Şimdi Ara

HTC One M9, Galaxy S6 ve Edge fiyatları ve Vestel vergisi gerçekleri özel video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
2
Favori
7.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak çok güzel bir konuya değindiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.Asıl konuya gelecek olursak.Bence vergilerin arttırılması bir çözüm olmayacak.Bu fiyatlandırmalar yalnızca telefon alan kullanıcıların daha fazla para vermesine neden olacak.Bunun yerine başka bir çözüm düşünülmeli.

Diğer konu ise şu marka meselesi.Ben herhangi bir sektörde üretim yapan bir firmanın aynı marka ile başka şeyler üretmesine karşıyım.Yani bir televizyon ve beyaz eşya üreticisi olan Vestel in aynı marka ile telefon üretmesi yerine farklı bir marka oluşturup bu marka altında telefon ve tabletlerini satmasını daha uygun görüyorum.

• 3.000 TL ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi özüağ'ın Mesut çevik ile çıkması yerine Ender Yıldızı benim gibi birçok kişi tercih eder. Mesut çevik önyargısı ve anlamsız fikirleri olan bi insan neymiş Android'e ucuz diye para veriyormuş madem o kadar pahalanmış o zaman iphone alırmış. Kardeşim bu devir geleli en az 2 yıl oluyor en azından anroid cihazlar fiyat anlamadına iphone yaklaşalı.Ayrıca fiyatları aynı bile olsa birçok kişi yine gider Android cihaz olur bi işletim sistemlerinin farkını bi zahmet ben anlatacak değilim size. Ben kendim iphone 5 kullanıyorum ben bu kadar hayran değilim iphone'a nasıl gözleri parlıyor arkadaş ya. İphone 6 plus alırım diyorsun kendi fikrindir saygı duyarım ama kardeşim editörsün sen sanki aynı cihazlar gibi yorumlama iphone ekran noktasında batarya noktasında özellik ve sana suna bildiği imkanlar noktasında bugün z3 dende note 4 dende geridir. Daha yeni klavye değişikliği gelen ve sanki ilk defa iosda görünen birşey gibi pazarlayan son yıllarda androidi tekrarlamaktan başka hiçbirşey yapmayan bir telefondan bahsediyoruz. Ayrıca ben o kadar ekranlı telefon taşıyacağıö bi çoklu pencere desteği bile olmayacak e nerde bu ekranın sefası büyük göstermekten başka. Erdi bey sizde Ender beyle iken iphone hakkında eleştirel yaklaşıyorsunuz burda paket içinde hepsinden daha iyisini sunuyor diyorsunuz. Anlamakda zor anlam vermekte bize ios ile Android sistemlerini öğretenler kendileri bilmemezlikten geliyor ama Allah razı olsun yine video için fiyatlar noktasında katılıyorum

• Bunlar arasinda alcaksaniz İPhone alin başka birşey almayin maksatlı video olmuş sanki. 6 ay önce iPhone 6lar çıktığında fiyatlar rahatsız etmedi sanirim 3000ler orada görüldü ilk..

Objektiflikten açık ara uzaklarda gördüm sizi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recistic -- 20 Mart 2015; 0:16:27 >
  • Ben bu videoda iPhone reklamından başka bieşey görmedim.

• 4 sene olacak hala Galaxy Nexus kullanıyorum. Tamam artık yavaş yavaş kullanılamayacak derecede yavaşladığı oluyor.

Fakat hala işimi fazlasıyla görüyor. Bence fiyattan önce tüketicilerin telefon kullanma alışkanlıklarını değiştirmesi gerekli.

Çevremde görüyorum 6 ayda bir telefon değiştiren var. Ülkemizde maalesef insanlar sahip olmadığı paraları harcamayı

ve kendini 2-3 yıl sürecek olan vadelere mahkum etmeyi çok seviyor. Nasıl olsa 150 tl ayda ne olur bundan deyip her

şeyi almaya bayılıyor. Hadi elin Amerikalısı gibi üretim yapsak paramız olsa tabi ki değerli olanından 6 ayda bir telefon

al da 1 yılda 1tl değer kaybeden bir para birimin varken üzerine bu kadar savurganlık yapmak saçmalık.
  • Vestelin yapması gereken zopo 999 gibi bir telefona biraz daha düzgün bir tasarım o kadar. 1000-1100 liraya 1 milyonu geçer. Ama yok snadragon 200 telefon yapıp ağlamayı bilir.

• Sizi alkışlıyorum,tam olarak aynı düşüncelere sahibim. Vestel için ise; BAKIN BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM VESTELİN BU MANTIĞININ TİCARİ KARŞLIĞI İFLASTIR. MARKA ALGILARI TİKSİNDİRİCİ Bİ NOKTAYA GİDİYOR...

