Şimdi Ara

HTC ONE M9 DENEYİMİM ( EN GÜZEL HİKAYEM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "S6, Z3, İPHONE 6 bu telefonların hangisinden aman aman geri kalıyor batarya sürelerinde?"

3G'de 7 saat, wifi'de 8 saat ekran süresi veriyorsa z3 ten geri kalmamıştır evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    3G' de 7 saat batarya süresi verebilen alet Wifi de 8 Saat mi verebiliyor. Yok öyle bir dünya hocam ben kullandım Z3'ü hem de uzun süre. Yakın arkadaşım da şu an kullanmakta. Evet bataryası gerçekten oldukça iyi ve ben de kullandığım süre içerisinde çok memnundum. Ancak o ekran süreleri gerçekten ütopya kusura bakmayın. Ha 3g açık olur açarsınız telefondan film izlersiniz onu bilemem ama 3g ile 7 saat ekran süreleri ütopik 5000 mahlı cihazlar hariç
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Z3 kullandım, Z2 kullanıyorum. Bu iki cihazdada 3G'de bir kere bile 6 saatin altında ekran süresi aldığımı hatırlamıyorum. Bahsettiğim ekran sürelerinde oyun yok, genelde whatsapp ve chrome kullanırım. 3G'de 7 saat bu iki cihaz için hiç de ütopik değil bence. Ütopikse bile ütopik cihaza sahip ütopik bir kullanıcıyım. 5000mah bataryaya sahip cihazlar 3G de 10 saate yakın ekran süresi alıyorlar bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Aralık 2015; 2:36:22 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    İki cihazı ben de kullandım hocam. Z2 kesinlikle çok daha başarılı batarya konusunda. Z3 ile o değerler kesinlikle çok zor bunu belirtmeliyim. Kullanım alışkanlıklarınızı tam bilemediğim için kesin konuşmak istemiyorum ama kullanılan hat bile pil konusunda çok önemli. Avea bu konuda berbat mesela. Ben avea kullanıyorum taahhüt zorunluluğumdan dolayı ve şebeke çekimi kötü. Bu bile bataryaya olumsuz etki ediyor.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, kullanım şekillerine ve dediğiniz gibi hattın durumuna göre de değişebiliyor. Ben sanırım bu konuda en başarılı operatör turkcelldeyim, telefonda oyunda oynamam o yüzden ekran sürelerimin genellikle diğer kullanıcıların bir tık üstünde olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.