Şimdi Ara

'HTC One M9 ciddi tasarım değişikliklerine uğrayacak' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frostburn

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

şu telefonu bir kez de dört dörtlük sürün de piyasayı yerle bir etsin , ya kamerası eksik kalır ya işlemcisi ya pili.dört dörtlük yapın işte bu kadar mı zor..

Dört dörtlük telefon yapsalar seneye çıkıcak cihazı alırmısın?

note 4 sahibiyim aslında sony z3 alacaktım ama işim gereği kalem fonksiyonları çok işimi görüyor.

o yüzden note4 den kolay kolay vazgeçmem.

ama eğer sıkılırsam alacağım telefon samsung olmaz , htc yada sony olur.

yani sıkılır da satarsam alabilirim neden olmasın.

Yanlış anladın.
    Eğer htc veya bir başkası dört dörtlük bir cihaz yapsa o sene deli gibi satılır ertesi seneler htc dahil hiçbir firmanın ürünleri satılmaz. Satış politikası bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım değişikler nasıl olacak....

• bari pilini insan gibi koysalar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şu telefonu bir kez de dört dörtlük sürün de piyasayı yerle bir etsin , ya kamerası eksik kalır ya işlemcisi ya pili.dört dörtlük yapın işte bu kadar mı zor..

Dört dörtlük telefon yapsalar seneye çıkıcak cihazı alırmısın?

note 4 sahibiyim aslında sony z3 alacaktım ama işim gereği kalem fonksiyonları çok işimi görüyor.

o yüzden note4 den kolay kolay vazgeçmem.

ama eğer sıkılırsam alacağım telefon samsung olmaz , htc yada sony olur.

yani sıkılır da satarsam alabilirim neden olmasın.

Yanlış anladın.
    Eğer htc veya bir başkası dört dörtlük bir cihaz yapsa o sene deli gibi satılır ertesi seneler htc dahil hiçbir firmanın ürünleri satılmaz. Satış politikası bunlar.

teknolojideki klişe satış politikasını biliyoruz da hakkaten htc 'de bir pazarlama beceriksizliği ve donanımsal içeriklerde kritik hatalı seçimler çok göze batıyor.
    birçok çinli telefon üreticisi sony sensorler ile harikalar yaratırken 4mp de ısrar etmek , apple ve samsung dokunmatik tuş kullanmazken , ekranı baltalarcasına bir tasarımı yeğlemek ..

piyasada artık su geçirmez furyası hakim olmaya başlamışken bu furyadan amiral gemisinde uzak kalmak..

htc bu hatalarını sanırım görmeye başladı ben m9 dan ümitliyim.

• sabit telefon kullanan biri değilim gerekte yok sıkıyor hepsi sonuçta..
    Tek bişey söyleyeceğim tasarım vs konusundan HTC den daha iyi bi firma bilen varmı aranızda ? laf ettiğiniz markanın belkide birbirinden bağımsız 20-30 modeli var.
    leğen saksunka bak hep aynı ace de aynı note da aynı.
    apple için bişey diyemicem tasarımı güzel ve işletim sistemi ayrı o yüzden konu dışı :)

• m8 tasarımı çok iyi hatta bence m7den sonraki en iyisi
    adamlar traşlı metal kasa ve yuvarlatılmış kenarlar koymuşlar ve bu kocaman ebatlarda bile telefonun albenisi var ,
    eğerki azıcık daha küçük olsa eminim burada laf edenlerin çoğu harika tasarım diyecekler...
    adamlar boomsound koymuş , piyasanın en iyisi
    dotview yapmışlar
    daha ne olacak tasarım anlamında ? alışmışsınız dikdörtgen plastiklere tasarım namına ortada birşey yok onları beğeniyorsunuz...

LG yi evet takdir ediyorum çerçevesiz olması önemlidir , ama çerçevesiz yapamıyorsan tasarımı iyi yapacaksın ve htc de bunu başarmış daha ne olacak...

M9 da eminim harika gelecek, çoğu kişi hiç eline bile almadan boş boş sallıyor yorumları
    ceplerde galaxy s4 , m8leri beğenmiyor beyefendiler
  • Htc'nin ve iPhone'nun tasarımını beğeniyorum.

