmalara bakıyorum mükemmelliğin her türlüsü bu telefonda birleşmiş.

FullHd de kalınması isabet
    En akıcı stabil yazılım htc de ( android )
    Kamerada ısrar etmeyip 20 Mp lik bir kamera koymaları

Ayrıca birçok kişi alt ve üst çerçevelerden şikayet ediyor ama telefon ekranının alt ve üst köşeleri en dayanıksız bölgeleri burayı kalınlaştırarak korumak gerekiyor. Sony de bu konuda ısrar ediyor ve haklı. Sony ve Htc de ekran kırılmaları diğer firmalara göre çok çok düşük.

Sonuç olarak cihaz dört dörtlük. Fiyatıyla da herkes hitap ederse piyasada Note serisi, One serisi ve Z serisi kalır gerisi orta segment olur.

• Tasarım olarak beklediğimin altında. M7 kasasına güncel donanım koysalar daha iyi olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bu arada kamera çıkıntısı moda olcak gibi.bunda da var. orta taraf zaten şişkin. birde kamera çıkıntısı var.umarım optik görüntü sabitleyici de vardır.

Eğer böyle gelirse direk M8 alırım elimi bile sürmem M9'a, en azından M8 in kamerası daha fonksiyonel Ufocus , 3D gibi özellikler var. M9 tek kamera ile bu özellikleri yitirecek.

emin iki üç kez kullandıktan sonra ne 3d kullanacaksın ne de bokeh . önemli olan kamera. 4 mp kamera yetersiz kalıyordu. ama iki kamera önemliyse m8i varmış. 13 mp lik kamerası var.
  • yine çok kalın, iri ve bataryası düşük bir telefon. htc kaç yıldır ince bir amiral gemisi çıkarmadı. yeni moda ince telefon çıkarmak. htc de uysa iyi olur.

• M8'in aynısı olmuş. Evleaks'ın paylaştığı gibi olmalı cihaz.

• encede bu işte bi iş var ya evleaksın oyununa geldik ya da kendimizi çok kaptırdık konsept çalışmalara bilmiyorum kafamda deli sorular..

• Kimi arkadaşlar m8i demiş m8i modelinde çift kamera kullanılacak bu afiş tek kameralı yani ilk sızdırılan m9 gerçek olmuş oluyor biraz daha küçültülmüştür çerçeve ve m9 htc açıklama yaptı bilerek yapıyoruz falan bekletmek içindi yine htcnin oyununa geldik..

• 0.2" fazlası için plus yapmışlar hahahha

• her türlü samsungdan iyidir.

• bu olursa telefonu almam
  • Umarım doğru değildir. Hayal kırıklığı olur benim için.

• millet samsunga laf edip duruyor diğer markalar çok değişik şeyler yapıyormuş gibi alın işte hem ekran çerçevesi hem kasa çerçevesiyle ultra çerçeveli telefonunuzla övünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 22 Şubat 2015; 15:35:29 >
  • Yok arkadas o hoparlorler ve htc logosu oyle olursa bide koca sanal tuslar ekran ufaliyo vazgecin su salak tasarimdan m7 bile vala daha guzel ya, hani hoparlorler alta cekiliyordu ?

• 2 arka kamera fantazisi kısa sürmüş.
  • Şu arkaya öküz gibi bide çıkıntılı kamera niye koyarlar anlamıyorum. Benim için hiç bir albenisi kalmıyor böyle olunca. Desire eye modelinde hoparlör ızgaralarını gizlemişlerdi ne güzel bunda da yapmazlarsa kusura bakmayın ama çirkin duruyor gerçekten. Ayrıca nedir şu saçma salak sanal buton sevdası. Hem ekrandan yer gidiyor hemde kullanışlı değil. Daha salakça bir şey olamaz herhalde. Koy adam gibi bu ana ekran tuşu iki de kapasitif geri ve mt tuşu tamam işte. He bide kalın yap sonra koyulan batarya ya bak. Tamam zaten sevemedim şu ince telefon işini ama bari bataryayı kırpmasın artık. Şu telefonu ondan sonra 2500 2600 lira ya çıkarırlar. Sonra vay efendim firma her çeyrek niye değer kaybeder yada istenilen satışa ulaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onizuka_sensei -- 22 Şubat 2015; 16:39:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.