• Erdi Özüağ'ın önündeki cihazın ne olduğunu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkayony -- 19 Mart 2015; 22:45:55 >
  • Video'yu henüz izlemedim yarın izleyeceğim.Konuya ilişkin olduğu için yazıyorum.Phonearena sitesinde Türkeye haberleri var.yorumlara baktım herkezin tek görüşü var Türkiye fiyatlar uçmuş.Lg G4 ten çok şey bekliyorum.Fiyat performans telefonu çıkarırsa Samsung,LG G4 çıkmadan sattı sattı,satamadı battı.Bu arada Turkcell'de 32gb siyah Galaxy S6 nın stoklarda tükendiği yazıyor.
    http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S6-and-Samsung-Galaxy-S6-available-for-pre-orders-in-Turkey_id67406

• telefonları her zaman markadan cok yapılabilirliğiyle denemiştim cevremde herkes aa samsung aa ıphone aa bak bimnenmne felan diye değerlendiriyolar herkesede karsı cıkıyodum artık devir akıllı telefon devri içindeki işlemciler ne olursa olsun aynı ısletim sistemini kullanıyo markaya bağımlı olmayın artık bunlar reklam pazarlama stratejisi diyodum mesut abide benm gibi düsünüyo ben vestele saygı duyorum 900 tl lik telefon var 3000 tllik telefon var android ikiside dh ya giriyo ikisinede aynı oyunlar indiriliyo sonucta aynı mağaza yani ben artık her telefona aynı marka gozuyle bakıyorum benim için telefonlar android ve ios diye ayrılıyo o kadar gerisi yok ekran cozunurlugu yok bşy zaten bunlar hersene heray değişen seyler reklam stratejisi telefonlara 1000 tlden fazla vermek sacmalıktır venusun fiyatı 750 tl olması gerekirdi bana kalırsa ole olsaydı alınırdı nerdeyse 1000 tl o bile fazla geliyo bu devirde kaliteye değil markaya isime para verliyo hersey için gecerli o yazıya para veriliyo bana kalırsa nerde en ucuzu varsa ona zıplayın ozellikle telefon tablet enn ucuzu hangisiyse ona cem yılmaz ızleyin 5 i cıktı 6 sını ıstıyorum 7 sini verin uyanın artık gerceğe donun

• arkadaşlar adamlar diyorki eskiden daha ucuza aynı performansı verdiği icin Android in avantajı vardı diyorlar şimdi ise ikiside ayni fiyat, ikiside ayni işlevi görüyor bari iphone al da ikinci eli para etsin diyorlar.

• keşke 3.dünya ülkesi olmasaydık

• Olmaz olsun böyle telefon 3 bin lira nakit ödemek çok zor mecbur operatör den almak gerekiyor oda 4 bini geçer az zorlasan araba alırsın bu paraya.

S serisi ile işim olmaz.

İlave olarak iphone 3 bin liralık bir telefon değil ekstra hiçbir özelliği yok ama adı var işte tamda bu rezalet.

• Beyler eskiden videodan önce gelen reklamların hepsini seyretmemize gerek yoktu geri sayım bitince reklamı geç diyorduk:( Ama şu anda geri sayım bittiğinde reklam da bitiyor zaten.
    Kimsenin dikkatini çekmemiş. Zorla reklam seyrediyoruz anlayacağınız. Zaten sitenin içeriği reklam dolu bırakın bari video reklamlarını sonuna kadar izlemeyelim.
    Donanımhaber ekibi geçen sene Amerika'da bir fuarda reklamları seyretmeden video izleyemediklerini kendi sitelerinde böyle bir haksızlığın olmadığını söylemişlerdi ama bu sene kendileri de bu haksızlığı sitelerine uyarlamışlar yazık:(

• Vestel in ürettiği cihazlar sadece yapabiliyoruz demek için ve vasatın ötesinde ekstra vergi istemeden önce adam gibi bir cihaz yapsınlar.

• Şu anda ki örnek olarak veriyorum i-phone 6 64 gb gold telefonu 713$ satılmakta.Türkiye de ki fiyatı 2.399 lira telefonun. Bu sadece telefonda olan bir konuda değil araba vs gibi şeylerde de bence firmalarin cok buyuk rol ustlenmesı gerekiyor tabi ki ama hükümet insanı fakirleştirip hala nereden daha fazla vergi alırız diye düşünüyor. Ben yurt dışından logitec gaming mouse aldım 50 dolar kargo ucretıyle 60 dolara fılan gelıyor. Türkiyedeki fiyatı 250 den yukardaydı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Squall_Leonhart

Erdi Özüağ'ın kullandığı cihazın ne olduğunu bilen var mı?

kendileri koyu apple'cidir.dolayisiyla iphone6 kullaniyor.yani ozetle ele verir talkımı kendi yutar salkımı.:-)
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Önündeki cihazı demek istemiştim ama tam anlatamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.