• Tasarımdan ziyade pil ve kamera konusuna yönelseler çok daha büyük satışlar gerçekleştirebilirler. Hadi pil yine kabul edilebilir seviyede. Bunda Sense'in payı çok büyük. Yeni güncellemeyle de daha az tüketim değeri sunulacağı konuşuluyor. Ama şu ultrapixel olayından vazgeçip kameraya çeki düzen vermeliler.
  • Ben alttaki siyah banttan hiç rahatsız değilim (M7 kullanıyorum). Yeter ki kapasitif tuşlar o bandın sağında ve solunda olsun. Ekrandan da bu tuşları kaldırsınlar artık. Ayrıca altta siyah bantın olması gayet güzel, kalkmasın. Çünkü home, geri tuşları falan çok aşağıda olunca da çok kullanışlı olmuyor. Parmağın oralara ulaşması çok zor oluyor.

• Androidin amiral gemisi htc

• marka belirtmek için demiyorum ama senelerce sony çerçevesi kalın dediğiniz modellerin çerçevesi bile htc one kadar değildi.niye kimse yanlardaki kalınlıktan,altta kalan 1 parmak ölü alandan bahsetmiyor?o kasaya 5.5" sığması lazımdı

kasanın mevcut kalınlığı sorun değil çünkü kenarlara doğru kavisli.ama bu devirde o kalınlığa 3000mah sığmamış olması büyük sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 30 Ocak 2015; 10:38:16 >
  • Alttaki kapasitif tuşlar , en kötü ihtimal m7 ' deki gibi olsa ,

Arka kamera 4 up yerine 12 yada 20 mp olsa ,

Çerçeve kenarlarındaki boşluklar azalsa ,

Bir ihtimal iphone 6 ' yı satıp , almayı düşünebilirim .
  • Kapasitif tuşlar gelsin ekranın ölü kalan kısmı da bir işe yarasın. Biraz daha ince çerçeve de kullansınlar. HA bir de androidin iphone ü olmaya gerek yok. Bu fiyatlarla rekabet zor. Elinde iki önemli koz var sense arayüzü ve tasarım ama fiyat böyle olursa işi zor.

• Ben M7 nin tasarımının M8 den güzel olduğunu düşünüyorum M9 da inşallah daha güzel tasarlanır

Metale devam HTC doğru yoldasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frostburn F kullanıcısına yanıt
    hocam note 4 düne talibim bende htc efsane m7 var hABire garantiye götüryorum sırf m8 versinler diye alırsam değişrmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar-cinar

hocam note 4 düne talibim bende htc efsane m7 var hABire garantiye götüryorum sırf m8 versinler diye alırsam değişrmiyiz

m8 çok güzel ama benim için kamerası hayal kırıklığı.yoksa düşünebilirdim ama bence htcnin hala geliştirmesi gereken şeyler var.htcden m9 için ümitliyim.
  • frostburn F kullanıcısına yanıt
    htc kullanıcısı olarak kendi kullandığım markayı övmüyorum ama gerçekten tasarım ve kamera konusunda diğerlerinden iyi kendi sınıfında teknolojiyi çok yakından takip ediyorum ve çok derin arştrmalarım sayesinde aldım m7 yi samsung s4 yada s5 de alabilirdim ama önceden kullandım eski serilerini ve hala samsung düz mantık hareket edip görselliğe önem vermiyor şimdi not 4 edge farklı bir tasarım olmuş inceledim gerçekten işlemci hızı olsun kamerası olsun heleki çift ekranı olsun beni cezbetti sonunda ve o yüzden note 4 edge almayı düşünüyorum htc m8 e gelecek olursak kamerası farklı bir yazılım ekran çözünürlüğü netliği o kadar da kötü değil note 4 den iyi değildir ama müthiş resim çekiyor canon dan çekilmiş gibi canlı resim çekiyor ve çift kamera sayesinde efekt yapıp arka planı puslaştrablyosun artı olarak sesinden bahsetmeye gerek yok oldukça başarılı ve işlemcisi snapdragon 801 kullanıyor bildiğin makine nasip olursa ya m8 kullanacağım yada note 4 edge ve s6 çıkıyor onun hakkında müthiş bomba haberler var martı ayını sabırsızlıkla bekliyorum.

• Su an m8 kullanıyorumda ya alet yeni sürüm ile bebeğim oldu cidden androidde htc iosta mecburi apple gerisi yalan arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt_etehen -- 2 Şubat 2015; 17:31:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.